Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: trebam li dobiti odbijenicu?

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno trebam li dobiti odbijenicu?

naime, predala sam papire za upis u jaslice jos u 5 mj.
    receno je da ce rezultati biti krajem 6 mj. ja zvala iza 20.tog...gđa mi govori da jos nisu i da ce biti sredinom 7 mj. (uz pitanje...sto vam se tak zuri :? a i ima vam jos puno do kraja mjeseca)

ponovno nisam zvala i neki dan sretnem ljude koji idu na razgovor sa psihologom za klinca...mali dobio jaslice...ok

sad mene zanima dal oni mene trebaju poslati kakvu obijenicu, jer ocigledno nismo dobili jaslice, nazvati me i obavjestiti o tome ili sto?
    mislim meni je glupo zvati ih svaki dan i pitati pogotovo kaj mi je tak lijepo odbrusila prek telefona
    tnx.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo za vrtić dobili pismenu odbijenicu i vratili su nam original rodni list koji smo predali.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi nismo dobili nikakvu obavijest. MM je zvao vrtić, i rekli su mu da jesmo dobili jaslice, i da si dođemo po potvrdu sami

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa zar to nije objavljeno na vratima vrtića ? spiskovi djece koji su upali ?!

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pa vjerojatno je, no meni je to u drugom gradu, a bogme po ovim vrucinama i turistickim guzvama sam ljena mrcvariti sebe i marina

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mi prvu godinu nismo bili primljeni i nismo dobili odbijenicu. visilo je na vratima vrtića, a moglo se i nazvati za informaciju.
    drugu godinu smo primljeni, ali isto nije bilo nikakve pismene obavijesti.

to je sistem upisa u škole, na faksove - nema pismenih obavijesti - lista je na vratima, pa se dođe vidjeti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •