Citiraj Sandee prvotno napisa
Citiraj saska7 prvotno napisa
cemu tako rano na pregled u bolnicu?!?
38-39tj je vrijeme da se pojavis u bolnici, to ce ti uostalom reci i tvoj ginic. vazno je samo da te imau u evidenciji prije nego sto dodjes roditi, iaoko zapravo nemam pojma cemu to kad ionako ne znas tko ce biti u radjaoni kad ti dodjes i sve podatke te ispituju ispocetka dok si u trudovima
Nije rano - na zadnji pregled kod svog ginica isla bih s 33 tjedna, a u bolnicu cca 2 tjedna kasnije, dakle s 35 - 38-39 mi se stvarno cini kasno, vec si prakticki u terminu - ne bih bas da mi na prvom pregledu u bolnici u kojoj zelim roditi kazu: 'A da vi lijepo ostanete?' Ipak bih htjela barem nekoliko pregleda obaviti tamo, da se malo familijariziram s okolinom...
kad malo razmislim ovo tvoje mozda ima smisla...al ja se panicno bojim bolnica, mrzim cekanja i nemam povjerenja bas u doktore, a kako u trudnickim ambulantama nikad nisi ziher tko je sad unutra (od doktora) isla sam tek na samom kraju obje trudnoce.
sto se tice familijariziranja s okolinom - upoznat ces se samo sa trudnickom ambulantom koja, koliko ja znam, niti u jednoj bolnici nema nikakve veze sa ambulantom za prijem i samim odjelom/predradjaonom/radjaonom-boxevima...