Stranica 4 od 8 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 382

Tema: Kada u neki klub na sport i koji?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Hajd, tu se možemo složiti. Sport je ipak nešto malo bolji od škije.
    Isusek Davor me potpisal trebam li se brimuti??

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a još je bolje, poslije dobrog treninga, zamotati koju

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Netko je spomenuo ritmiku
    Dobili smo u vrtiću flyer:
    Plesna radionica Svjetlost u pokretu organizira PROGRAM SUVREMENOG PLESA I RITMIKE u MS A.Strarčević, D.Golika 116.
    Roditeljski sastanak i upis 10.09.08. 17 - 18 h

Raspored rada:
    - početne grupe (vrtić) srijeda/petak 18,30-19,15
    - napredne (školski uzrast) srijeda/petak 19,20-20,05

cijena 160,0 kn/mjesec

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa
    trebam li se brimuti??
    Uvijek se možeš ograditi

Uzgred, ronioci nakon "treninga" znaju navratiti na pivo kako bi "oslobodili mjehuriće zraka iz krvotoka". Postupak je navodno čak i znanstveno potkrijepljen, iako mi se čini da su jedini oslobođeni mjehurići oni iz piva. SLOBODA MJEHURIĆIMA!

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ajme Davore stvarno ga znaš pretjerati
    da djeca nam i voze bicikle i role i penju se po drveću i nabijaju loptu po ulici ali zašto se ne bi i bavili nekim sportom
    evo moj je ovo ljeto išao na plivanje i iako pliva već 3godine tek sada je naučio "pravilno" plivati i ne vidim ništa loše u tome
    danas su čak imali i takmičenje i svi su dobili i medalje i diplome :D

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Uzgred, ronioci nakon "treninga" znaju navratiti na pivo kako bi "oslobodili mjehuriće zraka iz krvotoka". Postupak je navodno čak i znanstveno potkrijepljen, iako mi se čini da su jedini oslobođeni mjehurići oni iz piva. SLOBODA MJEHURIĆIMA!
    Aha. Ako nam djeca prežive robovlasnički sustav doma i na treninzima onda postaju alkoholičari. Ili nekaj zamotaju.

Vrlo ti je zgodna teorija. A da se upišeš na neki sport i riješiš se tih silno negativnih misli?? Mislim-rekreativno

(zamišljam scenu: Davorov mali gleda tatu onak pupiajz, u dresu nekog poznatog sportaša i molećivim glasom kaže kako se želi upisati na nogomet. Onda tata baci teoriju o ropstvu, alkoholu i drogama. A sve samo zato jer je dijete htjelo nabijati loptu 3 puta tjedno . Ne, ne!!! Puloverići s rombićima su bolji. I eto nam jednog dana novog frustriranog "Davora" )

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    ne tako davno, pisali smo o slobodi izražavanja vlastitog mišljenja na ovom forumu, i uvažavanja razlika. davor je izrazio svoje mišljenje.

ima li pravo na to - ili nema?

smatrate li da su ostala mišljenja važnija, bolja, ispravnija - samo zato što su ih napisali neki drugi ljudi? (arwen, kvotanje tvoje rečenice je slučajni odabir, jer si mi pri kraju stranice )

sandraL - smatraš li da je u redu da se ritmika plaća 160kn, ili bi možda davorov pristup bio bolji i pristupačniji za više djece? tada bi ritmiku pohađali svi koji to žele, a ne samo oni koji mogu... meni je u to vrijeme plaćanje ritmike bio trošak do neba, i odrekla sam se drugih stvari da bih to priuštila svom djetetu... jer sam brojila svaku kunu po nekoliko puta... :/

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

sandraL - smatraš li da je u redu da se ritmika plaća 160kn, ili bi možda davorov pristup bio bolji i pristupačniji za više djece? , :/
    Naravno da je u redu da se plaća (iako bi mi bilo draže da je besplatno ).
    To je "privatna radionica" i nekome je to izvor prihoda (nekome=netko ko plaća instruktora, najam prostorija i sl.).
    Upisati ću Luciju pa ako joj se svidi ići ćemo, a ako ne, bože moj, neću maltretirati ni dijete ni sebe.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sandraL prvotno napisa
    ali nemaš izbora, jel tako?

o tome ti govorim

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sandraL prvotno napisa
    ali nemaš izbora, jel tako?

o tome ti govorim
    Za 120 kn mjesečno dijete može kod nas pohađati umjetničku školu (balet, suvremeni ples, glazbena...). Vani tog nema, nema subvencije države nego se ide na privatne satove sve do nekog konzervatorija. E, to je meni nepravedno. I u povlaštenom smo položaju sve dok ne ukinu državne umjetničke škole.
    A kaj se sporta tiče-mene košta 0 kuna već treću godinu. Tko kaže da se sve plaća?

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, nema izbora: ili plati ili ništa od aktivnosti (bar ne takve)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne plaća se sve. ali nemaju svi sklonosti za "besplatne" stvari, niti imaju mogućnosti trenirati / učiti tamo gdje je besplatno.

kikici npr. besplatni francuski (u školi) - nije ničem poslužio... da bi nešto naučila - platila sam 2600 kn za godinu dana. sad želi više sati tjedno. to je oko 4.000 kn.

itd....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: Kada u neki klub na sport i koji?

Sport je pivo, klađenje i steroidi. Naša djeca zaslužuju bolje od sporta.
    NO SPORTS.
    Totalno bezveze.
    I onaj primjer trenera koji djecu tura u bazen kad imaju povišenu temperaturu mi je bezvezan. Nije normalan roditelj koji uopće pušta dijete s povišenom temperaturom izvan kuće, a kamoli na trening.

Mene su moji starci tjerali da idem u muzičku i sviram violinu, a mrzila sam i violinu i sviranje i vježbanje. Fuuuj, ali ne pada mi na pamet kada se otvori topic vezan uz upis u muzičku brsliti protiv muzičkih škola. Iako sam i sama bila žrtva bolesne ambicije roditelja da jednog dana postanem violinistica.
    Moglo bi se tu i o baletu pričati na krajnje negativan način ili o bilo kojoj drugoj aktivnosti. A ima svakojakih roditeljskih pretjerivanja vezanih uz školski uspjeh.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne plaća se sve. ali nemaju svi sklonosti za "besplatne" stvari, niti imaju mogućnosti trenirati / učiti tamo gdje je besplatno.
    Istina, ali to nije razlog da se negativno govori o sportu (rekreativnom ili ne) i da se generalizira kako bavljenje sportom u mladom čovjeku budi najprimitivnije nagone, a u trenerima sadiste.
    Btw, M. je propričala španjolski uz CD za 156 kuna. Sama. Dakle, ne mora se uložiti previše da vidiš kakve su sklonosti djeteta, a ako se one otkriju onda je i ulaganje u njih opravdano. Za razliku od ovog o čemu piše filipova mama. Šteta vremena, truda... A možda si baš bila talentirana za plivanje ili što već god. I možda bi na treninzima uživala. Ovako-veliki za tvoje roditelje.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

[quote="filipova mama"]

I onaj primjer trenera koji djecu tura u bazen kad imaju povišenu temperaturu mi je bezvezan. Nije normalan roditelj koji uopće pušta dijete s povišenom temperaturom izvan kuće, a kamoli na trening.
    pažljivije čitanje, molim
    ja sam ovaj primjer stavila kad smo pričali o vrhunskom sportu i njegovim manama, a ne o djeci.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sorry cvijeta , popustili mi živci.

Ostajem samo onda pri onom djelu "Nije normalan roditelj koji uopće pušta dijete s povišenom temperaturom izvan kuće, a kamoli na trening."

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ne tako davno, pisali smo o slobodi izražavanja vlastitog mišljenja na ovom forumu, i uvažavanja razlika. davor je izrazio svoje mišljenje.

ima li pravo na to - ili nema?

smatrate li da su ostala mišljenja važnija, bolja, ispravnija - samo zato što su ih napisali neki drugi ljudi? (arwen, kvotanje tvoje rečenice je slučajni odabir, jer si mi pri kraju stranice )

sandraL - smatraš li da je u redu da se ritmika plaća 160kn, ili bi možda davorov pristup bio bolji i pristupačniji za više djece? tada bi ritmiku pohađali svi koji to žele, a ne samo oni koji mogu... meni je u to vrijeme plaćanje ritmike bio trošak do neba, i odrekla sam se drugih stvari da bih to priuštila svom djetetu... jer sam brojila svaku kunu po nekoliko puta... :/
    naravno da ima pravo na izražavanje svog mišljenja
    samo ja njega smatram pametnim pa me možda zato to mišljenje pogodi više od nekog drugog
    ali nije bitno

htjela sam reći nešto apropo ovog plačanja i (ne)mogučnosti roditelja
    da djetetu nešto priušte
    po meni je tu kriva socijalna politika naše države koje kako mi se čini skoro pa i nema i trebala bi država,lokalna uprava,gradovi,opčine
    malo više ulagati u rekreaciju a i sport ali tako da bude dostupan svima
    i da ne plača istu cijenu onaj na minimalcu i onaj sa velikim primanjima

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kikici npr. besplatni francuski (u školi) - nije ničem poslužio... da bi nešto naučila - platila sam 2600 kn za godinu dana. sad želi više sati tjedno. to je oko 4.000 kn.

itd....
    sklonosti ? ... da li se mi to opet vračamo na selekciju koja je normalna i nužna u svim segmentima života ( htjeli mi to ili ne ... )
    najžešće rasprave ovdje i bile su vezane na to da se ne plača sve i da djeca imaju mogućnost probati sve što žele ... pa opet slijedi selekcija jer nisu svi isti i nemaju svi iste sposobnosti

netko je sposoban naučiti španjolski gledajući serije na španjolskom .. a nekome ni najskuplji tečajevi neće u tome pomoći ( selekcija )

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

htjela sam reći nešto apropo ovog plačanja i (ne)mogučnosti roditelja
    da djetetu nešto priušte
    po meni je tu kriva socijalna politika naše države koje kako mi se čini skoro pa i nema i trebala bi država,lokalna uprava,gradovi,opčine
    malo više ulagati u rekreaciju a i sport ali tako da bude dostupan svima
    i da ne plača istu cijenu onaj na minimalcu i onaj sa velikim primanjima
    Arwen ... ne želim reći da nam je socijalna politika dobra ( naprotiv ) ... ali ipak ima i besplatnih ponuda
    npr: http://skolski-sport-zg.hr/odmorko/odmorko.html

skoro svaki kvart ima sportska igrališta tako da djeca mogu birati da li žele odhaklati nogać i košaricu sa frendovima ili kupiti pivu i pljuge te krmiti na klupicama ...

roditelj na minimalcu može priuštiti djetetu neku slobodnu aktivnost od 150 kn mjesečno ( jedan medek dnevno u kasicu ) ... a onaj sa velikim primanjima može uz to još uzeti i individualne treninge ( instrukcije ) ... nažalost opet selekcija :/

jer ... nitko nam nemože omogućiti besplatno sve ono što bi mi željeli za svoju djecu :/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marival prvotno napisa
    roditelj na minimalcu može priuštiti djetetu neku slobodnu aktivnost od 150 kn mjesečno ( jedan medek dnevno u kasicu ) ...
    :shock:

gdje ti živiš????

taj medek je kruh svagdašnji. daj se malo spusti s olimpa...

da li si ikad bila na minimalcu? ja jesam. ne samo da nisam mogla odvojiti "medeka", nego nisam imala ni dovoljno za hranu.

a dodaj da ti i za svaki sport treba bar minimalno opreme. da ti treba i prijevoz do tamo. vjerovala ili ne - neki nemaju ni troškove prijevoza pokrivene... itd...

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opće mi je bespredmetna rasprava o besplatnom zašto bi sport bio besplatan? jel solfeggio? violina? njemački? vrtići na kraju krajeva??

di vi živite?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    opće mi je bespredmetna rasprava o besplatnom zašto bi sport bio besplatan? jel solfeggio? violina? njemački? vrtići na kraju krajeva??

di vi živite?

di živimo? evo ovdje:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...681&highlight=

http://www.vecernji.hr/home/otvoreno/3151982/index.do

http://www.vecernji.hr/home/otvoreno/3152825/index.do

http://www.vecernji.hr/home/otvoreno/3150270/index.do

itd...

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

di vi živite?
    ja nebi besplatan meni bi npr bilo dovoljno da više porave unutarnji bazen
    i da ga se može koristiti i naravno platiti
    ja bi da postoji normalna dvorana za tjelesni u OŠ i sl........

marival sve jo krasno i divno ali ja nisam u ZG-u

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

marival sve jo krasno i divno ali ja nisam u ZG-u

Jesam u Zg i ne vidim nista od tih odlicnih stvari koje je, mislim, marival spomenula (ili sam zaboravila tko je to bio). A Bandica.. bolje da ne spominjem. Prekrasan mu je, na primjer, onaj Kvatric. [puno grubih rijeci]

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bila sam i ja bez telefona samo s paketom jaja i margarinom u frižideru u životu,, ali zato ne mislim da je isto profesionalni sport i rekreacija. Čemu takva brkanja teza. Osm toga čak i kad kupovali tneisice mike na placu uz teško odircanje starci su imali popis svih likovnih radionica u knjižnicama, njemačkog ovakvog ili onakvog u školi i pretplatu za hnk od bake koja je boležljiva, ali ipak ima pretplatu i presretna je da neko ode umjesto nje. Ne treba klonut duhom zbog love. Jel' naš mirko filipović diz'o šine umjesto da ide u teretanu pa vid ga sad

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

di vi živite?

di živimo? evo ovdje:

itd...
    da i? ko da ja ne znam da ima siromašnih. poanta je ona moja rečenica iznad. što je besplatno?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da i?
    imaš neki problem?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

osim fulane ti teze naravno da ne

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

osim fulane ti teze naravno da ne

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    May 2007

Citiraj Marpesia prvotno napisa
    Moja najstarija ima 10 godina i jako, jako zeli na neke sportske aktivnosti jer je stvarno prepuna energije i ima sportski duh.

Koji sport preporučate i zašto? I kada je vrijeme za neki klub? Kako sve to funkcionira, molim vas da me informirate.
    Ja bi preporučila odbojku.
    Ali ne znam preporučiti konkretan klub.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Inače, meni je za cure najljapši sport - odbojka. Ali, to su moji afiniteti.
    :D

ja svojeg sad vodim ponekad gledati kad igram pa cemo viditi.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Inače, meni je za cure najljapši sport - odbojka.
    Potpis. M. obožava treninge, nema bliskog kontakta između suparničkih ekipa, ali treba paziti na ozljede gležnja i koljena. Nama je malo problem kaj M. svira klavir pa treba čuvati i ruke. Do sad se ništa nije dogodilo. Doduše, trenira samo u školi, a ne u nekom ozbiljnom klubu što nam je i cilj: zabava, gibanje i druženje s curama.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

roditelj na minimalcu može priuštiti djetetu neku slobodnu aktivnost od 150 kn mjesečno ( jedan medek dnevno u kasicu ) ...
    :shock:

gdje ti živiš????

taj medek je kruh svagdašnji. daj se malo spusti s olimpa...

da li si ikad bila na minimalcu? ja jesam. ne samo da nisam mogla odvojiti "medeka", nego nisam imala ni dovoljno za hranu.

a dodaj da ti i za svaki sport treba bar minimalno opreme. da ti treba i prijevoz do tamo. vjerovala ili ne - neki nemaju ni troškove prijevoza pokrivene... itd...
    Živim u gradu Zagrebu, Središće, ....
    i za tvoju informaciju nisam na Olimpu ... nego čvrsto i ponosno na Zemlji

Sorci ... ne nisam nikad bila na minimalcu ali sam bila bez ikakvih prihoda u svom domu ... sa suprugom i troje djece

i razvažali smo pizze, čistili stubišta i stanove i još svakakve trenutne poslove samo da bi preživjeli ... i cijelo to vrijeme su moja djeca išla na treninge i mi smo ih redovito plačali ... i odrekli smo se sveg što možemo
    samo da oni imaju ...
    kopačke su nosili tuđe ( od onih koji su ih prerasli ) ... švercali se u tramvaju ili molili da netko dođe po nas ...

i sada nam nije kako ti misliš bogovski ... patimo se i moja bolest je tu prisutna ... pa dobijem cca 2600 kn plaču ( krediti ... bolovanje ... )

NEMOJ se tako ponašati ... jer mi svi slušamo kako si ti ovdje majka kojoj je najteže bilo, koja se najviše u životu napatila ... i koja ima najsavršenije dijete .... ( ima NAS još )
    Sigurna sam da svaki roditelj bez obzira bio na minimalcu ili socijalnoj pomoći opet može negdje dodatno nešto zaraditi uštediti, odreći se kave, cigarete ... i odvojiti 150 kuna za svoje dijete !!!!! ( zar se nisi i ti odricala da bi svojem djetetu priuštila francuski za 4000 kuna i ostale izvanškolske aktivnosti )

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

di vi živite?

di živimo? evo ovdje:

( ne poričem ono što je tulipanka ispričala ... ali interesantno je da dijete ima mobitel a nema 10 kuna ?!?!?! ... mogla je 10 kuna podijeliti na cijeli razred pa svatko bi dodao 0.50 lipa a nisu morali ni znati za što )

svakodnevne životne priče ... ima i gorih ... a novine izeberu što im paše itd...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

NEMOJ se tako ponašati ...
    :?

18 mrtvih u prometu. mora da ovaj vikend planete igraju biljar... :/

over and out na ovoj temi.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Meni u ovim člancima upada u oči jedno: svi žive od socijalne pomoći i dječjeg doplatka. Ljudi, posla ima, ali ga se treba željeti raditi.

U Zagorju svi kukaju kak nemaju novaca, a da ne znam koliko daješ ne možeš naći čovjeka koji će pokositi zaraslu travu. Probali smo-ne pričam napamet.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da vratim topik na naslovnu temu...
    D. jedva ceka da krene gimnastika, a planira i plivanje, sva je ponosna sto je sportasica 8)

nego kad smo kod besplatnog - gdje su nestali klinci koji igraju granicara, nogomet ili kosarku...jel tog jos igdje ima?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Uglavnom jedu i štoljaju po mobitelu pod odmorom i prije škole...

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

stribi ide na atletiku i ne plaća ništa, kupili smo mu tenisice , i to je sve.

kod nas postoji dosta besplatnih programa. nogomet se plaća samo u najjačem klubu, ostali klubovi su besplatni. rukomet je besplatan. borilačke vještine su besplatne.

plaćaju se plesni programi, odbojka, plivanje,...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Vani tog nema, nema subvencije države nego se ide na privatne satove sve do nekog konzervatorija.
    Ovo je samo djelomično točno, jer većina programa rekreacije je raspoloživa u školama. S druge strane, postoji i stanovita razlika u poreznom opterećenju "nas" i "njih", gdje nama država lapi lovu kako bi ju onda Bandić i njemu slični plasirali u Dinamo i slične nebuloze. Naši ljudi još uvijek ne shvaćaju da kroz poreze plaćamo svaki "poticaj".

O tome koliko je ovaj "naš" sustav "bolji" od nekih drugih najrječitije govori 5% manje prvašića u školama u odnosu na prošlu godinu. Očigledno je baziran na trivijalnom rješenju da 0 djece ima 0 potreba.

S druge strane bare je prosjek oko 2,5 djeteta po obitelji i drži se već desetljećima unatoč "recesiji", "energetskoj krizi", "krizi nekretnina" i sličnim floskulama. Čak su im i olimpijski rezultati nešto bolji nego naši. Jedino im je nogometna reprezentacija pušiona. Fora.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    da vratim topik na naslovnu temu...
    D. jedva ceka da krene gimnastika, a planira i plivanje, sva je ponosna sto je sportasica 8)

nego kad smo kod besplatnog - gdje su nestali klinci koji igraju granicara, nogomet ili kosarku...jel tog jos igdje ima?
    ima, kod nas u parkicu se zna igrati granicar, a nekad ga igraju i odrasli 8) , a uz parkic je i kosarkasko igraliste, uvijek ima barem par klinaca koji igraju kosarku ili bar pokusavaju pogoditi kos

inace , moja curka vec trecu godinu ide u sportski vrtic i to nam je bio pun pogodak
    ne znam kako ce biti kad krene u skolu, vjerojatno ce nam svima biti veliki sok, jer je ovdje četiri puta tjedno imala vjezbanje u dvorani, a toga u skoli nema

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sunca prvotno napisa
    stribi ide na atletiku i ne plaća ništa, kupili smo mu tenisice , i to je sve.

kod nas postoji dosta besplatnih programa. nogomet se plaća samo u najjačem klubu, ostali klubovi su besplatni. rukomet je besplatan. borilačke vještine su besplatne.

plaćaju se plesni programi, odbojka, plivanje,...
    Je l' to u Hrvatskoj?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    Nogomet kod nas jos i znaju igrati, ali granicar i kosarka ne postoje... Ide mi malo na zivce kako je nogomet u svim porama naseg drustva

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dominik je sad krenuo na nogometu klub Maksimir i jako smo zadovoljni. Trener je vrlo brižan i onak faca, stariji gospodin, pa ga Dominik obožava. Ono kaj je meni bitno je da on trči tri puta tjedno kao lud i onda još dođe doma i crta ljevo krilo, desno krilo... Druži se s dečkima. Lud je za tim nogometom. Sretan i zadovoljan mali čovjek. Diana ide na ritmiku i isto obožava, cijelo ljeto pita kad će početi. Meni su te van- aktivnosti važnije od vrtića. Ovo stvarno žele ići i nešto konkretno uče, a vrtić im je ono ako baš moram.

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da, u Hrvatskoj je - Labin, Istra.

nema izbora kao u Zagrebu, ali ono čega ima, uglavnom se ne plaća.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja je sada 3 godine.planiram ju upisati na gimnastiku ali to je samo igra .dobra je radi motorike i ostaloga.kasnije plivanje.pa odbojka ali za to ima jaaako puno vremena.i dakako kad bude velika -jahanje-moja ljubav
    a ako pokaže interes za neš drugo vidjet ćemo.samo ne smije vidjeti reket

btw moja nećakinja je skijala s 3 godine staze gdje je i njen otac išao (moja cura nije takva) i sada s 12 god je svjetska prvakinja u tenisu.odmalena se vidjelo "Nešto"u njoj.sada je u najboljoj tenis akademiji u USA

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ih, Labin, lako je tako Tamo imaju čak i Lidl, a neki veći gradovi ga nemaju.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sve sam isčitala i sad se pitam kud je to otišla ova tema?!

A sad ozbiljno pitanjetkad je gledao Kung-fu pandu, želi na kung-fu.
    Zna li itko di tog ima u zg za djecu od 7 godina?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Vani tog nema, nema subvencije države nego se ide na privatne satove sve do nekog konzervatorija.
    Ovo je samo djelomično točno, jer većina programa rekreacije je raspoloživa u školama.
    Nisam govorila o rekreaciji nego o (ne)postojanju državnih umjetničkih škola u Europi i to nije djelomično nego potpuno točno. Rekreativni sport s tim nema veze. A ako te zanima cijena individualnog sata npr. klavira u Njemačkoj mogu ti je saznati. Začudio bi se kolike su to sume novca. Tamo, recimo, moja M. ne bi mogla svirati. Kod nas dobiva vrlo dobru poduku iz instrumenta, solfeggia i ostalih predmeta 6 godina za 120 kn mjesečno. Srednja četverogodišnja glazbena škola je kod nas besplatna kao i baletna.

gdje nama država lapi lovu kako bi ju onda Bandić i njemu slični plasirali u Dinamo i slične nebuloze.
    Dio love ode i na gore spomenute škole ( Smatraš li i njih nebulozama? ). Ne bunim se. To, naime, omogućava mom djetetu da svira, a već sam navela da se sportom bavi besplatno.

Stranica 4 od 8 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •