Možete vjerovat da sam danas dobila u facu to pitanje? :shock:
Naimekaj...Jura se treba rodit sredinom studenog, a meni palo na pamet da bi bilo mudro pokupovat robicu sad dok još traju sniženja jer pliš vamo-pliš tamo, u svim sezonama je za novorođenčad ista ponuda![]()
Pošto će maleni biti bezpelenaš, slatka muka je tim veća, znam da će nam trebati hrrrrrrpe hlačica i ne budi lijena ja danas proštrapacala kroz gomilu dućana, spalila gomilu novacaali bolje sad gomilu nego u 11. mjesecu istu gomilu + još 30-50% kolko bi me sve došlo po redovnoj cijeni
![]()
I tako ja sva sretna, natovarena, krenem kući pjevajući kad u parkiću pred našom zgradom sretnem hordu bakica koje tamo uvijek sjede predvečer i čavrljaju. Volim ja te bakice i one vole mene, pa si često sjednem malo s njima![]()
Naravno, ozarena od sreće i teleće nježnosti im pokazujem svoj ulov, a one se vesele skupa sa mnom...sve, osim jedne. Ta je inače neka namćor baba i u jednom trenutku više nije mogla izdržati pa me začuđeno pitala: Ma, ja tebe ne razumijem?! Što se ti toliko tome veseliš? Ajde da ti je prvo dijete, ali drugo, pa si tak raspamećena! Čemu to?
E, majke mi moje, da nisam sjedila, valjda bi se srušila od čuđenja što me netko može pitati tako vrhunaravnu bedastoću! Zašto se veselim svom djetetu? :shock:
Pogledala sam je totalnim tupilom od nekuženja i nisam znala kak da joj sad u jednoj rečenici objasnim, jbg, ko da me pita zašto je nebo plavo ili zašto su ljudi dobro rasploženi kad je lijepo vrijeme![]()
Rekla sam joj da je za mene osobno najveća sreća u životu biti mama, da imam osjećaj da postojim na ovom svijetu prvenstveno zato da budem mama kao što netko drugi misli da mu je upravo karijera top managera ili vrhunskog sportaša najveći i najdraži cilj u životu i da imam desetoro djece svakom bi se jednako veselila jer djeca ispunjavaju srce ljubavlju kao ništa drugo na ovom svijetu![]()
Skopala je facu i rekla: A valjda je to zato što si inače vesela osoba, pa te sve veseli!
Onda sam digla ruke od nje, ja šumom - ona drumom, nikak se nać na istoj valnoj dužini, pa reko, nek misli kaj oće![]()
Vjerujem da ste i vi sreli takve ljude, ali ja, eto, do sad nisam, pa sam sva neka zbunjena i morala sam vam to ispričati![]()