-
ja nema sanse da im placam kucne poslove
odnjet smece (izvadit vrecu koju ja zavezem, odnjet je do kante i stavit novu vrecu u kantu) obrisat sudje koje ja operem, izvadit ves iz masine, natrpat ves u masinu, pobrat ves, pospremit stol za sobom, odnjet svoju robu na pranje, zalit cvijece, posaugat, oprat prozore, zamjenit WC papir, otic u ducan i slicno se MORA (da se razumijemo, ne rade oni to stalno, nego samo meni pomazu... nije to sve njihov zadatak - cesto ja zamjenim vrecu i odnesem smece i sve ostalo i sama, ali kad im velim da mi pomognu onda moraju)
i gotovo
ja ne zivim sama, mi smo obitelj, svi skupa mazemo, radimo nered i trsoimo pa cemo svi skupa i cistit i odrzavat red
nema sanse da im ikada tak nekaj platim
svoje sobe jos nemaju, a kad ce ih imat nema sanse da cu im platit da ih odrzavaju cistima, a bogme ih ne bum ni ja cistila (osim ak bu u pitanju neka opaka generalka)
jos ne rade za dzeparac, a ako ce ikad raditi to ce mozda bit cupanje korova u nasem vrtu koji se polako razvija (iako, kad malo bolje razmislim... i to se MORA jer cemo o kaj izraste svi jest, a ne samo ja 8) )
moj buraz im nekad da lovu kad mu pomazu pocistit skladiste i slicno
to mi je oke
emily znam da nisi pitala kaj ne placamo
al nemrem se sad sjetit nicega cime bi moji mogli zaradit neki dzeparac
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma