Spremamo se na more i namjeravala sam kupiti putni krevetić pa me zanima da li za njega treba i madrac ili dijete može samo tako spavati u njemu ?
Kakva su vaša iskustva , da li se uopće isplati kupovati?
Hvala![]()
Spremamo se na more i namjeravala sam kupiti putni krevetić pa me zanima da li za njega treba i madrac ili dijete može samo tako spavati u njemu ?
Kakva su vaša iskustva , da li se uopće isplati kupovati?
Hvala![]()
Ima nekakvo pojaÄanje koje se složi na dno krevetića, ali kad na to staviÅ¡ mekanu dekicu bude ok. Meni dijete spava i inaÄe u svom krevetiću tako da mi dobro doÄ‘e kad idemo nekud. Ako N zaspi na velikom krevetu moram dežurati uz nju cijelo vrijeme jer bi u roku od 10 min zavrÅ¡ila na podu. Meni je ok!
nama je putni krevetić jedna od najboljih investicija.
kad smo kod mojih L. spava u njemu, a pošto smo ljeti skoro pa dva miseca na moru mi smo odma kupili i jogi za taj krevetić jer je onaj "jogi" što dođe uz njega bez veze. tanak, ma ustvari po meni više za nužnu i fintu nego pravu svrhu.
nama je ovo 4 ljeto kako ga koristimo, a u međuvremenu i ko zna koliko puta tijekom ostatka godine kad smo u splitu.
definitivno nam se isplatio.
Mi imamo još posebno madrac koji se stvi u taj putni krevetić, ipak je tako mekše, udobnije za spavati. I definitivno nam je koristan, i za spavanje, i za igranje!
Madrac dobro doÄ‘e, ali nije praktiÄan za prenoÅ¡enje. Mi smo se snalazili i bez njega (dekice...) ali je definitivno bolje s madracem.
Ovisi koliko dugo će spavati u njemu, ako je to ljetovanje od mjesec dana onda je bolje kupiti madrac jer nije baÅ¡ udobno bez njega. Nama služi kad idemo negdje na dan dva, obiÄno planinarske kuće i za toliko nam posluži i malo deblja dekica.
Meni se pokazalo itekako isplativom investicijom. Krevetić koji ja imam ima 2 kotaca i sada mislim da mi je to jako dobro. Madrac ne moraÅ¡ kupiti, onaj koji ide u krevetić klasiÄni, jerbo ako ti je sklopivi samo za put, nije lako joÅ¡ nosati i pravi jogi. Postoji deblja spužva, koja je tako rezana i prestepana kao u nekoj plahti da ju možeÅ¡ preklopiti i dodje ti kao manji komad prtljage. Ja sam vidjela od IANA-e spužvu. KoÅ¡tala je 180 kn.Malo skupo,jel :/
Mi smo ga kupili najvise zbog odlaska na more ali nam je prvo posluzio kad smo isli na jednu svadbu jer smo dobili apartman na koristenje. Stvarno neznam kako bi bez njega jer nebi se bas usudila malca samo ostavit da spava na krevetu.
Kad smo krenuli na more, negdje na pola puta, sjetili smo se da smo uzeli sve osim krevetica. Srecom pa je apartman imao 2 spavace ali ne bas s velikim krevetima pa smo malac i ja spavali na jednom a MM na drugom krevetu.
Potpisujem za madrac, a Å¡to se krevetca tiÄe svakako je isplativ!Cubana prvotno napisa
mi smo svoj kupili u njemaÄkoj i prodavaÄica nam je odmah naglasila da se treba nabaviti i madrac, jer ona podloga nije dobra za tako male bebice.
mi smo kupili putni krevetić i već je poslužio, a tek nas Äeka tjedan dana mora. Madrac ne mislim kupovat, jer ga ne možemo prevozit u autu...
Nama je putni krevetić bio jedini kojeg smo imali, tj. kod kuće je spavala u njemu, kad krenemo, spakujemo ga i put pod noge. Uz njega smo kupili i neki složivi madraÄić (huh, kako li se ovo stavlja u deminutiv :? ), i njega smo nosili. I ja smatram da može i bez madraca, jer je "pod" krevetića lagano tapacirana daska, a djeci se preporuÄa spavati na Ävrstoj podlozi. Nekoliko puta presavijen ÄarÅ¡af ili deka će poslužiti umjesto madraca na putu. NaÅ¡ je u kućnoj postavci imao spužveni madrac. Većina hotela ima djeÄije krevetiće koji se mogu dobiti besplatno, ili uz nadoplatu.
meni je to isto super investicija
moji oboje nisu neki spavaÄi i nisam primjetila da su loÅ¡ije spavali u njemu nego u krevetiću sa pravim madracom
i ja sam ispod plahtice stavljala dekicu da bude ugodnije
madrac nam je na moru i proÅ¡lo ljeto je spavao u tome iako inaÄe ne spava u krevetiću. ove godine nula bodova, probali smo ali niÅ¡ta.
Ja imam dva putna krevetića i jedan madrac. Stariji mi spava kod bake za dnevna spavanja još uvijek u njemu, a sad na moru u drugom spava manji. Jedan madrac kombiniramo - za ovog manjeg se eventualno može složiti neka mekana spužva na dno krevetića, pa onda plahta, ali svakako nešto treba - ona podloga je pretvrda.
Mi smo obiÄan drveni kinderbet nakon Å¡to es Matija poÄeo dizati u njemu i lupati u snu glavom o ogradicu zamijenili putnim, u kojem i dalje spava.
Stavili smo u njega normalan madrac i jaaako smo zadovljni. Drveni kindaÄ Ä‡e nam opet poslužiti za novu bebu, ali samo za onih prvih par mjeseci, kad je beba mala i može biti skroz gore, da se na trebamo saginjati.. InaÄe, bio bi dovljan samo putni krevetić.
Kad smo na moru, koristimo isto putni kindaÄ, ali ne nosimo cijeli madrac, neg samo stavimo ispod dekicu. Oni su joÅ¡ dovoljno lagani da im za kraće razdoblje ne treba madrac, važno je samo da je povrÅ¡ina ravna.
Mislim da je putni krevetić dobra investicija. Mi ga koristimo za odlazak kod bake. Madrac nemamo pa stavimo dekicu. TakoÄ‘er se može koristiti i kao vrtić, po mom miÅ¡ljenju i bolji od klasiÄnog jer je veći i pruža veću mogućnost okretanja s leÄ‘a na trbuh i obrnuto. ÄŒak mislim da nije nužno za njega dati puno novca jer ima i jeftinijih,a jednako dobrih varijanti.
Nama je koristio za kratkotrajnu igraonicu i par puta je spavala u njemu kod svekija.
Sad je u viksi kod sestre i ne znam hoćemo li ga više koristiti.
Ali je super stvar, ovaj je kupljen pred godinu i pol u adaxu za nekih petstotinjak kuna, i onaj dio za podić razinu kada je beba mala (da se ne saginjeÅ¡ stalno), dio za presvlaÄenje, Å¡irm i zaÅ¡tita od komaraca. Super
![]()
mi imamo BUBU putni krevetic koji ima dvije razine. tako da nije nisko kad je mali. i nismo nikada kupovali madrac, stavila sam mu uvijek preklopljenu veliku plahtu i meni se cinilo udobno.
a preko dana je krevetic u boravku kod nas doma, pa isto dobro dodje.
inace imas u Kiki madrace koji se preklope, pa nisu tak nespretni za trasport
mi imamo nurse s dvije razine super je,iako smo uzeli i pravi madrac.dobro doÄ‘e i kao vrtić kad djete poÄne sjediti!
nama je putni zapravo i jedini koji imamo i super je, za spavanje i za igru
Jel ima netko Samsonite putni krevetić? ÄŒini mi se najpraktiÄniji od svih koje sam vidjela, al ne znam koliko je dobar...
Za koji mjesec cu kupovati putni krevetic. Mora biti udoban i kvalitetan buduci da ce to biti jedini krevetic (uz nas) za novu bebu. Dakle, mjesta za kinderbet nemam jer smo odlucili da ipak starije dijete ima svoj krevet, a rano je za krevet na kat.
Znaci sto moram paziti da putni krevetic ima, osim dobrog madraca, dvije razine polozaja madraca, jedna strana nogica da je na kotacicima.. ovo za prematanje je isto ok... Jel jos nesto moram paziti?
ovaj mi je zasad favorit:
http://www.magicbaby.hr/namjestaj-hr...a-vibe-hr.html
u ovaj s linka nije ukljucen madrac. Jel madrac za putni krevetic mora biti laksi od obicnog ili?
u biti ima kao neki madrac, ali tanak rasklopiv... mozda na to mogu staviti pravi.
ma da, ali ako stavim bebu na poviseniji polozaj (kolijevka (gornji dio) je prikladna za bebe do 3 mjeseci/ 6,5 kg – dok se ne poÄnu odguravati rukama i nogama), bojim se da ce vec dodatni madrac oduzet koji kilo te tezine koju podnosi poviseni polozaj.
ovaj odmah ima i madrac recimo:http://ebaby.com.hr/home/index.php/w...uct/view/50/97
Madrac staviš na dno, kada više ne koristiš gornji položaj.
Ovakav: http://www.hespo.hr/mad_djecji.htm
Posljednje uređivanje od Cathy : 25.04.2013. at 15:09
sad mi je jasnije, imaju oba u magic baby pa cu pogledati i opipati.
Ja imam ovoga sa tvog prvog posta.
http://www.magicbaby.hr/namjestaj-hr...a-vibe-hr.html
Madrac je tanak, sklopi, donji dio tvrd, kao Å¡perploÄa, a na njemu spužva oko 2-3 cm, sve obuÄeno u navlaku. Moj ima i muziku i ljuljanje. Prva tri mjeseca može na tome spavati, jer beba ne pritišće jako, iako smo mi stavljali jastuk za bebe da na njemu leži nezavezana. Ovakav: http://svezabebe.com.hr/oshop/produc...products_id=80
Kad poraste, taj je madrac nedovoljan i na njega se stavi pravi djeÄji madrac. Taj tvrdi mora biti ispod jer daje oblik krevetiću. Kravetić je i super vrtić i kućica za bebe i Å¡ator kad ga prekrijem. Uglavnom, dobra investicija.
Beti hvala na preporuci! I meni je taj favorit. Al u ovom ludom gradu u nasem magic babyu nemaju ni ovaj ni cam-ov s gore linka. Mogu naruciti al nije to to. No kako mi se ne zuri- pogledat cu kad budem u Splitu ili Zagrebu. Bilo bi super kad bi ga ulovila na nekoj akciji![]()
ovaj odmah ima i madrac recimo:http://ebaby.com.hr/home/index.php/w...uct/view/50/97
ovdje ti je cam-ov s madracem s besplatnom dostavom za cijelu Hr, 940 kn
dimenzije: otvoreni 104x73x91 cm - graco
dimenzije rasklopljenog: 110 x 66 x 127cm - Cam
Mislim a ce ovo na kraju presudit, a to cu znati tek kada mi stigne sav namjestaj i kad ga montiram u subu (kroz sljedecih 20ak dana)
pazi da ti tkanina od kojeg je napravljen krevetić ne šuška ako se beba okreće (a hoće). mene to izluđuje!
Uf baÅ¡ mi je super doÅ¡la ova tema jer i mi planiramo kupiti takav krevetić zbog nedostatka prostora u sobi, pa se po potrebi može lako premijestiti (ima ih s kotaÄićima) i/ili sklopiti, a naÅ¡la sam i po prihvatljivim cijenama....dosad je curka spavala u koÅ¡ari od kolica (kupili mali anatomski madraÄić za kolica), pa bi joj sad pomalo trebao krevetac. Preko dana je na kauÄu na baby gymu i tu uživa.
Drago mi je da ima pozitivnih komentara, sutra ćemo u shoppingjedino još moramo za madrac ili neku podlogu vidjet, ovisno kakav krevetić nađemo.
Ovaj je stvarno super! Ima i prematalicu!
Zbog premalo prostora, ja vec sad gledam kako i gdje uglaviti sve te djecje svtari u stan.
prva mi je ideja bila kupiti samo madrac za bebu, bez krevetica. I ako padne (otkotrlja se) to ce biti samo sa vidine od par cm.
Ali ovaj putni krevetic je bas super. Jedino me brine sto sam cula da ti i slicni meki krevetici su rizicni za SIDS. Ne znam jel to istina?
Evo da se javim da smo juÄer kupili krevetić, Nono (120x60) za 339kn. Jako sam zadovoljna, stavili smo unutra pravi madrac koji bi inaÄe bio za kindać i super! A ima kotaÄiće pa se lako po potrebi pomakne i vrati. JoÅ¡ je prije dobila i ukrasnu mekanu zaÅ¡titnu `ogradicu´ koju smo uÄvrstili na stranice krevetića, pa je tako sretno gledala i gugutala mediću i cvjetićima.
Pade mi u vodu teorija o nabrijanom putom kreveticu, nemam mjesta za njega. Maksimum je širina 60 cm (plus po dva cm sa strane vanjskih gabarita.
Ovaj mi stane, ali bilo ih je u adaxa i nestalo.
Znate li gdje se moze kupiti Chipolini prijenosni krevetic (imaju premataclicu, poviseni polozaj i patent da dijete kasnije moze samo izaci).
http://chipolino.com/en/products/good-night/playpen