Evo mene opet Nakon svih zastoja, ragada, mastitisa i sl. sada sam na antibioticima zbog gnojne upale u dojci - ispod bradavice. Antibiotik je smanjio neizdrživu bol pa barem mogu funkcionirati, ali imam problem sa dojenjem. Naime, moj malac jako često siše i navikao je na puno mlijeka iz dojke (imam jako, jako puno mlijeka od samog početka dojenja), ali zadnja 2 dana ga dojim samo na ovu zdravu, a bolesnu izdajam. Čim bi mlijeko u zdravoj počelo slabije teći, on bi glasno protestirao, histerično plakao i odbijao dojenje, iako bi još bio gladan pa sam danas izdojila mlijeko iz bolesne dojke u bočicu i MM mu je to pokušao dati. Uspio je teškom mukom jer je malac opet odbijao, pljuvao i plakao. Večeras sam ga ja pokušala nahraniti bočicom nakon dojenja jer je bio gladan, ali je toliko plakao da nisam uspjela. Probala sam i šalicu i žličicu, ali to je još gore, počeo je plakati toliko da je ostao bez zraka. Prvi put u njegovih 6 tjedana da ga nisam uspjela smiriti! Večeras nas čeka još jedan podoj + 1-2 noćna za što vjerujem da ću imati mlijeka, ali me strah da se ova situacija ne ponovi i sutra. Najgore je kada ga nahranim, a on zatim bljucne i pol toga izađe, a ja više nemam mlijeka tj. ne ide dovoljno jako za njega, a plače i kad radim kompresije. Nema mi goreg osjećaja nego da mi je beba gladna, a ja ne mogu NIŠTA! Nemam špricu za hranjenje, a sumnjam da bi i nju prihvatio... Upomoć - kako da ga privolim na ovu (privremenu) bočicu?!