-
mreža za komarce
ne znam da li to baš spada tu, moderatorice će me premjestiti ako nije. Dakle, imamo problema sa tim beštijama (komarcima). Ispikali je za popiziti, a onda se još i iščešala. Kupila sam raid koji dobro štiti, ali sam čula i da je otrovan. U svakom slučaju, došla prije neki dan strina od MM iz Njemačke i ja joj velim svoj problem, a ona meni da je njezina snaha nabavila mrežu protiv komaraca koja se stavi iznad dječjeg kinderbeda i sve 5. E sad, pogađate, moj problem je u tome da je u Hrvatskoj ne mogu naći. Da li neka curka zna gdje se to može nabaviti, rado bi to kupila.
-
mislim da to možeš izvest da napraviš od mreže kupljene na metre u nekom dućanu s tekstilom i onda sašiješ, ili daš šit, u formi baldehinića, pa okačiš iznad kreveta
-
ja kupila peošle godine u mulleru za more i stavljala na putni kindać. obični kinderbet nemam pa ne znam da li bi moglo i na njega.
-
meni treba ovak kao što je vidra napisala. Da li je netko takvo što kupio i gdje? Ovo sa kupaovanjem metraže pa davanjem da se šiva mi je komplicirano, ali ako nema u Hrvatskoj, kaj bum drugo nego dala šivati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma