Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 144 od 144

Tema: Kupujete li djeci previše stvari?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

maxi
    ja sam uvijek za to da je bolje manje, ali da je dobro

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

anci
    a da nas posjetite nakon mora?

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Draga maxi, ja kupujem previše igračaka (ali javilo ih se puno koji kupuju još više) tako da ne znam gdje si se ti našla prozvanom od moje strane. :?
    Mojim postom sam se osvrnula na abonjenkov.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nije mi žao dati novac za igračku kojom će se rado i dugo igrati.
    Investirali smo prije dvije godine u drvenu prugu i vlakiće, i nije nam žao ni jedne kune - tom igračkom se igra već dvije godine, gotovo svaki dan.
    S druge strane, suzdržavamo se od kupovine raznih drangulija, ali on ih i ne traži.
    U zadnje vrijeme ionako mu više kupujem knjige nego igračke.
    Ja igračke rado razgledavam u dućanu i rado ih kupujem, ali uvijek imam ograničenje, i to ne financijsko, nego misaono: pokušam zamisliti Andreja kako se time igra. U većini slučajeva odustanem od kupnje već na tom koraku
    Što se tiče knjiga i slikovnica, prije sam bila neumjerenija (čitaj: svako malo sam dolazila kući s novom knjigom ), sad kupujem samo one knjige za koje vjerujem da će im se vraćati. Slikovnice više ne kupujem - imamo ih dosta, a imamo i knjižnicu u zgradi.

A što se tiče odjeće, tu zaista ne patim na količinu. Bitno mi je da se ima u što presvući, a bezveze mi je kupovati mu mnogo odjeće i pogotovo obuće koju će relativno brzo prerasti. Tako da mi dijete ima jedne cipele i jedne papuče, i eventualno tenisice, i to je sve. Kad podere, dobije druge, koje ionako uvijek moraju biti broj veće.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bundevica prvotno napisa
    Koliko ja vidim, vama su kupovina igračaka bacanje novaca, a previše kupovanja odjeće i obuće nije. :?
    Ne slažem se s tim.
    Zar neće djeca naučiti da imaju deset pari sandala, pa će onda prijatelje koje nose samo jedne smatrati luzerima? (moji nose 2 para, jedne "misne", a druge su za igranje)
    To je samo primjer, ali uvjerila sam se da neka djeca znaju biti jako okrutna.
    Slažem se...ja sam se već okarakterizirala kao "bolesnica" u aspektima odjeće i obuće...

Kao što je MalaSirena nakon nas rekla....nije dobro pretjerano kupovanje niti jednog niti drugog, odnosno niti igračaka niti odjeće...svako pretjerivanje je zastranjivanje koje će nas poslije skupo stajati!!!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tanja
    Lana za razliku od Andreja žica i drangulije
    No, ne volim to kupovati jer mi je žao na to davati novac. Ja obožavam slagati slagalice, igrati društvene igre pa sam tu slaba.
    Dida i baka joj kupuju barbike , jednu si je kupila sama, a štedjela je duugo. Tu i tamo kad nešto traži pa joj ja kažem da bolje stavimo u kasicu, pa smo skupljale boce i nosile u dućan i novac stavljale u kasicu i onda kad se popunila rekla sam joj da si kupi što želi i jednom je kupila neku Barbie, drugi put kocke.

Nije ona zaluđena tim lutkicama, valjda je tad tako htjela i mi smo joj pustili da si kupi.

Definitivno, najisplativija stvar su nam kocke. Lego zasad, a ona si sad želi drvene. Te imaju u vrtiću.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Prošle godine imao je oko 17!!! majica dugih rukava i 6 pamučnih tankih jaknica s kapuljačom!!
    pa kaj je to puno :shock: o.k. ako je, kupujem i puno odjeće (majice su inače i moj fetiš, pa moja mala ima sigurno preko ovog broja dugih rukava, a i kratkih), a ne samo igračaka. 8)

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

elin bar priznaš ha ha ha
    možda spadam među one koje neće priznati "problem"

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

maxi

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Prošle godine imao je oko 17!!! majica dugih rukava i 6 pamučnih tankih jaknica s kapuljačom!!
    pa kaj je to puno :shock: o.k. ako je, kupujem i puno odjeće (majice su inače i moj fetiš, pa moja mala ima sigurno preko ovog broja dugih rukava, a i kratkih), a ne samo igračaka. 8)
    Meni se to čini puno za dijete od 3 godine. Inače, on nosi odjeću jedan dan i kompletno ide u pranje, a ja perem šareni veš 1-2 puta tjedno, bijeli jednom tjedno, crveni 1 u dva tjedna i stvarno ne vidim potrebu da ima toliko odjeće u istom broju (daleko od toga da ga ne volim vidjeti lijepo obučenog).

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a ja perem šareni veš 1-2 puta tjedno, bijeli jednom tjedno, crveni 1 u dva tjedna i stvarno ne vidim potrebu da ima toliko odjeće u istom broju (daleko od toga da ga ne volim vidjeti lijepo obučenog).
    ali gledaj to na ovaj način: barem uspješ skupiti mašinu veša 1 tjedno, da ima manje ne bi uspjela

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    a ja perem šareni veš 1-2 puta tjedno, bijeli jednom tjedno, crveni 1 u dva tjedna i stvarno ne vidim potrebu da ima toliko odjeće u istom broju (daleko od toga da ga ne volim vidjeti lijepo obučenog).
    ali gledaj to na ovaj način: barem uspješ skupiti mašinu veša 1 tjedno, da ima manje ne bi uspjela
    Pa i mi se presvlačimo svaki dan pa se nakupi.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    ja sam se već okarakterizirala kao "bolesnica" u aspektima odjeće i obuće...
    eh i ja sam se tu našla... sad kupujem samo za dečka i tu sam dosta "limitirana" jer nemam takav izbor, i sve se bojim kak bu sad dok rodim curku 8)
    (otprilike već znam jer sam jedan ajmoreći lagani shopping za nju već obavila - samo ono kaj treba za početak , a mm me pital kaj budu nam sad bake i dede poklanjali kad sam ja sve kupila)

kaj se tiče igračaka, tu sam "pažljiva" i "promišljena". na to mi se ne troši previše love zato jer se i tak s jednom igračkom igra max par dana (osim spidermana i mačeva i ostalih)... uostalom, toga dobije jako puno za ročkas, pa mu znam pol toga sakriti i dati mu mjesecima poslije...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kupujemo razne stvari... Dosta toga i dobijemo... Kaj je to grijeh? Ne samo da je ormar pun, pune su i kutije s igračkama, pune su police s knjigama (primjerenima dobi naše kćeri, one koje je prerasla ne racunam ovdje)... Pa sto je u tome lose??? Kad dijete dovede drustvo (a to je cesto) svi uzivaju! Osim sto se dobro i kvalitetno naigraju, padne i pokoja 'modna revija', a nerijetko se posluze i raznoraznim knjigama/enciklopedijama/slikovnicama, u ovisnosti vec na sto su u odredjenom trenutku fokusirani i što im je fora! Volim kad su klinci sretni i zadovoljni (naravno da ne dajem prioritete materijalnim vrijednostima, naravno da je učimo da prije svega bude 'dobar čovjek' u svekolikom značenju te sintagme, ali uistinu ne znam čemu bi tu smetala lijepa odjeća koju joj kupujemo, dobre igračke ili knjige koje voli???). Uostalom pojam 'previše' je prilično relativan, jer nigdje nije postavljena nikakva mjera, 'previše' u odnosu na što?

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pročitavši naslov pomislila sam da mi kupujemo stvarno previše stvari za klince, no ispada da smo i škrti prema većini.

(Ali sam dobila inspiraciju nakon čitanja topika )

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Igračku kupimo samo za rođendan. Ostatku familije kažem kaj im treba od odjeće, obuće ili bilo kaj drugo, pa mi to puno olakša financijsku stranu. I inaće sa dragim ljudima uvijek dogovaram i u obrnutoj situaciji, pa i ja njima kupim ono kaj im treba. I uz sve to i dalje imamo previše igračaka jer se nakupilo godinama, a nisu neki razbijaći, pa su igraćke usčuvane i samo se gomilaju. Dio sam pospremila i odnjet ću klincima u Nazorovu. Cipela imaju po par, najviše dva po sezoni, jer nema smisla da kupujem više, ali su uvijek kvalitetne i na njima ne štedim.
    Odjeću kupujem kad im treba, znaći kad onu staru prerastu. Kupujem im Majoralove ili Micromotionove hlaće i majce, a MTĆeovo donje rublje i čarape. Odjeća je malo skuplja, ali je jako kvalitetna i većinom izdrži u dobrom stanju dok je prerastu.
    Znaći s jedne strane ne pretjerujem, ali s druge mislim da je i to previše, život je postao previše materijalistićki i od toliko stvari ne stignemo misliti i odgajati djecu na skromniji, jednostavniji način. Ukazati im na ono što je prava sreća u životu i što nas ustvari istinski ispunjava.
    Važnija nam je npr.jedna obična lopta od 20 kn i nas četvero kako se igramo njome cijelo popodne zajedno ili komad kartona na kojeg smo poljepili školjkice i kamenčiće koje smo zajedno skupljali po plaži.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam opsjednuta kupovanjem za njega - što odjeće što igračaka...kad uđem u dućan i vidim sve one maljušne slatke stvarčice najradije bih ih sve pouzimala...
    zna mi se desit da obuče benkicu samo 1 i preraste ju... susjedi koji čekaju dijete samo trljaju ruke, svašta ću im proslijediti

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Što se tiče igračaka, kontroliram se koliko uspijevam (nekad s više, nekad manje uspjeha), ali najsretnija sam kad se bliži Božić, rođendani ili kad nešto baš jako žele, pa imam povod 8)

Obožavam ih oblačiti, to vučem još od djetinjstva kad mi je oblačenje beba bila najdraža igra... pa jedva čekam svaku rasprodaju, sniženja, kad prerastu odjeću ili obuću, pa moramo nabaviti novu, a za ročkase smo nekako spontano još od Meginog prvog uveli pravilo kupovine novog rođendanskog kompletića, pa mi je to omiljeni povod za neku šminkersku haljinicu.
    Uvijek, u koji god dućan uđem, prvo gledam robicu za njih, za sebe ako stignem.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

podižem temu da se pohvalim

hrabro smo se odvojili od nekih životinja za R17, nadam se da će netko u njima uživati

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne nikako previse sto se tice igracki. Mejra je izasla iz faze, stovise igracke ju uopste ne interesuju. Smaknuli smo 3-4 velike vrece (crveni+, nesto posijelili manjim poznancima). Ostavili smo knjige, drvene kockice, puzle, koju lutku, autice, kamione i to je to...

Robicu kupujemo sezonski. Znaci sve od a do z smo im neki dan pokupovali. Do ljeta smo rahat 8) ...sto se tice rodjendana i poklona uzasavam se igracki... :/ Robice nesto uvijek dobro dodje...

Sada su u fazi blokova, bojica, ljepila, makarona, bobica, sveske...svaki put kada nam je pri ruci kupimo nesto od ovih sitnica...

Ne nisu nikako razmazena derista...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih ruku u vatru dala da ne kupujem previše. Dapače, ponekad mi se čini da Lea nema nikakvih lijepih igračaka. Ne znam doduše otkud nam onda toliko igračaka - ili to možda i nije puno nego mi nemamo puno mjesta. Uglavnom, ne mogu više pospremiti igračke, ispadaju iz kutija, a Lea ne želi niti jednu jedincatu dati ili se od nje odvojiti. Slikovnice dosta kupujem, a opet mi se čini da ih nekako jadno malo imamo i da smo ih već sve izguštirali.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ni malo, ni previše, čini mi se.
    Odeću uglavnom ciljano, po potrebi. Igračke sve manje i manje. Za božić i rodjendane uglavnom rolere, klizaljke, bicikle...
    Devojčice skupljaju "Littlest pet shop", minijaturne životinjice, oko 20kn svaka i to im priuštim kada se ide u grad. Godinama smo bili kupoholičari knjiga, a sada više ne, jer malecka nasledi od velike, a velika toliko brzo čita, da se više isplati pozajmljivati ih iz biblioteke...
    Tokom prošle nedelje smo se gadno istrošili kupujući garderobu za svadbu moje sestre od tetke. Kada smo na kraju kupovine ugledali predivne baletanke na sniženju, Ivana je molećivim glasom pitala da li bih ih joj kupila. Ja sam se lomila, lomila, i na kraju rekla da će nam to ipak biti previše. Samo je rekla da razume i ostavila ih. Sutradan sam joj dala novac i poslala je da ih kupi uz objašnjenje da su zaista divne, jeftine i da ih je zaslužila jer je pokazala da je razumna i zrela....

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nekad se osjetim ko maćeha jer djeci kupujem samo ono zaista bitno :/ (OK, na slikovnicama nikad ne štedim, a A. je pravi fanatik). I toliko sam istrenirala A. da se ne traži ono što nije potrebno, da mi stvarno nekad bude žao. Sreća, za odjeću joj je (još uvijek) potpuno svejedno, svemu se raduje, a najviše kad naslijedi od nekoga nešto, pa ujutro sva hepi pred ogledalom komentira kako joj je to poklonila Barbara ili Magdalena.
    Jedino što je izričito željela bila je prava balerinska haljinica i to sam joj kupila.
    S igračkama tu i tamo popustim s nekom kič barbikom po želji (steffi ) i vidim da zapravo nema puno igračaka. Voli jako šetati po Mulleru, gledati, dodirivati, ponekad kupimo nešto što vidim da joj je baš zapelo za oko.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    svemu se raduje, a najviše kad naslijedi od nekoga nešto, pa ujutro sva hepi pred ogledalom komentira kako joj je to poklonila Barbara ili Magdalena.
    E, ovako i Nadja. Najsladja je bila kada smo joj rekli kako cemo, posto je izrasla iz autosedista, kupiti novi booster samo za nju. A ona u dreku:"Neeeecuuu!!! 'Ocu da NASLEDIM Ivanin!"

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moram reći da je Lea do nedavno bila dijete koje je govorilo: Mama, ali ja imam dovoljno igračaka Više nije Sad stalno hoće da joj nešto kupim ili donesem, srećom zadovoljna je i sa reklamom koju mi netko na ulici uvali.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nekad se osjetim ko maćeha jer djeci kupujem samo ono zaista bitno :/ (OK, na slikovnicama nikad ne štedim, a A. je pravi fanatik).
    a zašto misliš da maćehe uskraćuju djeci ono što trebaju / žele?

iz moje perspektive - ovo je prekrasno majčinsko ponašanje.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Nekad se osjetim ko maćeha jer djeci kupujem samo ono zaista bitno :/ (OK, na slikovnicama nikad ne štedim, a A. je pravi fanatik).
    a zašto misliš da maćehe uskraćuju djeci ono što trebaju / žele?

iz moje perspektive - ovo je prekrasno majčinsko ponašanje.
    X

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ja bih ruku u vatru dala da ne kupujem previše. Dapače, ponekad mi se čini da Lea nema nikakvih lijepih igračaka. Ne znam doduše otkud nam onda toliko igračaka - ili to možda i nije puno nego mi nemamo puno mjesta. Uglavnom, ne mogu više pospremiti igračke, ispadaju iz kutija, a Lea ne želi niti jednu jedincatu dati ili se od nje odvojiti. Slikovnice dosta kupujem, a opet mi se čini da ih nekako jadno malo imamo i da smo ih već sve izguštirali.
    i ja. Mislim da je problem u tome što imamo premalo preslatkog dječjeg namještaja, tako da bi to trebali obnoviti, pa mirno možemo čekati Božić 8)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja kupujem malo ili ništa. Zapravo ništa. Mislim da to ako je pretjerano ubija kod djece maštu i veselje. Ubijte me ako hoćete ali ću i dalje tako misliti .

Inače dobila sam brdo igračaka od ljudi koji su isto šopingholičari igračaka, pune vreće. Dajem ih maloj svako toliko po koju, ali ih i dijelim neštedimice. Ako netko želi rabljene igračke samo neka se javi, šaljem pakete. Besplatno. Ozbiljna sam. Mislim da je to i ekološki problem - znate li koliko se toga baca svakodnevno???

Osim toga, stvara nered po kući. Mala se s tim ne igra nego razbacuje, i to joj je zapravo najveći gušt. Kako je čuva moja mama, jedan dan joj je izgleda pukao film i sve je potrpala u par kutija i odnijela u sobu koju ne koristimo (osim kao skladište) i gdje već čekaju igračke koje još nismo stavili u pogon. Ostavila joj je samo par zanimljivijih, i jednog plišanog psića za grljenje.

Ionako nju više zaimaju naši kućni ljubimci, bube, cvijeće... a da ne spominjem naše uporabne predmete, to joj je fetiš, dohvati se vrećice s kavom i ne da je iz ruke - očito po logici "ovo mora da je nešto super kad se svi drugi s time igraju"...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

što nisi išla na rodinu rasprodaju, koliko sam ja skužila prodaju se i igračke, 30% od prodajne cijene ide za rodine akcije, a ti dobiješ 70%. Nebuš dobila neki iznos novaca za te igračke, ali ako ih ne koristite... Ili, možeš poslati meni 8)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vidiš, mogla bi ih poslati rodi. Ja sam predaleko da dođem na rasprodaje... ali nadam se da će mi se jednom potrefiti

Mislila sam dati dio vrtićima (ali oni toliko toga dobivaju da vjerojatno bacaju svake godine) ili u Caritas (organizacija koja mi je sve više sumnjiva karaktera a uostalom toj djeci treba štošta drugo osim igračaka)

A ti se samo javi na pp sa željama pa ti složim poklon paket.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Definitivno da ali ne mogu si pomoci.
    Sa igrackama sam umjerena, kupim ono za sto vidim da je stvarno interesira, ali zato odjeca i cipeleeeeee, tu sam slaba.
    Takodjer knjigice, razno razne i gumice i spange za kosu iako na njenoj kosi bilo koji ukras ili pomagalo moze stajati sveukupno 3 minute jer je alergicna na takve stvari i odmah cupa s kose, ali ja to tako volim. Uzas.
    Ali sve u svemu, nisam grozna ima i gorih od mene...imam kumu cija mala ima bez pretjerivanja 50-60 My little Pony-a, uz njih jos jedno 10-tak konja druge vrste pa štala ova pa štala ona.....

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kakve su to štale i konji koje vi skupljate?

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i mi imamo konje u svim oblicima: 2 plišana velika bijela, 1 konjska glava sa štapom za jahanje, puna košarica Schleissovih raznih + jednorog i Pegaz, nekoliko My Little Ponija, par malih plišanih.......sjećam se i svoje opsjednutosti konjima
    do štale još nismo doši jer je jako skupa ona koja nam se sviđa

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja definitivno ne kupujem. nasmijala sam se na ovo jer je tako i kod nas:

Dapače, ponekad mi se čini da Lea nema nikakvih lijepih igračaka. Ne znam doduše otkud nam onda toliko igračaka - ili to možda i nije puno nego mi nemamo puno mjesta. Uglavnom, ne mogu više pospremiti igračke, ispadaju iz kutija, a Lea ne želi niti jednu jedincatu dati ili se od nje odvojiti. Slikovnice dosta kupujem, a opet mi se čini da ih nekako jadno malo imamo i da smo ih već sve izguštirali.
    .

naročito ne kupujem mari igračke, jer još jadna ništa ne traži. i onda mi se smili i odem u TL i kupim joj onako neku lijepu, didaktičku, s baterijama po mogućnosti, sve svira, svjetli.

a robicu - niti tu nisam baš nešto rastrošna. imaju dovoljno robe, daleko od toga - što posuđene (mara), što svoje, volim da je dobar dizajn i pamuk i da je u tolikoj količini da ne moram brinuti o tome što ću im obući ujutro.

moram priznati da više uživam kad sebi kupujem odjeću nego njima (ajme, ovo baš ružno zvuči, ali - tako je kako je). oni su mi ionako slatki u svemu, a ja, hm, gđa u godinama - treba to dobro upakirati da izgleda... "slatko"

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ono na što bih trošila, ali u budućnosti (još smo mali), bili bi svakako bicikli, role i slično. To je ok ako će se dijete zbog toga više kretati. Ali isto namjeravam prvo potražiti rabljeno, i zbog cijene i zbog navedenih ekoloških razloga.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja ne bi kupovala rabljene role...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    zašto ne, za početke kad se uči? pa brzo će ih prerasti

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    meni to spada u kategoriju rabljenih cipela a ni njih ne bi kupovala
    več nošene ipak se oblkuju po nogi
    a role nemora brzo prerasti imaš one šta se šire pa vrijede mislim 3broja

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja totalno obezglavim kad uđem u TL, a moj suprug samo

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    moram priznati da više uživam kad sebi kupujem odjeću nego njima (ajme, ovo baš ružno zvuči, ali - tako je kako je). oni su mi ionako slatki u svemu, a ja, hm, gđa u godinama - treba to dobro upakirati da izgleda... "slatko"
    Vidi, vidi, zanimljivo...
    Istina, slažem se, Cvijeta!

Ja sebi rado kupujem samo kad sam zadovoljna (ili bar donekle) kilažom, a tada, Bože sačuvaj sve kartice i kešovinu!

Kako već dugo nisam zadovoljna kilažom kupujem fakat kad sam gola, bosa baš ne čekam biti mada mi je i noga s 38 narasla na 39.
    Pa onda komplekse liječim na djeci, mala ima pretjerano puno odjeće, sin ne baš kao ona, ali ima više nego dovoljno.
    Ajd, sinovo se ide dalje iz kuće, sve što ne nosi ili mu otijesni nosi MM, ali za malu sam se tek sada malo skulirala, žao mi te sve robe koju ne stigne iznosati.

Kad kupujem igračke onda mi nije problem izabrati neku lutku, lijepa kolica, knjige i slikovnice, ali redovito zaboravim što preporučujete od društvenih i edukativnih igrica za klince (bio negdje topic) pa obično u nekom dućanu stanem i buljim kao tele po policama 1/2 sata pa ne kupim ništa. Memori, karte, Čovječe... to imamo, ali negdje je ms ivy znala pisati što kupuje Andreju i to mi je nekad davalo smjernicu, sad ni ona više ne piše, a ja i dalje nemam talenta za tu vrstu kupovine.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hm, a ja jučer krenula pospremati stan i sjetila se svog posta i mislim si...a i ti pišeš gluposti... (ponekad)

pisala sam svoj post odmah nakon onog o 20 konja i isto toliko štala, pa mi se učinilo da ne pretjerujem u kupovini za djecu. a istina je da i oni imaju viška, i to priličnog. :/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    hm, a ja jučer krenula pospremati stan i sjetila se svog posta i mislim si...a i ti pišeš gluposti... (ponekad)

pisala sam svoj post odmah nakon onog o 20 konja i isto toliko štala, pa mi se učinilo da ne pretjerujem u kupovini za djecu. a istina je da i oni imaju viška, i to priličnog. :/
    Ovako i ja najbolje skužim što sve imamo...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    Citiraj pomikaki prvotno napisa
    meni to spada u kategoriju rabljenih cipela a ni njih ne bi kupovala
    več nošene ipak se oblkuju po nogi
    a role nemora brzo prerasti imaš one šta se šire pa vrijede mislim 3broja
    ah dobro, vidjet ću, još nismo u toj fazi.

a da prijavim, već pakiram igračke, javilo mi se par udomitelja... živjela reciklaža

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •