Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Pitanja u vezi volontiranja u domu za nezbrinutu djcu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Pitanja u vezi volontiranja u domu za nezbrinutu djcu

Prvo pozdrav svima , zenama,mamicama i vasim malim andjelima.

Ja sam nova ovdje i imala bi par pitanja. Otkad sam bila mala uvijek sam obozavala djecicu i ta ljubav je ostala sve do danas.Imala sam prekrasno djetinjstvo i zato me srce zaboli kada si pomislim koliko tih malih neduznih bica je zakinuto za osjecaj ljubavi od svoje obitelji. Vec neko vrijeme razmisljam kako bi mogla pomoci. Naime imam tek 20 godina,tako da jos uvijek je posvojenje nemoguce,ali jedan dan kad budem osnovala obitelj,jedna od tajnih zelja mi je i pruziti svu svoju ljubav i paznju jednom andjelu. Tako sam razmisljala i sjetila se da postoje domovi za nezbrinutu djecu,pa sam si mislila kako bi bilo lijepo da tu ljubav koju je meni dala moja obitelj podijelim i sa tom prekrasnom djecicom.Tako da bih imala par pitanja.

Gdje se u Rijeci nalazi dom za nezbrinutu djecu?
    Sto se podrazumijeva pod tim volontiranjem?
    Kako poceti s volontiranjem? (Dodje se tamo i samo kazem ja bi htjela volontirati ili se treba prije nazvati ili nesto trece??? )
    Dali neka od vas volontira ili je volontirala u Rijeci?
    Postoje li neki posebni uvjeti koje trebam zadovoljiti da bih volontirala?

Uglavnom,drage moje svaka informacija je dobrodosla.Tako bi htjela pomoci,a ni sama ne znam otkuda poceti.Puno vam hvala svima .

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...imaš PP.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Re: Pitanja u vezi volontiranja u domu za nezbrinutu djcu

Citiraj Laura-ri prvotno napisa
    Na Potoku.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

LeeLoo, ako znaš nešto općenito o ovome, nevezano za Rijeku jer ja nisam u Rijeci, pls podijeli samnom.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: Pitanja u vezi volontiranja u domu za nezbrinutu djcu

Citiraj nela prvotno napisa
    Citiraj Laura-ri prvotno napisa
    Na Potoku.

I u Lovranu.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hvala vam na odg. Zna li netko odg na moja ostala pitanja? :?

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

najbolje ih je nazvati, vjerojatno ravnatelja/-icu ili nekoga tko zna kome da se obratiš dalje.
    moguće je da su godišnji još u tijeku pa možda za 10ak dana da nazoveš?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja sam ti volontirala u domu ali ne u rijeci.
    prvo sam nazvala telefonom, dogovorila sastanak sa ravnateljicom, onda sam išla na razgovor, onda sam napisala molbu, tamo sam napisala zašto hoću volontirat, šta bi ja radila, i tako neke sitnice, pa sam čekala da to prođe na njihovom vjeću, i onda opet razgovor da dogovorimo šta ću radit, kojim danima i tako te sitnice. i volontirala sve 3 godine dok sam bila na faksu, sve je bilo super.
    ne mora biti ista procedura ali mislim da je slična svugdje...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i, da, u lovranu su ti djeca od 3 do 18 godina a u rijeci na potoku bebe do 3 godine.
    volonteri su im potrebni, bit će sretni kad im dođeš ako se odlučiš na to.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hvala vam svima puno na odgovorima. Cvrsto sam odlucila da to zelim i jedva cekam da pocnem! :D Javit cu vam iskustva cim pocnem.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

podižem malo temu...
    zna li tko kako doći do doma, tj. na kojoj se adresi točno nalazi...slabo poznam taj dio grada, a Potok je dosta relativan pojam?
    hvala

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

DOM ZA DJECU IVANA BRLIĆ-MAŽURANIĆ Josipa Završnika 3, 51000 Rijeka, 051 333695, a kartu mozes vidjeti ovdje

DOM ZA DJECU IVANA BRLIĆ-MAŽURANIĆ Omladinska 1, 51415 Lovran, 051 291521

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Podižem temu s potpitanjem: da li netko zna je li možda domu za djecu u rijeci potrebna kakva robica od 0 do 3 godine? Imam nešto viška, i nazvat ću ih naravno, ali ako tko zna da li primaju i imaju potrebu?
    sad sam vidjela da je podforum za posvajanje... idem potražiti nanovo...

volontiranje u domu mora da je prekrasno iskustvo iako i teško ako slijedi i rastanak s djecicom...
    Posljednje uređivanje od Blondina : 07.04.2011. at 23:14

mielynna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Poštovane, vidim kako je Laura-ri postavila pitanje (iako davno) koje i mene zanima. Dakle, voljela bi volontirati u domu za nezbrinutu djecu u Rijeci a ne znam detalje. Mogu nazvati naravno, što i hoću no možda mi se javi Laura-ri sa detaljima ili LeeLoo koja joj je poslala pp, sigurno o tome. Pa ako bi netko podjelio koju info sa mnom, molila bi da to i ulinite!
    Lijep pozz iz Ri!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mielynna prvotno napisa Vidi poruku
    Poštovane, vidim kako je Laura-ri postavila pitanje (iako davno) koje i mene zanima. Dakle, voljela bi volontirati u domu za nezbrinutu djecu u Rijeci a ne znam detalje. Mogu nazvati naravno, što i hoću no možda mi se javi Laura-ri sa detaljima ili LeeLoo koja joj je poslala pp, sigurno o tome. Pa ako bi netko podjelio koju info sa mnom, molila bi da to i ulinite!
    Lijep pozz iz Ri!
    pozdrav! ja sam bila red kojih 2 mjeseca u domu za nezbrinutu djecu u rijeci pitati u vezi volontiranja, ali gospođa koja tamo radi je rekla daviše ne primaju volontereine održavaju volontiranja (

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •