Rodilista su kvartovski tako grupirana da je nekome tko nije upucen u te administrativne podjele jako tesko dokuciti gdje zapravo pripada.
Konkretno, ja sam jako blizu i Petrove i Merkura i ne znam gdje bih pripadala zapravo, a zelim ici u Vinogradsku. Naime, ne zelim rooming-in, tj. ne ovakav kakav se nudi u nasim rodilistima, a ostali uvjeti u Vinogradskoj su mi prilicno prihvatljivi - zasto bih isla u Petrovu, gdje bih vjerojatno pripadala, a gdje je po 12 rodilja u sobi i gdje dolaze patoloske trudnoce iz cijele RH pa kada imas 'normalnu' trudnocu, nitko te ne sljivi ni pola posto jer jednostavno imaju previse posla s rizicnim trudnicama i porodjajima?
Ne znam, kad je muz isao na manju operaciju noge, doktorica mu je dala uputnicu za kirurgiju i preporucila Salatu, gdje je i otisao, a pripada Rebru; baka je operirala oko na Sv Duhu, a zapravo pripada Salati, a na uputnici pise samo da se upucujes na kirursku obradu - nitko im nije ali bas nista rekao o pripadnosti pa ne znam zasto bi s porodjajem bilo drugacije? I socijalnog doktora opce prakse mozes izabrati u kojem god kvartu hoces, kao i zubara ili ginekologa - bez obzira na stanovanje, sto ne?
Samo neka me probaju odbiti u Vinogradskoj, vidjet ce sto je bijes potenciran bujicom hormona!