Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: fercom - da li je nekom poznato?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno fercom - da li je nekom poznato?

danas me zvala jedna gospođa iz, kako kaže, centra za održavanje kvalitete zdravlja. i ponudila neki pregled (ili "pregled") njihovim aparatom..

naravno da sam odmah proguglala - i pronašla ovo:

http://www.fercom.hr/program_za_magnetoterapiju.html

da li netko ima kakva saznanja ili iskustva?

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nisam ništa čula, ali nekako sam tako skeptična prema tim nekim superdjelotvorinim pročistačima tijela i svega što se u njemu nalazi.
    Kakav je tvoj a priori stav?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj a priori stav je - da mogu nešto isprobati. ako im je to način da prodaju - mislim da će doć na krivu adresu ...

u ponedjeljak bi njihov suradnik trebao doći s tim aparatom kod mene doma (navodno besplatno, u sklopu njihove akcije), pa ću vidjet i to čudo.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

za mene nije - povećava apetit

sad ozbiljno - mislim da je to tipa detoksifikacije elektrolizom vode u kojoj se toćaju noge

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa

sad ozbiljno - mislim da je to tipa detoksifikacije elektrolizom vode u kojoj se toćaju noge
    smajlić mi sve govori.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    Citiraj magriz prvotno napisa

smajlić mi sve govori.
    which one?
    jel' lijepo piše da je kod gubitka apetita? ne, hvala. imam ga u izobilju.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo me fajn "zdrmane" ....

prvo sam morala staviti stopala na aparat, na dio koji ima neka gumena ispupčenja - i to mi je drmalo noge do koljena nekih 5 minuta... onda sam stajala (osjetila drmanje do glave, valjda su se i zubi tresli ), pa sam sjedila (rit mi procirkuliralaaaaaa.... ), i na kraju sam stavila ruke da ih prodrma... svaka stvar po 5 minuta...

cijena - prava "sitnica"... cca 6900 za cash (u dvije rate), odnosno cca 7280 na 36 rata...

činjenica je da cirkulacija proradi... pitanje je samo - da li je efekt doista takav kako pričaju... :/

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Neću zaboraviti kad mi je žena nekakvim novim aparatom mjerila dioptriju i veli: kaj nosite, leće ili naočale? Rekoh: ništa, dobro vidim.
    Gledala me sva u čudu jer mi je izmjerila neku ogromnu dioptriju. Na kraju je samo slegla ramenima: nisu još ovi uređaji dovoljno pecizni.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    evo me fajn "zdrmane" ....

prvo sam morala staviti stopala na aparat, na dio koji ima neka gumena ispupčenja - i to mi je drmalo noge do koljena nekih 5 minuta... onda sam stajala (osjetila drmanje do glave, valjda su se i zubi tresli ), pa sam sjedila (rit mi procirkuliralaaaaaa.... ), i na kraju sam stavila ruke da ih prodrma... svaka stvar po 5 minuta...

cijena - prava "sitnica"... cca 6900 za cash (u dvije rate), odnosno cca 7280 na 36 rata...

činjenica je da cirkulacija proradi... pitanje je samo - da li je efekt doista takav kako pričaju... :/
    i meni je nakon 3 dana farbanja cirkulacija proradila, štoviše, i mišići su živnuli, a zglobovi su turbo pokretni...
    najbolje - badava je, a ima i koristi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •