Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: druga trudnoca

agnesa

Početno druga trudnoca

Nakon sto mi je menga kasnila 3 dana kupila sam se test za utvrdjivanje trudnoce i jucer saznala da sam trudna.
    Imam djecaka od 13 mjeseci i htjeli smo cekati jos jedno vrijeme prije druge bebe. Zbunjena sam, a ujedno savladana srecom i strahom od neplanirane trudnoce. Moj djecak je vrlo intenzivan, veseo i uzima svu moju pozornost, jedva stignem se otusirat ili bilo sto za sebe uraditi.
    Kako ste se organizirale za djecom izmedju koji je mala razlika. Kod mene ce biti 21 mjesec.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

čestitam na trudnoći

ne mogu ti dat savjet jer imam jedno dijete, ali svi koji imaju više kažu da je s 2 djece lakše, pa ja vjerujem da je tako....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Dobrodosla i cestitam na trudnoci! U mene je veca razlika (4,5 god) ali vjerujem da ces se snaci
    Sigurno ce se javiti mame sa iskustvom

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Samo trebaš uhvatiti ritam.
    Moji se bude u isto vrijeme,popodne u isto vrijeme idu spavati i tako. Mislim da ti neće biti problem,jer 21 mj je dosta razlike da ti budu stvari lakše nego meni.
    Kad se rodio moj David,Sara je prohodavala i bilo je dosta teško,a sad će tako biti i s trečim. Pomoć imam od mame koja je u mirovini pa uskoči.
    Čestitke na trudnoći!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

između mojih će (uskoro) biti 19 mjeseci razlike, tako da te potpuno razumijem

jedino što mogu reći, javim ti kako se "borimo"

agnesa

Početno

hvala vam na podrsci. ne znam kako cu organizirati i poslovni zivot jer sam trebala poceti raditi na jesen. tek sada sam uhvatila ritam sa zivotom, i pomisao na sve nove obaveze koje dolaze sa drugim djetetom me brinu; kako cu se snaci sa svim. hvala unaprijed na savjetima.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Draga Agnesa, u potpunosti te razumijem. I ja imam sina starog 16 mjeseci, a za 4 mj.stiže curka. Počela sam raditi 1.8. da poboljšam prosjek plaće inače bi pala na 1600,00 kn. Ni ja ne znam kako će to biti, ali budemo se snašli. SRETNO!

djuli avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

kod nas je razlika 15mj. i kao sto evita kaze kad ulovis ritam sve postaje lakse
    toliko lakse da neki idu i na trecu bebu

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj djuli prvotno napisa
    kod nas je razlika 15mj. i kao sto evita kaze kad ulovis ritam sve postaje lakse
    toliko lakse da neki idu i na trecu bebu

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Čestitam na trudnoći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •