-
Prestanak u tjednu dojenja
Prestali smo dojiti nakon 4 godine i mjesec dana. U zadnje vrijeme smo puno razgovarale o tome ali presudan je bio njen odlazak na more s mojima. Bile smo 15 dana odvojene i ona je tamo svima najavljivala prestanak iako mi je nedavno rekla da će sikiti do 15-te godine.
Vratla se, sjela mi u krilo i onako stidljivo podragala sike sa upitnim izrazom na licu. Ja sam joj rekla "ma može prije spavanja!". Tako je i bilo.
Nakon nekoliko priča dala sam joj siku. Ona je povukla gutljaj ili dva okrenula se prema meni i rekla "kiselo je!". Totalno me uhvatila nespremnu na tako nešto. Ja sam probala malo mlijeka i bilo je jakooo slano. Uopće nisam računala na tako nešto. I dalje ne znam koji je razlog slanosti. Možda minerali?
uglavnom dogovor je da može ponovo probati ako želi, ali ona kaže da više neće. Eto pomalo me hvata tuga, ali sam svjesna da je 4 godine uspješnog dojenja uspjeh.
-
-
Ariana, takvo je tzv. weaning mlijeko, ne znam kako bi se to prevelo na hrvatski, pogledaj na google-u pod weaning milk. Tako je i kod mene bilo, s tim da je kod nas bilo postupno prestajanje. Bude više žuto i slano.
-
-
-
-
VedranaV prvotno napisa
tzv. weaning mlijeko
viš, nisam znala za ovo
inače, bravo cure za staž
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke