Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Clio authentic 2002-TT ili noga?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Clio authentic 2002-TT ili noga?

Poštovani, prilično sam neinformirana, a vrijeme je da kupim novu sjedalicu jer će mališa uskoro napuniti godinu dana.
    Zanima me sljedeće,a molim one koji imaju Renault Clio Authentic, moj je 2002. proizveden, da me savjetuju:namjeravam kupiti ISOFIX sjedalicu, ali ne znam da li je bolje s nogom ili TT kao trećom uporišnom točkom?! Naime, ne znam ni da li ima TT kao treća uporišna točka :/ Gdje da pogledam, tražim dotičnu? :/
    Važno mi je da je prtljažnik slobodan, tamo stalno držim kolica.
    I da li postoje sjedalice u 2 izvedbe-s nogom i sa TT?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zar nitko? :?

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

TT potraži u gepeku, na podu odmah iza stražnjih sjedala. može biti kao izbačeni ring ili kao ravna šipkica ( e jesam objasnila ) uglavnom, tražiš nešto za šta možeš zakačiti kukicu od autosjedalice jesi li provjerila je li ti auto ima kukice za isofix sustav montiranja? koliko mi se čini authentic je najniži paket opreme, nisam sigurna da je tu isofix serijski, pogotovo u manjim autima.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i mene ovo zanima...

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: Clio authentic 2002-TT ili noga?

Citiraj zrinquita prvotno napisa
    Poštovani, prilično sam neinformirana, a vrijeme je da kupim novu sjedalicu jer će mališa uskoro napuniti godinu dana.
    Zanima me sljedeće,a molim one koji imaju Renault Clio Authentic, moj je 2002. proizveden, da me savjetuju:namjeravam kupiti ISOFIX sjedalicu, ali ne znam da li je bolje s nogom ili TT kao trećom uporišnom točkom?! Naime, ne znam ni da li ima TT kao treća uporišna točka :/ Gdje da pogledam, tražim dotičnu? :/
    Važno mi je da je prtljažnik slobodan, tamo stalno držim kolica.
    I da li postoje sjedalice u 2 izvedbe-s nogom i sa TT?
    kukica za TT se nalazi u prtljažniku odmah iza naslona zadnjeg sjedala (vidi u uputama svog autića na stranici 1-35)

međutim, obrati pažnju i na stranicu 1-32 na kojoj se nalazi upozorenje da se s ISOFIX-om u Clijaču smiju koristiti samo Reanult-ove sjedalice
    vjerujem da se to u međuvremenu promijenilo (ipak je razvoj AS išel dalje), ali svakako treba provjeriti kompatibilnost određene ISOFIX AS i auta (vidi upute AS ili web-stranice proizvođača AS)

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Clio authentic 2002-TT ili noga?

[quote="Juroslav"]
    Citiraj zrinquita prvotno napisa
    da se s ISOFIX-om u Clijaču smiju koristiti samo Reanult-ove sjedalice
    a ja moram dodati da Renaultove sjedalice zapravo nisu renaultove, nego su romerice s renaultovim navlakama

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

e sad--- da sam znala... ah... kako kompliciraju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •