-
naglo povećan apetit
Imam bebu od 11 mjeseci i prošle sedmice mi je bila bolesna - povraćanje i proliv. To je trajalo 6 dana. Sada se hvala Bogu oporavila, ali apetit se mnogo povećao da se pitam da li je to u redu. Preko noći pola litra mlijeka - Bebelaca (pet puta po 100ml), a preko dana jede i slanu i slatku hranu u većim količinama, pored mlijeka, soka, čaja. Probala sam da joj ne dam, ali počne plakati. Ne znam da li je to u redu. Inače, nije debela beba.
-
u minusu je sa energijom, daj joj neka nadoknadi
-
Pa nadoknađuje 6 dana nejedenja.
-
kod nas ista stvar. bio bolestan prije par dana, jeo minimalno dohrane i sisao normalno, sad kad mu je bolje jede 3 put vise engo inace. mi sretni jer se vraca u normalu :D
nadoknadjuje dijete sto je izgubilo, ja ne bi nista branila, dala bi da jede koliko god hoce.
-
Hvala na odgovorima. Dajem joj da jede koliko želi, a to je u tri puta većim količinama nego što je jela. A i očekujemo gornje zubiće, pa mi je malo nespojivo što kažu da je smanjen apetit vezan za nicanje zuba.
-
To se cura sprema da nabaci centimetre u dužinu. A sigurno i nadoknađuje nakon bolesti. Moja je uvijek rasla ko gusjenica, nabilada obraze i pupu, pa se onda izduži i usuče.
-
ja se ne bih brinula zbog povećanog apetita niti da nije bio bolestan.
ja bih se prije zabrinula da mu se smanji apetit.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma