Ne želim ju prihvatiti, zato i jesam ovdje gdje jesam, jer želim da se stvari promjene. Nažalost, svjesna sam da će (obzirom na mentalitet koji je kod nas prevladavajući i brzinu kojoj se stvari mjenjaju) korist od toga vjerojatno imati tek moja kćer...ewa prvotno napisa
Hm, ja nikako nebih mogla usporediti uplatu/isplatu gotovine ili kupovinu špeže sa porodom i boravkom u bolnici nakon njega, but that's just me...i na kraju samo da kažem da na SD nisam imala ništa bolji odos prema meni nego što ga svakodnevno doživljavam u banci, dućanu, parku...hm pa ljudi su ljudi ne!!!!
U krajnjoj liniji kada uđem u banku/dućan djelatnice pozdrave, kažu izvolite, kada izlazim kažu doviđenja i hvala što je puno više nego što žene dobiju od nekih sestara/liječnika...
Moram priznati da ovo baš i nisam shvatila, nisam napisala da si ogorčena već negativa, pogotovo prema curama koje su bile nezadovoljne i to rekle/napisale.ne volim kad isti ti ljudi nemaju svoje mišljenje pa postaju bezlični...ako po tome vidiš moju ogorčenost u postu onda samo mogu reći![]()

Odgovori s citatom