-
8)
Super za vas koji imate takve tete. Mislim, nisu naše loše, ali nije fer napadati čovjeka prije nego se bilo što desilo.
Jesu one za imunitet, ali ne smijem ga dojiti u vrijeme ručka- onda im ponovim da je bio bolestan . je li bilo bolje da dehidrira ili da ga dojim kad god poželi? Naravno da nam se omaklo i tjedan poslije... ali bože moj, kome ne bi! 8)
Razgovarala sam ja s pedagogicom, (pristojno!) vidjela ona da sam ja uvrijeđena, smirila me. Nisam ja ništa napadala, samo, kažem, smeta me to propovijedanje - dijete je tek krenulo, ajde drugo da je već duže tamo i da pravi probleme. ... Složimo se mi oko diplomacije, jesu one pretjerale, ali ne iz loše namjere i kao ja ću njima ubuduće reći da 'radimo' na smanjivanju- inače su one mene prale kao osnovnoškolku - jesi li napisala zadaću ili nisi- nema sredine. Ne tiče se njih koliko smo smanjili... 
Velim, ja sam tip neasertivne osobe i jezik mi je brži od mozga kad me ispituje netko koga smatram 'autoritetom', 'nadređenim', i ne znam koju još riječ upotrijebiti... Tek kasnije shvatim da oni tu iskrenost koriste protiv mene i da ih se niti ne tiče...
Danas me nije teta ništa pitala o dojenju. D je ostao na spavanju. Prvo je sat vremena 'popričao' s tetom i 'pročitao' par slikovnica, a zatim zaspao 
maria 71,
di ima za nabavit takvo ogledalce?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma