-
Zašto Maxi Cosi Toby pleše?
..u mom Mitschubishi Coltu, a u mm Peugeotu ne?
Dakle, kupili nekidan sjedalicu i, nažalost, isprobali je samo u mm autu, a u mom tek jučer. I, eto iznenađenja : sjedalica ne sjeda! Barem ne onako kako se meni čini da treba. Ima li netko slično iskustvo i/ili zna li se kad je idući pregled u Rijeci?
Hvala!
-
Osoblje foruma
Kako mislis plese?
Ne mozes je dovoljno zategnuti? Ili ti ne sjeda u sjedalo?
Svakako je montirajte u dvoje, tako da jedan utiskuje sjedalicu a drugi povlaci pojas. Tek kad vise ne mozes ni makac povuci pojas klikni one gornje kopce i nakon toga okreni rucicu u dnu sjedalice da se jos dodatno zategne pojas.
Ne bi se smjelo mrdati.
'Mrdanje' isprobavas u bazi sjedalice uz sjedalo auta, ne u ramenom dijelu.
-
Upravo tako : mrda se u bazi AS, ali sama sam ju montirala na način da sam koljenom pritisnula što sam jače mogla. Sve u svemu, nisam zadovoljna jer nas je prodavačica uvjeravala da je prebacivanje ove AS iz auta u auto jednostavno. Je, istina, ali ne i montiranje! :/
Enivej, hvala na odgovoru!
-
Pa montiranje Tobija jako jednostavno. Ako ga uspiješ vezati u jedno auto, na isti način to radiš u drugom.
Ja ga redovito sama postavljam i nikad ni makac, ni milimetar, u bilo kojem autu.
Jedino što se može desiti jest da sjedalica nikako ne odgovara tvojim sjedalima, premda je to rijetkost.
Prije će bit da je nisi ospravno postavila.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma