Mi smo isto s navršenih 12 mjeseci (tj. mjesec dana prije polaska u jaslice) krenuli s izbacivanjem dojenja preko dana. Ostavili smo si to za jutro (prije jaslica) i večer (prije spavanja). Preko dana - bočica, pa onda žličica itd. Za spavanje - najdraža plišana životinja (koju dijete treba samostalno izabrati - moj je izabrao najružnijeg plišanog psa kojeg smo imali, eno ga i dan danas sa navršenih 7 godina, spava s tim cuckompaws prvotno napisa
) ili dekica, krpica, bilo kakav komadić doma. To se daje jasličarima da lakše zaspu, a i tete ih češkaju iza uha i slično.
Ide to... bez brige! Dijete nije ovisnik o dojenju nego o našoj blizini. U jaslicama nas nema, pa je jako važno da ima dobar odnos s tetama... Nekim čudom moj je bio ljubimac (valjda zato jer je bio najmanji - još nije ni hodao kad je krenuo) i sve je prošlo super. On i danas juri i viče za tetom Romanom kad ju vidi u kvartu...![]()

) ili dekica, krpica, bilo kakav komadić doma. To se daje jasličarima da lakše zaspu, a i tete ih češkaju iza uha i slično.
Odgovori s citatom