-
Dodirko prvotno napisa
kahna Da.

Nadam se da nisi mislila na salatu
Ovako; kad ga namočiš preko noći, staviš u drugu vodu, posoliš, staviš malo začina (biber, vegeta, biber u zrnu, i npr. ona mješavina začina s paprom, crvenu papriku).
Onda;povrće - luk, češnjak, rajčica, paprika, mrkva, peršun, krumpir.
I sve fino staviš na lagano kuhati.
Naravno poželjno je (ako voliš) malo bunceka ili npr. sušenih rebarca, isto kuhaš sa svime.
Kad je grah mekani uzmeš veliko cjedilo i propasiraš sve to povrće što se unutra kuhalo i graha do željene gustoće.
Dodaš i malo ajvara, paradajz sosa ili kečapa (ovisi što imaš, a može i oboje).
Zatim ako voliš prepržiš malo slanine na ulju (masti) i napraviš zapršku.
I to je to.
Tako ti moja majka radi i svi ližu prste.
P.S. ako ne volite zapršku - staviš više graha i više ga propasiraš da ti je gusto.
i dobar tek
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma