Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: e. coli i sumamed

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno e. coli i sumamed

Cure,
    suprugu je u ejakulatu izolirana e. coli a meni u brisu cerviksa ista beštija.

Naravno da ne možemo u nikakav postupak prije nego se riješimo beštija.
    Nakon neuspješne terapije Klavocinom propisana nam je terapija sumamedom.
    Ima li koja od vas iskustva sa terapijom sumamedom u istrebljenju e. coli???

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: e. coli i sumamed

Citiraj seka prvotno napisa
    Cure,
    suprugu je u ejakulatu izolirana e. coli a meni u brisu cerviksa ista beštija.

Naravno da ne možemo u nikakav postupak prije nego se riješimo beštija.
    Nakon neuspješne terapije Klavocinom propisana nam je terapija sumamedom.
    Ima li koja od vas iskustva sa terapijom sumamedom u istrebljenju e. coli???
    MM je uspješno riješena ali ne sjećem se da li je bio sumamed.Uglavnom kad ti na nalazu piše na što je osjetljiva onda znači da i uspješno djeluje.SRETNO!

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja imam jedno pitanje u vezi e.coli.Imala sam e.coli vise od 10 na 5 i pila antibiotik,e sada na nalazu mi pise da je 10 na 3,dr,je na godisnjem pa neznam dali je to zabrinjavajuce,ako netko zna?inace trudna sam 12+4,i zbog te bestije sam prije tri tjedna bila u bolnici..

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

cure meni je prije par mjeseci izolirana e.coli u brisu cervixa, ali urin je sterilan. Dr. mi je rekla da popijem Sumamed, a to ću učiniti u ovih par dana je trebamo u postupak početkom devetog mjeseca pa me zanima, kada bih tj nakon koliko dana nakon što popijem Sumamed trebala ponovno raditi bris cervixa,

hvala,

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

što se tiče trudnoće i e.colli ne znam baš puno ali ona je jedna od teško iskojenjivih bakterija tako da je za očekivati da neće iz prve nalaz biti uredan(važno je da joj koncetracija pada)

Brisevi se mogu ponoviti 10 dana nakon uzimanja terapije.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala ici

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kik@ prvotno napisa
    I ja imam jedno pitanje u vezi e.coli.Imala sam e.coli vise od 10 na 5 i pila antibiotik,e sada na nalazu mi pise da je 10 na 3,dr,je na godisnjem pa neznam dali je to zabrinjavajuce,ako netko zna?inace trudna sam 12+4,i zbog te bestije sam prije tri tjedna bila u bolnici..
    I kod mene je bila 10 na 6-u a poslije ture antibotika 10 na 3-u i doc je rekao da je to uredan nalaz i da ne trebam vise antibiotike.Sretno.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Negdje sam pročitala da je e.coli prirodni stanovnik našeg tijela i da je se zapravo nikada ne može potpuno uništiti.
    Liječe se samo koncentracije koje su 10 na 5.
    Kada je prisutna na cerviksu preporučujem acidosalus vaginalete. Meni osobno je pomoglo.

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala cure

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Zdravo seka.
    Ja i muz smo pili sumamed zbog hlamidije, mikoplazme i raznih bakterija i rijesili smo se toga ubzo. Nama je doza bila jaka, na pocetku smo je tesko podnijeli ali poslije je sve bilo ok. Po iskustvu mogu ti reci da je to dobar lijek i samo pij, vidjet ces da ce sve biti ok.
    Sretno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •