-
kako prestati dojiti?
Dakle, situacija je takva da sam prisiljena prestati dojiti moju H. ona za tri dana puni godinu i nadala sam se da ćemo cicati još dugo, ali čovjek snuje, a Bog odlučuje. I tako ja zbog refluksa moram piti tablete za želudac kraj kojih ne mogu dojiti, a druge tablete ne pomažu. Odgađala sam početak pijenja tableta jako dugo, ali sada postaje kritično i ne želim si navuči još tko zna kakve probleme, a pogotovo ne rak jednjaka koji može nastati.
Ona cica dva puta dnevno, navećer prije spavanja i ujutro kada se probudi oko 6 pa nastavi spavati. Meni je jako teško prestati, jer ipak su to posebni trenutci na nas dvije i vrijeme za posebno maženje i nekakop mi je zbilja teško zbog toga, a opet moram. Kako to učiniti što bezbolnije i za nju i za mene?
-
Ja sam isto prestala zbog supstanci koje nisu smjele u mlijeko. No, bila je 2 godine pa sam joj nekako objasnila da je ziza bubana, stavljala sam listove kupusa kako ne bi došlo do mastitisa pa je shvatila da doista nešto ima u tome i uopće nekih tjedan dana nije molila. Kasnije je bilo lako. Najteže je ne ponuditi. Bar je meni tako bilo. Jednom kad sam sebi objasnila, nije bilo teško ni njoj.
Sretno!
-
Ja ti samo šaljem
da prođe što bezbolnije
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma