ne znam jesam li ćoro ili nisam u toku, ali di je burza?!?
ne znam jesam li ćoro ili nisam u toku, ali di je burza?!?
Ja sam logirana, i ne kužim o čemu je riječ!!!
Nazalost ti (jos) ne ispunjavas uvjete za pristup burzi. Kada budes ispunila uvjete (koji nisu javni- sorry), dobit ces automatski pristup burzi.MartinaK prvotno napisa
ja sam maloprije imala burzu i sad je više nemam.a još ste mi skinuli oko 9 postova ,zašto?
Na nekim podforumima se teme redovno brisu, pa tako nazalost odlaze i postovi koje si pisala.cisko-kid@net.hr prvotno napisa
sve OK![]()
Puno i dugo sam postala na forumu, a onda su postovi neslavno otišli u zaborav.Tu sam godinama.Jel ja još uvjek ne mogu na burzu?Hvala.
Nisam ni mislila da bi se pravila trebala mjenjati zbog jednog člana, no...
Koliko me sjećanje služi, imala sam nekih tisućicu postova, koji
su nakon brisanja pali na stotinjak.
Najmanje me zanima forumska burza, ali bilo bi lijepo imati i tu opciju. Nakon toliko godina boravljenja na ovom forumu, sadašnji broj postova nema veze s realnim stanjem stvari.
Enivej, hvala na odgovoru.![]()
zanima me da li je pravilima foruma dozvoljeno toleriranje korisnika koji godinu dana ništa van forumske burze nisu napisali?
Nismo primjećivali takve slučajeve. Pls mi pošalji link na pp.
Oprostite, ali može li se znati koji su uvjeti za burzu? I zašto uvjeti uopće postoje? Ja trnutno fakat ne trebam ništa ni kupit ni prodat, ali stvarno volim Rodu. Ne samo vaše platnene pelene, nego i sve skupa, i prodojeći stav i recepte i podršku koju daje porordu kao prirodnom činu, i sve. Nisam neki aktivist i nemam puno postova ali s troje djece ja ni ne stignem pisat koliko bi htjela. Svakako mislim da sam životno Roda i da u svojoj sredini primjerom promoviram mnoge recimo to Roda stvari, od prirodno poroda do bespelenaštva nakon 6 mjeseci, i jednostavno ne razumijem zašto ne bi svi roditelji i oni koji nisu tako Rodasti mogli ponuditi i kupiti ono što im treba za djecu? Možda je čudno ali stvarno ja želim dobro svima, a ne samo onima koji razmišljaju kao ja. Inače sam filozof po struci pa nemojte zamjeriti ali stvarno može li mi netko odgovorit zašto ne bi svi imali pristup burzi?
evo ja nisam filozof ali sam prakticar :D
pristup burzi zahtjeva odredjen broj postova, jer se pokazalo da se ljudi registriraju na forum samo radi burze, potom zbog problema koji su nastali izmedju prodavatelja i kupca. pa je bilo tuzakanja i svega. uglavnom dogovoreno je da sad svako ko je malo dulje na forumu, koga su ljudi vec upoznali kroz rasprave i sudjeluju i burzi. da se na neki nacin ljudi poznaju.
ja ću citirati daddycoola sa slične teme:
forumska burza je svojevrsna nagrada aktivnim forumašima, a ne svrha ovog foruma
Hvala na odgovoru. Razumijem, iako ne mislim isto. Mislim da i dalje postoji mogućnost da se netko osjeti prevarenim. A možda bi da netko od onih koji su došli samo prodat ili kupit pročitao nešto što bi poboljšalo život njegovim mališanima. Možda sam samo teška poštenjačina kojoj nije ni palo na pamet da bi netko išao nekog prevarit u kupnji rabljenih dječjih stvari i veliki optimist koji misli da ljudi rade loše jer ne znaju za bolje.
Sve 5 casa, no nakon xy godina rada, smo se ipak odlučili za ovu opciju.