-
Ewa malo pročitah tvoje postove i to mi je
Da se razumijemo, ja sam jedna od onih koji su zadovoljni osobljem i mislim da je 90% njih koje sam srela o.k., ali ako neka žena ovdje ima negativno iskustvo, valjda ima pravo to reći, isto kao što i ja imam pravo reći da su meni bili o.k. i da mi je na babinjačama bilo super, čak mi je i hrana bila dobra (osim rezanaca u juhi, mrzim kad se toliko iskuhaju da se zblate - ne znam da li po tvom mišljenju evo upravo blatim bolnicu). A nazivi tipa mimoze i pekmeze i sl. to je blaćenje cura na forumu - jesi li ti možda bila sa njima u rađaoni i na odjelu babinjača da znaš kako im je bilo? A ove fore oni su 10g bili na faksu uopće ne kužim, kaj to znači ako mi možeš objasniti molim te? Koliko znam medicinski fax još uvijek traje 6g, nakon toga stažiranje 1 g, pa državni, pa specijalizacija 2g (nikako da dođem do brojke od 10g). I ne razumijem zašto bi ja pred njima trebala biti :shock: jer su ginekolozi opstretičari, pa moj fax traje 4 godine, onda najmanje 2 g staža onda pravosudni (koji je nekada bio doktorat) i sad bi se ja pred njima trebala
ili kaj. E ne draga moja, ja mislim da ipak ne. Kao što se ja ponašam pristojno prema ljudima koje poslovno srećem, i oni bi trebali - to je stvar opće kulture.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma