Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Zašto se veseliš drugom djetetu?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Zašto se veseliš drugom djetetu?

Možete vjerovat da sam danas dobila u facu to pitanje? :shock:
    Naimekaj...Jura se treba rodit sredinom studenog, a meni palo na pamet da bi bilo mudro pokupovat robicu sad dok još traju sniženja jer pliš vamo-pliš tamo, u svim sezonama je za novorođenčad ista ponuda
    Pošto će maleni biti bezpelenaš, slatka muka je tim veća, znam da će nam trebati hrrrrrrpe hlačica i ne budi lijena ja danas proštrapacala kroz gomilu dućana, spalila gomilu novaca ali bolje sad gomilu nego u 11. mjesecu istu gomilu + još 30-50% kolko bi me sve došlo po redovnoj cijeni

I tako ja sva sretna, natovarena, krenem kući pjevajući kad u parkiću pred našom zgradom sretnem hordu bakica koje tamo uvijek sjede predvečer i čavrljaju. Volim ja te bakice i one vole mene, pa si često sjednem malo s njima
    Naravno, ozarena od sreće i teleće nježnosti im pokazujem svoj ulov, a one se vesele skupa sa mnom...sve, osim jedne. Ta je inače neka namćor baba i u jednom trenutku više nije mogla izdržati pa me začuđeno pitala: Ma, ja tebe ne razumijem?! Što se ti toliko tome veseliš? Ajde da ti je prvo dijete, ali drugo, pa si tak raspamećena! Čemu to?

E, majke mi moje, da nisam sjedila, valjda bi se srušila od čuđenja što me netko može pitati tako vrhunaravnu bedastoću! Zašto se veselim svom djetetu? :shock:
    Pogledala sam je totalnim tupilom od nekuženja i nisam znala kak da joj sad u jednoj rečenici objasnim, jbg, ko da me pita zašto je nebo plavo ili zašto su ljudi dobro rasploženi kad je lijepo vrijeme
    Rekla sam joj da je za mene osobno najveća sreća u životu biti mama, da imam osjećaj da postojim na ovom svijetu prvenstveno zato da budem mama kao što netko drugi misli da mu je upravo karijera top managera ili vrhunskog sportaša najveći i najdraži cilj u životu i da imam desetoro djece svakom bi se jednako veselila jer djeca ispunjavaju srce ljubavlju kao ništa drugo na ovom svijetu

Skopala je facu i rekla: A valjda je to zato što si inače vesela osoba, pa te sve veseli!

Onda sam digla ruke od nje, ja šumom - ona drumom, nikak se nać na istoj valnoj dužini, pa reko, nek misli kaj oće

Vjerujem da ste i vi sreli takve ljude, ali ja, eto, do sad nisam, pa sam sva neka zbunjena i morala sam vam to ispričati

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa mislim da svi znamo naletiti na osobe koje ne vjeruju u ljubav. Ni prema djeci, ni prema suprugu, ni prema sebima samim.

Njeno pitanje može govoriti o mnoštvo toga, ali poanta je da je to samo njena stvar i njen problem, kojemu ne bi trebala posvećivati puno pažnje.

Budi sretna što si sretna! Uživaj u trudnoći.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

A jeli ta bakica ima djece? 8)

Ma pusti je, ona je samo ljubomorna na tebe jer si mlada, trudna i sretna.... a ona je baba
    Ne obaziri se i uzivaj u trudnoci

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Pa mislim da svi znamo naletiti na osobe koje ne vjeruju u ljubav. Ni prema djeci, ni prema suprugu, ni prema sebima samim.

Njeno pitanje može govoriti o mnoštvo toga, ali poanta je da je to samo njena stvar i njen problem, kojemu ne bi trebala posvećivati puno pažnje.

Budi sretna što si sretna! Uživaj u trudnoći.
    ah, jel moglo bit ljepse receno?

potpis!

uzivaj ti u svome andjelu, ja te razumijem - vec sad se veselim iducem, pa onda i onome nakon njega.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima, ima čini mi se barem jednog sina.

Ma ne bediram se ja zbog nje niš, samo se čudim ko tele šarenim vratima da ima i takvih ljudi koji ne mogu otrpjeti tuđu sreću, već moraju rasipat taj svoj neobični namćorizam okolo.

Zapravo se sjećam još jedne epizode kad sam dojila Leonu u parkiću i jedna starija žena mi pristupi i s neopisivi otrovom u glasu istrese: Sad je lijepo kad su mali, sisaju mlijeko, a kad narastu sisaju krrrrrrrrv!
    I to mi veli takvim zlokobnim takvim tonom od kojeg bi i Beli Lugosiju palo srce u pete od straha

Pa si mislim koliko ima odraslih koji ne znaju držat jezik za zubima, dok i mali zeko Lupko iz Bambija zna: Ak nemaš niš pametnog ili lijepog za reć - je, onda rađe šuti!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Baba je svoje mišljenje trebala zadržati za sebe. Bila je nepristojna.

A evo i mog, možda suprotnog primjera.

Danas sam išla s frendicom na kavu.

I dogovor je bio da se sastanemo u parku , i ja kakva sam profesionalno preopterećena uvijek dođem 5 min ranije ,a tamo jako puno mama i tata sa kolicima, neke i meni poznate, ja ih zaobiđem u širokom luku sjednem se na klupu i šaljem sms-ove dok čekam.....znači iz aviona odašiljem nezainteresirane signale....

kad evo ,juriš jedna poznanica ,s kolicima, ispred mene... i odmah s neba pa u rebra...gdje ti je Marko?Kud ćeš ti sama i ovako uređena ?????????

ja velim , pa ima on i tatu i onako složim facu- hibrid ova dva smajlića i

a ona će...joj ja se nikad ne odvajam od svoje najveće ljubavi , jel da O.... ( O. ima oko 2 godine ) ti očito baš i nisi prebrižna majka

Ja sam flipnula i rekla sam joj nešto što nije baš za forum

Otkud njoj pravo da mene i moje majčinstvo procjenjuje jel Marko samnom ili nije

Poanta ove priče je da nažalost ima svakavih ljudi koji ne znaju držati jezik za zubima i vole zabadati nos u tuđi život i mjeriti sve svojim aršinom....

ne brigaj ,drugi put zaobiđi babu, kao što će i dotična zaobilaziti mene

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj ja se nikad ne odvajam od svoje najveće ljubavi , jel da O.... ...ti očito baš i nisi prebrižna majka
    :shock: x 150 tisuća

Svašta hoda po ovom svijetu!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    joj ja se nikad ne odvajam od svoje najveće ljubavi , jel da O.... ...ti očito baš i nisi prebrižna majka
    x

:shock:

ajme meni, pa bas stvasta hoda po ovome svijetu!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zapravo se sjećam još jedne epizode kad sam dojila Leonu u parkiću i jedna starija žena mi pristupi i s neopisivi otrovom u glasu istrese: Sad je lijepo kad su mali, sisaju mlijeko, a kad narastu sisaju krrrrrrrrv!
    I to mi veli takvim zlokobnim takvim tonom od kojeg bi i Beli Lugosiju palo srce u pete od straha
    Ajme, pa ovo je fakat ono :shock: i . AnitaZ je to predivno rekla. Ima takvih ljudi, uglavnom su to neki nesretnici ili polusretnici, čini mi se.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam mislila da nakon prve trudnoće, nestane sve romantike iz svake slijedeće. O kako sam se prevarila.
    Još kako MM planira u Švedsku na službeni put, pa sam malo otišla na H&M on-line shop, raspamećivanje je postalo apsolutno
    Neko se ne raduje ni prvom neko se raduje desetom, neko odluči da u opće nema djecu, svi smo različiti, a starije osobe teže zadržavaju svoje mišljenje za sebe (znam iz prve ruke )

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa
    x

E, a od ovih zlosretnika tipa "piju krrrv", ovi su mi još i gori - taj tip kvazi pravednika-njuškala.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

x

E, a od ovih zlosretnika tipa "piju krrrv", ovi su mi još i gori - taj tip kvazi pravednika-njuškala.

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

Ja sam flipnula i rekla sam joj nešto što nije baš za forum
    kraljice!
    inače.. kloklo.. baba je koma.. na jedno uho unutra a na drugo van!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Klokloice draga, meni je super što si tako sretna
    Uživaj u svom trbuščiću, a još više kada stigne Jura.
    Ja sam iskreno procvala od kada sam rodila Leona. Sve je još ljepše nego sa prvim. Opuštenija sam, sigurna u sebe i baš uživam u svojim dečkima (a bome i u shoppingu malih stvarčica )
    Nema te babe ili babca koji mi može pokvariti veselje 8)

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Ja sam iskreno procvala od kada sam rodila Leona. Sve je još ljepše nego sa prvim. Opuštenija sam, sigurna u sebe i baš uživam u svojim dečkima (a bome i u shoppingu malih stvarčica...
    Rastop

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kloklo, samo ti uživaj i pusti babe

maria :shock: i
    ne za tebe već za dušebrižnicu iz parka

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma baba je sam zbog neceg ogorcena, ko i ona kojoj djeca piju krv
    pa dizace mi tlak, al zato ih i imam

a o veselju-
    stvar je u tome je li dijete zeljeno
    npr. kacu nismo planirali, dogodila se
    al smo je prestraseno zeljeli od prvog trenutka
    i zbilja je super druga trudnoca, i porod i beba tada, jer uzivas u svakom trenutku i nisi nesigurna kao prvi put
    neopisiva opustenost
    nekad sam jedva hendlala anitu
    a sada hendlam bebu, nju u najjacem tantrumu i usput izbacujem MM-a iz sobe ( koji je isto blizu svog tantruma lol) i to sve u totalno zen stanju
    i sretnija sam i potpunija nego prije

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

to je big brother sindrom

ne obazirem se na cudna pitanja niti na nesuvisle komentare

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

kloklo na jedno unutra, na drugo van. Ima ljudi za ne povjerovati kakve komentare bacaju! .

maria71 a sad sam tak znatiželjna baba kaj si joj strusila

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

S obzirom da sam nosila (i rodila) blizance bila sam ''ufff, jadna :/ '' od početka trudnoće. ''Jadna'' sam i dan danas i super mi je. Uživam u svojoj deci i uživam u pohvalama kako su mi deca lepa, pametna, pristojna a ja sposobna da 'izađem na kraj'' sama sa njima dvojicom

Ali sam se naslušala direktnih i indirektnih komentara ihahajjj

1. Negde u 6. mesecu trudnoće krenem da otičem i odem u prodavnicu obuće da si kupim neke papuče. Prodavačica, inače i sama majka blizanaca, odmah ošacovala moj stomak. I krenu razgovor.
    - Joj, dva odjednom...Strašno, jel da?
    - Pa za sad ne, ne znam za ubuduće
    - Ma beži, bre! Ja kad sam čula da nosim blizance poludela sam! Ja sam planirala samo jedno dete, ovo drugo mi je Bog smestio da me zezne! Mislim, lepo je sve to, ja nikad ne bih rodila drugo dete da ga nisma ovako dobila ali je sve, brate, smor...Blablabla, jadna ti...blablabla...videćeš...
    Jedva sam uspela da pogodim vrata od šoka

2. Šetam svoje 4-omesečne momke po gradu. U susret nam ide dve mlađe žene. Prolaze pored nas bacivši usputni pogled na kolica i kreće njihov međusobni razgovor
    - E ovoga se ja plašim! Zamisli blizance, majke ti!
    - Ma idi, bre, ne lupetaj! Pljuc, pljuc, pljuc, ne d'o Bog!
    - Dosta je meni ovo jedno, nemam nameru da se igram sa sudbinom
    . Ma da, bre! Evo okreni se i pogledaj je...Misliš da ona uživa u svojim bebama? Uživa klinac!...
    -Blablabla...pljuc, pljuc, pljuc...ne d'o Bog...blablabla...

Blagi užas :/

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

clumsy mom :shock: , strašno!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O, sirota Clumsy! Lijepo ti žene stalno otvaraju oči, a ti nećeš i nećeš uvidjeti koliko si nesretna s tim užasom od blizanaca! Zašto si tako tvrdoglava?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

kloklo, ma pusti baku nek priča svoje. Ko zna šta je nju strefilo u životu pa da sipa crnilo oko sebe. U tim godinama il su razočarani, ili bolesni, ili im je puna pipa svega, ... treba imat i razumijevanja za njihova ispucavanja ma kako god da zvučala Na jedno uvo in - na drugo out.

Nego, meni je termin početkom studenog, kikica na putu Daj pls pp-aj gdje si nabavila robicu. Ja šta god da sam obilazila od dućana, nude ljetnju kolekciju.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa
    - Ma beži, bre! Ja kad sam čula da nosim blizance poludela sam! Ja sam planirala samo jedno dete, ovo drugo mi je Bog smestio da me zezne! Mislim, lepo je sve to, ja nikad ne bih rodila drugo dete da ga nisma ovako dobila ali je sve, brate, smor...Blablabla, jadna ti...blablabla...videćeš...
    Meni nikad neće biti jasno kako ljudi mogu baljezgat ovakve stvari, spominjat Uzvišenog, a da ih ni najmanje ne bude strah za zdravlje, za budućnost, za dobrobit svoje djece :shock:
    Inaće, ja uvijek zaljubljeno i sa blagom i dobronamjernom zavišću gledam dupla kolica

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Inaće, ja uvijek zaljubljeno i sa blagom i dobronamjernom zavišću gledam dupla kolica
    x

eh, slatkih li snova ...

clumsy

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

x

eh, slatkih li snova ...

clumsy
    ja sam za vrijeme trudnoće govorila: bilo bi super da nosim dupliće...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nisam rekla ništa vulgarno ali sam bila dovoljno otrovna , no ta rečenica fakat nije za ovaj tip foruma, ako se kužimo

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

nisam rekla ništa vulgarno ali sam bila dovoljno otrovna , no ta rečenica fakat nije za ovaj tip foruma, ako se kužimo
    Ma naravno, kužim te ja, ali sam ja jedfna znatiželjna baba, naj zameriti .

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

O, sirota Clumsy! Lijepo ti žene stalno otvaraju oči, a ti nećeš i nećeš uvidjeti koliko si nesretna s tim užasom od blizanaca! Zašto si tako tvrdoglava?
    Očito je da jadna žena nema ni mrvicu razuma, vidi ju, još misli da uživa

Ali nevjerojatno mi je ovo - ajde ako već netko to misli, ali mora li baš sve izbaciti iz sebe?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Klo

A zamisli mene...ja se tak veselim svojoj TREĆOJ bebici, a zamisli još veće nebuloze, još je k tome i CURA...OPET...

mene su pak užasno živcirali komentari kad sam došla s viješću da nosim treću curu...pa doooobro...ali bilo bi lijepo i da je dečko...pa bude četvrti dečko...
    MM je skuliran po tom pitanju, ali mene su totalno izbacivali iz takta...jadno dijete...
    Ono, prvo cura...sve super...drugo, ajde dobro...a ako je treće cura, majke ti, kao da mu se nitko neće veselit
    Fuj, odvratni su mi takvi ljudi.
    Nema veze što svima odavno tupiš da smo odavno planirali troje djece, bez obzira na spol...a ne, ne, ne...ako imaš dvije cure, sigurno si išao po sina, ne?

Rekao je naš prijatelj da bi sve koji tako komentiraju trebalo odvesti u Klaićevu pa bi onda bili sretni što su dobili zdravo DIJETE, a ne zdravog SINA

sorry sad na ovom komentaru, ali , najviše Dalmatinaca mi je govorilo...ma nema veze, samo nek je živo i zdravo i muško 8)

Ali danas mi je u parku jedan čovjek rekao (koji ima samo jednog unuka i jako mu je žao što ih nema više više) da ja imam pravo bogatstvo

Sad je ovo ispala malo moja ventilana, ali možda čak i ima malo veze s temom

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Joj branka sad si me podsjetila što su pričali poznaniku od mojih roditelja koji ima tri kćeri. Prva - majstor, druga - velemajstor, treća - idiot
    Stvarno si ljudi svašta dozvoljavaju. A ovo sa Klaićevom potpisujem.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Branka za svaku tvoju curu po jedno srčeko

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A šta kažu roditeljima curice i dječaka, kad objave da čekaju treće, "nevjerovatno da ste u tim godinama tako neodgovorni!"

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a mozda je zena samo htjela reci zasto se toliko veselis robici
    obicno ljudi za drugo dijete ne kupuju s takvim veseljem ko za prvo, ne znaci da se ne vesele djetetu.

ja se sjecam prvog bodija kupljenog za doriana, tjedan dana sam ga pregledavala i premetala po rukama, i svima pokazivala. ne vjerujem da cu to opet raditi s prvim bodijima ako cu imati jos djece.

a sad malo tracanja (ili sluzbeno, offtopic )...jucer smo bili sa zenom od koje smo kupili kucu na selu, i nekako u razgovoru je doslo da deda (moj tata) ima stap. i pita ta zenska doriana jel te deda tuce sa stapom?
    njoj je to bilo najnormalnije pitanje, mm je samo ispalio da bi mu to valjda bilo zadnje u zivotu kaj bi napravio, ja sam se zgrozila i pocela smijati i ponovila recenicu od mm-a...zena je bila malo :? , da kao dede to znaju raditi, pogotovo oni stariji, i tak...odmah mi je doslo da mm-u podvalim da eto mu sad njegove kucice na selu

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kad evo ,juriš jedna poznanica ,s kolicima, ispred mene... i odmah s neba pa u rebra...gdje ti je Marko?Kud ćeš ti sama i ovako uređena ?????????
    e, to se pita zenu koja je izasla bez muza! zenska pobrkala loncice

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim, pogledajte Brundin avatar!
    Ja bih odmah dva ovakva para!
    A što se kupovine tiće, tu nemam nikavih problema, ja bih bebeće stvari kupavala i bez beba, vazda.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi na moru ove godine i jedan stari djed (prastari ima oko 85-90) stalno MM-u govori: e da vam je još malo sreće sad kad budete išli na treće dijete...MM zbunjen.
    sutradan: krasna su vam djeca, ma blago pravo, dobri sretni....e sad na treće. MM zbunjen.
    treći dan: mislite li imati još djece? MM: pa ne znamo još. e bila bi prava sreća. MM: zbunjen sad već čupa kosu šta ga pili non stop.
    četvrti dan: ma morate ići na treće dijete dat će vam bog sina. MM: pa imamo sina. djed: ama kako, koga? MM: pa starije dijete je dečko. lik: ajme kako je lip, ja mislio curica. MM plače od sreće što je riješio misteriju.
    eto djabe ti i ako si riješio "problem nasljednika" i dalje će pilit.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    . lik: ajme kako je lip, ja mislio curica. :
    naslucujem daljnji razvoj topica

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

jadna, jadna...ni svesna nisma koliko

Glede jurnjave za sinom: jedna žena se par dana pre mene porodila sa četvrtim detetom. Nakon 3 curice dobila je dečaka. Nisam zalazila u problematiku ali mislim da je imala dovoljno kiretaža da je ovo četvrto morala da rodi, nikakve jurnjave za sinom nije bilo

Elem, imala je placentu previu i rodila ga je u 29-oj sedmici. Mali u inkubatoru, ona sa koncima svaki dan juri pedijatre da se raspituje jer nije politika bolnice da ti pedijatar dolazi u sobu ako ti dete nije kraj kreveta.

Jednog dana se vratila plačući jer joj je jedan pedijatar odbrusio, kao šta se toliko sekira ako već ima dece. Kad je još čuo da je ovo sin nakon 3 devojke sve mu je bilo jasno. Gađala ga je papučom, jadna

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam oduvijek bila zavidna roditeljima blizanaca
    Obično su me gledali kao čudakinju kad bi izjavila da bih ja htjela tako.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Ja sam oduvijek bila zavidna roditeljima blizanaca
    Obično su me gledali kao čudakinju kad bi izjavila da bih ja htjela tako.
    X

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A šta kažu roditeljima curice i dječaka, kad objave da čekaju treće, "nevjerovatno da ste u tim godinama tako neodgovorni!"
    tako nesto. meni kazu da je sad, kao, super, imam oboje. kad velim da hocu jos dvoje valjda misle da sam pomahnitala. pocevsi od mog starog i sveki. oni i dalje misle da se salimo. ?!? jedino je mojoj mami sve ok.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

znate onu ne postoje glupa pitanja samo glupi odgovori... e pa ovo pitanje je iznimka koja potvrđuje pravilo.. mislim stvarno....

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih se sad veselila i četvrtom

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Re: Zašto se veseliš drugom djetetu?

Rekla sam joj da je za mene osobno najveća sreća u životu biti mama, da imam osjećaj da postojim na ovom svijetu prvenstveno zato da budem mama kao što netko drugi misli da mu je upravo karijera top managera ili vrhunskog sportaša najveći i najdraži cilj u životu i da imam desetoro djece svakom bi se jednako veselila jer djeca ispunjavaju srce ljubavlju kao ništa drugo na ovom svijetu
    Potpisujem. I ja sam već dugo u sličnom raspoloženju, totalno sretna i neopterećena glupostima. Rodit ću (2X) za otprilike 7 tjedana, nisam baš sigurna da znam što me čeka ( ), ali se ne brinem i ne opterećujem. Naprotiv. Meni je 'frendica' neki dan rekla kako mi se divi i kako ona to ne bi mogla po drugi put, jadna ja i sl. A stvarno to misli, nije bila zločesta, kao ono - velika obaveza, nespavanje, gnjavaža... A meni je iskreno bilo nje žao. [/i]

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Osjećam samo sažaljenje prema onima koji su tako deformirani da mrze cijeli svijet i ne mogu shvatiti da je netko drugi sretan, a kamoli uzvratiti suosjećanjem.
    kloklo, samo ti uživaj u svojoj bebi i ne daj da ti takve stvari pokvare dan.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kloklo (napisa):
    Potpisujem! Baš sam se ovih dana naslušala raznih komentara o trećem djetetu da mi je bilo za zaplakat, ovdje se radi o susjedi pa nije toliko ni bitno, no kada bake(mama svojoj kćeri) savjetuje naređivačkim tonom koliko djece treba imat, odnosno neimat više od dvoje...užas.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mislim da stariji ljudi znaju (i mladi ponekad) biti čangrizavi i nadrkani na cijeli svijet.
    U svemu vide problem i ništa ih ne usrećuje.
    Npr. starci znaju reći, da fino drugo dijete ili npr prvo, sve super al tako ih je teško odgojit u ovo doba kriminala,...
    Super, što bi to trebalo značiti????Da ih nećemo imati???????????
    Užas

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ah, komentari...nepresušno vrelo...

Ja se uvijek u tim trenucima sjetim riječi starog, mudrog A.E.:
    "Jedino su svemir i ljudska glupost beskrajni, samo za svemir nisam baš sasvim siguran."

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •