Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: mreža za komarce

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno mreža za komarce

ne znam da li to baš spada tu, moderatorice će me premjestiti ako nije. Dakle, imamo problema sa tim beštijama (komarcima). Ispikali je za popiziti, a onda se još i iščešala. Kupila sam raid koji dobro štiti, ali sam čula i da je otrovan. U svakom slučaju, došla prije neki dan strina od MM iz Njemačke i ja joj velim svoj problem, a ona meni da je njezina snaha nabavila mrežu protiv komaraca koja se stavi iznad dječjeg kinderbeda i sve 5. E sad, pogađate, moj problem je u tome da je u Hrvatskoj ne mogu naći. Da li neka curka zna gdje se to može nabaviti, rado bi to kupila.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mislim da to možeš izvest da napraviš od mreže kupljene na metre u nekom dućanu s tekstilom i onda sašiješ, ili daš šit, u formi baldehinića, pa okačiš iznad kreveta

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja kupila peošle godine u mulleru za more i stavljala na putni kindać. obični kinderbet nemam pa ne znam da li bi moglo i na njega.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni treba ovak kao što je vidra napisala. Da li je netko takvo što kupio i gdje? Ovo sa kupaovanjem metraže pa davanjem da se šiva mi je komplicirano, ali ako nema u Hrvatskoj, kaj bum drugo nego dala šivati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •