Uglavnom se jadamo radi negativnih komentara po pitanju dojenja, dok se oni lijepi tako malo spominju. Budući da sam u zadnje vrijeme doživjela par iskrenih podržavajućih riječi tu temu, da ih podijelim ovdje.
**
Dok smo rješavali neke papire na gruntovnici, teta na šalteru krene ispitivati moje curke kako se zovu, koliko imaju godina i tak... Megica u jednom trenu veli kako seka još cica i ja već spremna na rafalnu paljbu, s obzirom da teta pripada generaciji naših mama, zlatnog doba adapriranog, a ona će na to: "A zato ti je seka tako lijepa i pametna! Samo nek se drži cice što dulje!"![]()
**
Uletim na poslu usred ozbiljnog poslovnog sastanka dvojice biznismena i jedan veli "... da, ali alergije su puno rjeđe ukoliko dijete doji,", "... ali mali doji... "; "Hm... onda me čudi..." 8)
Sjetit ću se još...

Odgovori s citatom
, a cica joj je desert.
, oni fazoni trečinsko, polovinsko, dvotrečinsko ... (nismo imali kravu i živjeli na selu, ali smo imali "gospoju" koja je na konju donosila svježe mlijeko)Prvi put sam se susrela sa činjenicom da je nekome iz te generacije roditelja reklamirana Humana kao bolja od majčinog mlijeka u MM-ovoj bližoj porodici. Moja je mama dojila bez ikakvih problema, i zato kad su krenuli moji problemi sa dojenjem, nije imala blage veze kako da mi pomogne, pa smo patile zajedno.
I onda još u pozitivnom tonu punom podrške dodaje kako danas sve više njih doji i po 2-3 godine. Baš sam bila :D