-
joj kad sam ja ko neka streberica... moram utvrditi gradivo pa kad nesto radim na kompu, malo pronjuskam ovdje da vidim kaj ima...
vec me i ekipa na faxu pita sto jos radim tamo, al nekako hocu sve to zavrsiti pa da mogu bez opterecenja otvoriti novu stranicu.
ne brinite, opustam se, odmaram, sad sam pocela i duze spavati, secem svaki dan (danas sam cak i pokisla), bebi sam vec sigurno dosadna kolko mu pricam svasta, sad jos dok mu se tatica vrati s poslovnog puta pa dok ga opet pocne maziti i pjevati mu (sto se nadam da ne cuje)... :D
al opet, tolko me strah poroda da jos nisam ni otisla torbu kupiti (za mjesec dana nam je termin)..
vjerojatno sam tu stalno i zbog tog straha. vidim da nisam jedina koja to sve prolazi, sve vi ste tu, hrpa iskustva, suosjecanja i razumijevanja (koje dosta ljudi kojima sam okruzena nema jer nikad nisu to prosli - mislim na ekipu na faxu), i svi oni strahovi koje imam za bebu (hoce li biti zdrava, kak ce porod ici, itd.)...
i na kraju, sad znam di cu ici roditi, definitivno na SD pa je svaka informacijica dobro dosla...
i HVALA svima na savjetima... bas ste me razveselile :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma