Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: kako prestati dojiti?

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno kako prestati dojiti?

Dakle, situacija je takva da sam prisiljena prestati dojiti moju H. ona za tri dana puni godinu i nadala sam se da ćemo cicati još dugo, ali čovjek snuje, a Bog odlučuje. I tako ja zbog refluksa moram piti tablete za želudac kraj kojih ne mogu dojiti, a druge tablete ne pomažu. Odgađala sam početak pijenja tableta jako dugo, ali sada postaje kritično i ne želim si navuči još tko zna kakve probleme, a pogotovo ne rak jednjaka koji može nastati.
    Ona cica dva puta dnevno, navećer prije spavanja i ujutro kada se probudi oko 6 pa nastavi spavati. Meni je jako teško prestati, jer ipak su to posebni trenutci na nas dvije i vrijeme za posebno maženje i nekakop mi je zbilja teško zbog toga, a opet moram. Kako to učiniti što bezbolnije i za nju i za mene?

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam isto prestala zbog supstanci koje nisu smjele u mlijeko. No, bila je 2 godine pa sam joj nekako objasnila da je ziza bubana, stavljala sam listove kupusa kako ne bi došlo do mastitisa pa je shvatila da doista nešto ima u tome i uopće nekih tjedan dana nije molila. Kasnije je bilo lako. Najteže je ne ponuditi. Bar je meni tako bilo. Jednom kad sam sebi objasnila, nije bilo teško ni njoj.

Sretno!

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja ti samo šaljem da prođe što bezbolnije

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bas mi je zao sto morate prestati.

no najprije moras sama sa sobom rascistit da je to jedini nacin i nema drugog. stavi si na papir sve razloge protiv i razloge za nastavak dojenja. sama sa sobom rasicsti da je to ispravna odluka i zbog cega tako odlucujes, ovo sto si vec napisala je dobar pocetak. zapisi si to nek ti stoji negdje ako te uhvati kriza da se podsjetis. kad bude mirna sa tom odlukom i razlozima onda prekini, nemoj na silu i nemoj se previse zalostit. cak ni kad budes mirna bit ce teskih trenutaka no imaj na umu da si tako odlucila i da je tako najbolje.

vjerujem da su ti ti trenutci sa djetetom dragocjeni i posebni, naravno da ih se tesko odreci ali vec godinu dana si ju dojila i to je jako puno i jako je vrijedno.

mazenje mozete i dalje nastaviti, to vam nitko ne brani, nastavite svoje rituale i dalje da ne primjeti preveliku razliku, samo ovaj put bez sike.

ako primetis preveliku napetost u prsima, malo se izdoji da popusti da ne dodje do mastitisa.

nadam se da ces bit mirna sa svojom odlukom i da necete imat problema.

sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •