Prvo pozdrav svima , zenama,mamicama i vasim malim andjelima.![]()
Ja sam nova ovdje i imala bi par pitanja. Otkad sam bila mala uvijek sam obozavala djecicu i ta ljubav je ostala sve do danas.Imala sam prekrasno djetinjstvo i zato me srce zaboli kada si pomislim koliko tih malih neduznih bica je zakinuto za osjecaj ljubavi od svoje obitelji. Vec neko vrijeme razmisljam kako bi mogla pomoci. Naime imam tek 20 godina,tako da jos uvijek je posvojenje nemoguce,ali jedan dan kad budem osnovala obitelj,jedna od tajnih zelja mi je i pruziti svu svoju ljubav i paznju jednom andjelu. Tako sam razmisljala i sjetila se da postoje domovi za nezbrinutu djecu,pa sam si mislila kako bi bilo lijepo da tu ljubav koju je meni dala moja obitelj podijelim i sa tom prekrasnom djecicom.Tako da bih imala par pitanja.
Gdje se u Rijeci nalazi dom za nezbrinutu djecu?
Sto se podrazumijeva pod tim volontiranjem?
Kako poceti s volontiranjem? (Dodje se tamo i samo kazem ja bi htjela volontirati ili se treba prije nazvati ili nesto trece???)
Dali neka od vas volontira ili je volontirala u Rijeci?
Postoje li neki posebni uvjeti koje trebam zadovoljiti da bih volontirala?
Uglavnom,drage moje svaka informacija je dobrodosla.Tako bi htjela pomoci,a ni sama ne znam otkuda poceti.Puno vam hvala svima .![]()
![]()