Citiraj ewa prvotno napisa
Pogledaj pod topik "dr. Habek"..a evo samo djelić istog

--------------------------------------------------------------------------------

bok sam da vam javim da kod dok. habeka ni mrtva vise ne idem. tak je bezobrazan i bahat danas bio niti me nije htio pregledat a cekala sam od pol 7 do 1. u petak sam zavrsila na hitnoj jer imala sam uzasne bolove rekli su da nisam jos dovoljno otvorena i nek cekam ak se ne otvorim do danas nek dodjem na kontrolu cekala sam toliko stime da imam bolove i nisam spavala uopce da bi dosla na red bez da me pregledao i nista mi nije htio reci mada imam puno proteina u urinu. neznam ni jel se otvaram
jel to u redu...pa čovjek je na faxu proveo 10 godina i da ga sutra blate neki "neuki"-karikiram bez uvreda, ljudi...hello

dakle, dozvoljeno???????'
kakve to veze ima sto je covjek proveo na faxu 10 godina? da smije raditi i govoriti sto zeli? vjerujem da je profesionalno i strucno na nivou, ali ne vidim razloga da, ako je imao los dan, se iskaljuje na pacijenticama.

osobno ne smatram da se radi o blacenju i zato sam i ostavila post. da se radilo o lijecnickoj pogresci, razmislila bih.

i sto to znaci 'neuki'? da li to mozda znaci da, obzirom da nismo lijecnici, moramo sutjeti i trpiti ponizavanje, uvrede i sl? da nemamo pravo glasa? jer moramo biti sretni ako nas se uopce udostoje pogledati?

ne svidja mi se takav nacin razmisljanja i mislim da steti i pacijentima i medicinskom osoblju. odnos bi trebao biti partnerski, fer, a ne podcjenjivacki i omalovazavajuci. uostalom, kako vec rekoh, to i pise u zakonu o pravima pacijenata, za to su i placeni...

meni je stvarno :shock: da netko u 21. stoljecu razmislja na takav nacin.