rodila sam prije mjesec dana i nikako se nemrem sjetit kad sam nakon prvog poroda išla na redovni posljeporodni pregled... mjesec dana nakon ili dva??? kad ste vi išle?
rodila sam prije mjesec dana i nikako se nemrem sjetit kad sam nakon prvog poroda išla na redovni posljeporodni pregled... mjesec dana nakon ili dva??? kad ste vi išle?
Na otpusnom pismu mi je pisalo za 6 tjedana kontrola
ja sam dobila otpusno samo za malog..za sebe ne... hm... :/
Ja sam otpustena kuci prije bebice, mozda to ima nekakve veze...? hmm...
vjerojatno
znači prije dva mjeseca nego jedan nakon poroda na pregled....
Uvijek se savjetuje 6 tj nakon poroda.Ja sam nakon prvog pošla kad sam ponovo zatrudnila,10 mj od poroda.Nakon drugog otišla sam nekih 2,3 mj kad sam se ustrašila da sam ponovo trudna.I nakon trećeg nekih možda godinu dana na uzv cice i obavile sve ostalo
trina dobra siTrina prvotno napisa
znači imam vremena
I kod mene je pisalo redovni gin. pregled poslije 6 sedmica. Otišla sam negdje nakon isteka onih famoznih 40 dana.
Meni tad nije bilo smiješno.Mislila sam da će me razapeti na stup sramananov prvotno napisa
Strašan osjećaj.
joj vjerujem ti... jedna moja frendica je ostala trudna 6 mjeseci nakon poroda i ginekolog nije mogel vjerovat i sjećam se da je bila tolko jadna jer joj je održal bukvicu kako je neodgovorna prema svojem tijelu i svašta još nešto...užas!!! stvarno nas ima svakakvih!!Trina prvotno napisa
meni je na otpusno pisalo nakon 4 tjedna, a išla sam nakon 2 mj
Meni je moja privatna ginicka rekla da se "skolski" narucuje na pregled 6tj. nakon poroda, ali da mogu slobodno doci i za 8tj. (naravno, ako nece biti potrebe da dodjem prije) jer mi taj pregled nece biti bas ugodan ako dodjem prerano.