Citiraj ewa prvotno napisa
Što prije prihvatiš činjenicu kakvo je stanje u našem zdravstvu to će ti biti bolje 8)
Ne želim ju prihvatiti, zato i jesam ovdje gdje jesam, jer želim da se stvari promjene. Nažalost, svjesna sam da će (obzirom na mentalitet koji je kod nas prevladavajući i brzinu kojoj se stvari mjenjaju) korist od toga vjerojatno imati tek moja kćer...

..i na kraju samo da kažem da na SD nisam imala ništa bolji odos prema meni nego što ga svakodnevno doživljavam u banci, dućanu, parku...hm pa ljudi su ljudi ne!!!!
Hm, ja nikako nebih mogla usporediti uplatu/isplatu gotovine ili kupovinu špeže sa porodom i boravkom u bolnici nakon njega, but that's just me.

U krajnjoj liniji kada uđem u banku/dućan djelatnice pozdrave, kažu izvolite, kada izlazim kažu doviđenja i hvala što je puno više nego što žene dobiju od nekih sestara/liječnika...

ne volim kad isti ti ljudi nemaju svoje mišljenje pa postaju bezlični...ako po tome vidiš moju ogorčenost u postu onda samo mogu reći
Moram priznati da ovo baš i nisam shvatila, nisam napisala da si ogorčena već negativa, pogotovo prema curama koje su bile nezadovoljne i to rekle/napisale.