Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 117 od 117

Tema: Panel zavjese

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

dobili smo ponudu za panel zavjese za cijeli stan koji ima puuuuuuuno prozora i ponuda nam je više-manje ok.
    e sad, muči me to što se ti naši paneli ne mogu prati.
    pretpostavljam da ih onda mogu bar prebrisati krpom?!
    kakva su vam iskustva?da li se oni jako mažu?
    za pomicanje panela nudili su nam neki sistem na baterije, ručno vulgaris pomicanje, pomicanje pomoću štapova i pomoću neke kockice koja se stavi na panel i kad mičeš panel primiš prstima za nju da ne prljaš ostalo
    mi se odlučili za ručno pomicanje!
    malo sam u dilemi oko tih panela jer ih još nikad nisam imala u kući, pa me frka kako će to sve skupa izgledati!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mogu li se prati parnim čistačem?

ne bih voljela imati u kući nešto što ne mogu oprati.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Na mojima piše da se ne smiju prati,ja sam ih oprala u kadi ,stavila na rub da se ocjede i sušila na sušilu za rublje. Nakon godinu dana bile su prestrašno prljave .

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I ja moje baš za vikend oprala u tuš kadi i osušila na sušilu za rublje na balkonu. Prvo sam mislila da nikad neće imati ponovno formu i čvrstoću kao prije pranja jer su se skroz smekšale od vode, ali ipak su se ponovno ukrutile. Ja imam one na klizne sisteme.

Prije toga sam ih par puta prala tako da sam ih samo vlažnom spužvom prebrisavala položivši ih na pod. Zaprlja se, neminovno.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kakve su to koje se ne peru?
    nešto kao one trakaste što su često u uredima?
    ja imam panel zavjese, koje se lijepe čičkom na pomični mehanizam, a materijal je normalno periv

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    kakve su to koje se ne peru?
    nešto kao one trakaste što su često u uredima?
    ja imam panel zavjese, koje se lijepe čičkom na pomični mehanizam, a materijal je normalno periv
    ove koje se ne peru su kao lagano plastificirane (ne znam kako bih to drukčije objasnila).
    jučer sam bila u velani i ponudili su nam takve koje se lijepe čičkom i normalno se peru!
    vidjet ćemo njihovu ponudu, pa odlučiti!
    ja bih, naravno, rađe te koje se peru!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa imaš panel zavjesa takvih da se samo izvuče ona šipka s gornje i donje strane i zavjesu možeš oprati i u mašini na niskoj temperaturi na programu za osjetljivo ili za zavjese. I kad je gotovo, vlažne ih možeš opet namontirati, samo uvučeš šipke i to je to.
    To u Osijeku ima u salonu Widder.

U krajnjoj liniji ako ne možeš održavati zavjese sama, možeš dati čistiti zavjese u salon zavjesa.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam isto ko rahela
    gore na čičak, dolje šipka
    lako se skinu, staviš u mašinu, opereš i to je to
    evo slika mojih panela u boravku

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jako su lijepi!
    ja bi takve!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    jučer sam bila u velani i ponudili su nam takve koje se lijepe čičkom i normalno se peru!
    vidjet ćemo njihovu ponudu, pa odlučiti!
    ja bih, naravno, rađe te koje se peru!
    dobili ponudu od velane za istu lovu ko i od hortona i odlučili se za velanu!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zavjese su postavljene i danas ih iza posla idemo vidjeti!
    sveki kaže da super izgledaju!

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

daj nam i sliku da vidimo

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Draga sandraL,

Paneli su ti prefamozni!! Ja bih htjela identične....navukla sam se na te INEZ iz Ikee i radim cijeli plan za nabavku istih! Može mala pomoć? Ja bih htjela kao što mi izgledaju na slici -sivkaste..pa me zanima je su li ove zavjese skroz sive kao na stranicama Ikee ili si ti uzela sa smečkastim detaljima? Na slici mi izgledaju kao da su bijele sa smeđim detaljima?

Kako si ti računala širinu zavjesa?

Mogu li se kupiti ove zavjese preko weba pa da ih oni dostave ili se baš mora ići po njih?

Hvala na odgovoru!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Oprosti što pilim, ali me zanima kolika je tebi širina ovog prozora? vidim da si stavila 4 panela?

Meni je balkonska stijenka široka 2,20 pa sam mislila 4 stavit...ali ni sama ne znam pa plz. molim za savjet.. thx!

Citiraj sandraL prvotno napisa Vidi poruku
    Evo dijelova:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80079363 - karniša (sa tri kanalića)
    http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30079365 - spojni dio za plafon/zid
    http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60083318 - moj zastor
    http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10079366 - štanga za povlačiti zastore
    http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30079370 - "uteg" za zastor

Karniše su 1,4 m dugačke. Meni su trebale dvije. Ovih spojnih dijelova za plafon sam upotrebila 3 kom. (po jedan na svakom kraju i jedan u sredini koji poveže obje karniše).
    Utega ti treba koliko i rolica zastora.
    Cijeli sistem je vrlo jednostavan za postaviti a sviđa mi se i što se zastori lako mijenjaju i ima puno mogućnosti za kombinacije.
    Ja sam stavila ove točkaste sa strane i 2 role prljavo-bijele u sredinu.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Podižem ovu temu jednim pitanjem. Htjela bih za dnevni boravak zavjese koje ne bi bile nabrane, a da nisu ni paket ni panel. Može li to proći i s kakvim materijalom? Moje zavjese trebale bi biti kratke i prozirne. Molim savjet!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Možda i meni netko odgovori. U potrazi sam za bijelim zavjesama. Jednostavne, nikakva kičerica, poliester i sl. Ima li netko nekakve iz IKEA-e da je zadovoljan? Kupila sam neke tamo i gadno se razočarala. Ima lana, nisu tako prozračne i nikada ne mogu izgledati fino popeglane. A znam da se nađu i jeftinije u IKEA-i a bolje. Još bi bilo idealnije da se i ne moraju peglati. Ove ću prigodno zapaliti.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo i moje pitanje:
    Htjela bih panelima zatvoriti prostor veličine malog WCa koji mi služi kao garderoba (visoka polica sa cipelama i hrpa jakni).
    Širina "vrata" tj. ulaza je oko 60cm, pa bih trebala staviti tri panela širine oko 25-30 cm.

Da li igdje mogu kupiti gotove komplete vodilica/ uteg te širine (25-30) ili moram improvizirati sa skraćivanjem onih od 60cm.
    Karnišu ću lako skratiti, to se uobičajeno radi, koliko vidim...

Ako je netko imao sličnu situaciju..........

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •