Neko s tri tjedna ,neko s tri godine,neko s 13,neko s 40....…
145cm visoka 38.5kg...ali je u jednom periodu u par mjeseci s 35 došla na 38.
Koji je najprikladniji borilački sport za djecu uzrast 7-9 g, da je naglasak više na disciplini i umijeću nego na agresiji? Mislim da su đijuđicu i tekvando takvi, možda karate, krav maga? Od toga jedino sam oglase za karate tekvando i krav magu vidjela. Mislim da tekvandoa nema jer mi ne odgovaraju na poruku, a karate je dalje u gradu. O krav magi ne znam ništa osim da u seriji Arrow hašašini znaju tu tehniku. Ne da mi se guglati kako se ispravno pišu nazivi.
Judo ili tekwando
A kaj ima u tvom selu?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 25.01.2025. at 18:50
Koliko znam, Judo je prvi izbor, ako imaš opcije. Ako nemaš, onda gledaj što ti je bliže da se može sam doma vratiti.
Moja srednja je u OŠ išla tri godine na krav magu. Koliko se sjećam, najveći dio treninga je bio posvećen kondiciji a manji dio tehnikama samoobrane.
Kolko vidim Judo je u sesvetskoj Sopnici, a tekwando u OŠ Sesvete , pa sad kolko je to daleko od tebe prosudi
Vidi ima li kaj u školi, vrtiću od aktivnosti
Na bazenu definitivno ima programa
Mi smo u srednjoj imali Judo padove, ali to je bilo skoro pred pol stoljeća, tad naša škola nije imala dvoranu nek malo veću učionu i poveliko igralište
Nije daleko već busevi ne voze po rasporedu... možemo čekati 5 ili 55 min kako se potrefi. Za 2x tjedno tamo i nazad mi je previše.
Zuta jel ti dolazi u obzir polaganje za vozacki?
Ne, uostalom ne mogu si priuštiti auto sada, a kad vidim ove gužve, vjrv bih počela divljati i trgati naslonjače i sve po autu da zapnem usred poslijepodnevne zg gužve.
No, pitala sam jučer i mali je odlučno rekao da ga borilački ne zanimaju, da hoće košarku, tako da pucanj u prazno s ovime, idem vidjeti ima li škola košarku. msm da da
Prije bih sebi upisala krav magu
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 28.01.2025. at 08:05
Možda u školi imaju nešto poput sport za sve, kod nas je bilo različiti sportovi
Ma imaju neš su popunjavali al mi mali ne kaže da je išap na taj neki dodatni sport. Najmanja ide.
Znaju i razni klubovi imati treninge po školama
škola košarke KK Sesvete ima grupu i treninge u školi u J.
i MRK Sesvete - školu rukometa
a na terenu pokraj srednje sam vidjela da trenira i NK Novi Jelkovec
imaju školu nogometa
ima i odbojkaški klub u Jelkovcu
na bazenu je škola plivanja
(i za cure sinhronizrano plivanje)
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 29.01.2025. at 16:28
J̌oj bazen duge mokre kose, sušenje zimi...uf...s muskom djecom je lako i super zvuci sinkronizirano,al svi moji čije su kcerke isle na plivanje ili skokove kazu da su se preporodili nakon sto su se maknule s tog sporta. Bas gnjavaza s dugim kosama, klor odradi jos dodatno svoje bez obzira na kapice, ...al napominjem da se nije radilo o djeci natjecateljima nego rekreativcima.
Vjerujem da natjecatelji gustaju kao i njihovi roditelji koji su im podrška.
Ovi moji roditelji kazu da bi im uz trajanje treninga skoro toliko vremena jos otislo na sušenje kose, mazanje tijela (ovi s osjetljivom kožom), oblačenje i dr.
Znaci bas dosta vise vremena krade (onog praznog hoda) dok su djeca manja nego kosarka, rukomet, odbojka, atletika, ples i sl.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.01.2025. at 12:54
E sad zuta ima vise vremena jer nema klasicno rad.vrijeme al je i sama s tri komada djece, nema auto, tako da bih ja razmotrila taj vrlo bitan cimbenik (praznog hoda).
Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.01.2025. at 12:56
Imali su ove g ponuđeno besplatno plivanje jedino je najmanja htjela. Dvoje starijih zanima nešto ne-vodeno. Msm da ih ne zanima nogomet. Prošle g su iskazali zanimanje za košarku i stolni tenis, ali baš u tom periodu smo se selili ovdje. Ima u školi nešto samo nisam sve popratila, najviše bih klinca voljela nekam jer on baš pršti od dodatne energije, skače i penje se svuda, nema mira, nadam se da neće biti još mršaviji od nekog sporta.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 30.01.2025. at 14:54
Nece povecat ce mu se apetit i jest ce vise
Jedino ne ocekuj da ce se nesto udebljat.
Ja koliko god pojedem nema sanse da nadoknadim potroseno.
Pingač je super, moj veliki je imal u školi jako to dobro organizirani i sad super igra
Tvoji bu mogli u parku i turnire igrati u proljeće
Probaj otkriti zna tog biti po webu škole, ili pošalji upit učiteljica
Posljednje uređivanje od jelena.O : 31.01.2025. at 06:16