Ima li netko iskustva u tretmanu navedenog iscjelitelja. Bio je u Hrvatskoj u Zagrebu i Dugopolju pa me zanima ako je tko bio, čula sam za fenomenalna izlječenja. Ukoliko vam je problem pričat javno može i na PM - HVALA
Ima li netko iskustva u tretmanu navedenog iscjelitelja. Bio je u Hrvatskoj u Zagrebu i Dugopolju pa me zanima ako je tko bio, čula sam za fenomenalna izlječenja. Ukoliko vam je problem pričat javno može i na PM - HVALA
dali je to onaj iz maroka?
ako je , moj bratic zalijecio, izlijecio sinuse za koje je imao dogovorenu operaciju :D
znam 2 slučaja iz bliže okoline gdje je jako pozitivno utjecao na bolesnike, jedna osoba je progovorila nakon moždanog a druga je osjećala pozitivno poboljšanje kakvo nije osjećala od kad joj je dijagnosticirana bolest, doktori kažu da je poboljšanje prepozitivno
Da to je taj!
Naime ja sam bila u kontaktu s mamom dječaka joja ga je dovela u dugopolje. Dječak je imao veliko oštečenje sluha i čekala ga je operacija stavljanja pužnice, no pred operaciju odlučili su otiči za Maroko i već nakon dva tretmana dječaku se vratio sluh. Danas čuje 100% bez ikakvih pomagala.Znam i za jednu djevojčicu s cerebralnom paralizom koja je nakon više tretmana kod Mekkija također puno bolje.Osobno smo bili na tretmanu obzirom da naša Lea ima epilepsiju i višestruka oštećenja (vid,motorika,mentalno) i rezultati su znatno bolji.
Ustvari me interesira je li tko bio u Maroku obzirom da mi ozbiljno razmišljemo o odlasku?
Da li netko ima kontakt podatke Torabija u Maroku?
Unaprijed hvala
hoće li taj čovjek još dolaziti u Hrvatsku?
Dolazit će negdje u desetom mjesecu u Zagreb a do njega se u Maroko može preko gdina Asada koji ga i dovodi u Zagreb, ako netko želi mogu mu poslati podatke na PM
molim vas lijepo ako mi možete pomoći kako da dođem do mekkia torabia.hvala unaprijed
lea.marijela,
Ja bih bila zahvalna za podatke na pp,
Prvo da se ispričam svima za neodgovaranje na PM. Više od mjesec dana sam bila sa maleckom u bolnici tako da nisam mogla pročitat sve vaše poruke, a obzirom da mi je sandučić zatrpan ja ću sve što ste me tražili napisat ovdje da ne šaljem svakom posebno.
Kontakt je gdin. ASAD SABO AJEL; LION@hi.htnet.hr potrebno je za početak poslati liječničku dokumentaciju (zadnji nalaz) vezan uz bolest i vaš kontakt sa željama pa Vam se on javlja i s njim dogovarate sve vezano uz Vaše želje....također i put za Maroko.
Također kao kontakt možete odabrati mamu dječaka oštećenog sluha koji je bio u Maroku gđa. NELA PERIŠIĆ perisicnela@hotmail.com
Kao novu informaciju još nepotvrđenu stoji njegov dolazak negdje u 11 ili 12 mjesecu no za sve zainteresirane kad budem imala točan termin obavezujem se javit.
Trenutno je u Maroku jedna djevojčica također oštećena sluha, kandidat za pužnicu koja ju čeka za ugradnju no kako čujem napredak je velik, pa ću Vam kad se vrate napisat kako su točno prošli a možda bude i nekih sličica. Prema informacijama roditelja put ih je stajao oko 3.000Eura i gore je fenomenalno.
preko čije putničke agencije?lea.marijela prvotno napisa
tvoje ili mekkijeve?
E da sam te sreće i imam putničku agenciju vjerojatno bi imala više love i nebi trošila vrijeme na žicarenje pomoči i savjeta po forumima nego bi uživala u toplijim krajevima, i djete lječila na prikladnijim mjestima!
Šalu na stranu, odlazak si organiziraju roditelji sami. Asad rezervira hotel a cjenu dogovarate na licu mjesta, no jako je puno hotela u blizini - ipak je Maroko turističko mjesto- pa ako Vam se dogovoreno ne svidi možete mjenjat,a avionske karte organizirate sami.
MOj tata je išao kod njega.. ima rak debelog crijeva i metastaze na jetri i okolo...
kaže da se osjećao bolje nakon tretmana..
ali nažalost proširilo mu se dalje..
susjeda je baš danas zvala da je opet došao u zg..
ako nekoga zanima.. popodne napišem gdje je točno.. dok i ja saznam
Pozdrav svima. Na drugom forumu sam saznala da je od 15.04. mjesec dana u Zagrebu, velesajam paviljon 2, ulaz zapad. Od vas sam prvi puta čula za njega možda otiđem vidjeti.
Nisam razumela kakav je tretman u pitanju?Bioenergija?ili sta?Koliko kosta sve to i ko odredjuje da li se ide za Maroko,on?newa prvotno napisa
mraonicus, ja sam išla danas da vidim, sama tj. sa frendicom bez sina, on te dira rukama i flašu obične vode koju doneseš dotakne rukama. Nikad nisam bila na nekoj bioenergiji ili slično, nakon tog tretmana koji je trajao par sekundi osjetila sam trnce po tijelu i hladnoću u glavi i rukama. Ništa ne košta, dođeš staneš u red i čekaš. Svi su jako ugodni.
upravo ovako kako je sabrina napisala...
i moj tata je otišao danas u zg..
tretman ništa ne košta
evo i ja sam išla
neotvorenu kupovnu bocu vode držiš u lijevoj ruci, desnom ti dodirne trbuh u par sekundi i ako ima još nekih problema onda mu ruka ode i tamo. Na kraju ti kaže na hrvatskom, koliko trebaš dolaziti (npr meni je rekao "svaki dan" a ako ne kaže ništa sve je OK..). Sve ide jako brzo i na kraju kad je zavrsio sa svima je posveta vode u par minuta (boce svi dignu u zrak). Ima jako puno djece...
Mora biti tišina što se uglavnom ne poštuje pa se cijeli proces može prekinuti jer mu se energija "izprazni" ajmo to tako reći...
TRUDNICE NE SMIJU IĆI!
Poboljšanje ne osjetim..ali tek sam bila 2 puta
Za utisak još ne znam, pokušavam biti neutralna, ja toliko zelim da postoji netko tko lijeci SVE bolesti SVIMA da uopce ne mogu biti objektivna.
Izgubio je u jednom trenu energiju pa smo prisustvovali "dramaticnom" primanju nove..i u tom trenutku je njegova energija najjača..Nakon tretmana sam se žalila na desnu ruku da me boli, svi su me moji ismijavali da je to od drzanja vrecice (koju sam by the way drzala u lijevoj ruci, ali mi se nije dalo objasnjavati) kad na kraju on veli oni koji se zale na bol u desnoj ruci ili imaju glavobolju da dodju odmah do njega jer su prejako primili energiju.
Inace ja imam cistu na jajniku i bol u krizima, pa cemo vidjeti nakon 15.05 kad je zadnji dan njegovog boravka u Hrvatskoj.
Toliki ljudi putuju u Maroko kod njega i da ja ne probam kad mi je tu pred nosom..morala sam
U svakom slučaju tko planira ići bolje odmah, dok se još može zaredati nekoliko dana.
javi mi se okus metala u ustima i lagano hladjenje u trbuhu
snimanje za TV je u srijedu....
Jućer mi je kolegica vidjela tamo curicu od 8 godina koja se rodila nepokretna, a danas hoda !
je istina, jedna cura je ustala iz kolica...ali mi je izgledala malo starija
Koliko se stoji i čeka u redu? Moj malac ima 7,5 mjeseci pa ne znam koliko bi dugo uspio biti 'miran', a također ne znam jel' možda još premali za tako nešto. :/
kate, kako si? Ima li kakvih poboljšanja kod tebe?
bila sam 9 puta...trenutno sam u pogoršanju (no definitivno se nešto događa), ali navodno je to dio priče izlječenja
no znat ću sigurno kad sve prođe
čeka se min 1h, odi svakako ne propuštaj tu priliku, nije rano, svakom bi preporučila da ode, tu nemam nikakvih dvojbi, čak i ako treba put u maroko
TRUDNICE, DOJILJE, LJUDI s UGRAĐ.APARATOM NE SMIJU
ispravljam: dojilje ipak smiju dolaziti
Mekki je tu do ovog petka!
djeca i invalidi mogu proći s desne strane reda i tako preći veliki dio reda, inače se čeka oko 2h. Mame uzmite kolica ako idete s manjom djecom, lakše ćete izdržati..
Ništa ne javljaš kate. Kako je prošlo? Ima li kakvih rezultata?
...ako netko zna kad opet dolazi, neka se javi...Izgleda da sam zakasnila 10-ak dana...Da sam znala za ove komentare-odvela bih dijete...Definitivno želim sve isprobati....Iako u ovakve stvari nisam nikad vjerovala. I ima li u svemu tome nešto negativno? Znam, ako je čovjek teško bolestan-naravno da će ići...Ali, može li takav tretman nekako i naštetiti? Dijete mi ima 4 god...
Dolazi opet u drugoj polovici 9 mjeseca.
Ako ne vjeruješ da može pomoći nemoj ni ići...neka to mjesto ostane za nekog drugog.
Ja svoje pretrage nisam još napravila, ali ono što mogu reći sigurno već sada da se efekt na mojoj koži vidio vrlo brzo, kao da je dobila elastičnost. U mom krugu ljudi koji su išli ima dosta rezultata, ali neda mi se o tome pričati jer sve izgleda kao reklama "za neku tamo alternativu", a ionako ne vrijedi ništa dok se ne uvjerite na vlastitom primjeru.
mekki je divan čovjek koji pomaže drugima, ali obično se ne cijene stvari koje su besplatne baš kao i inače u životu
sretno![]()
Ma ići ću sigurno...Samo ima stvarno svakakvih ljudi, volim čuti stvarna svjedočanstva,a za njega za sad čujem samo pozitivno i želim ju odvest...Osjećam da bih trebala, vuče me neopisivo....
evo da javim naše iskustvo sa Mekkijem..
Tata je bio u zg mjesec dana.. išao je svaki dan kod njega.
On ima rak deb.crijeva, metastaze na tankom crijevu, jetri..
u siječnju je bio na magnetnoj i veličina tumora je bila 4,5 cm.. do lipnja je još raslo.. tko zna koliko..
I prije dva tjedna je ponovo bio na magnetnoj i sada je 2,5 cm.. znači SMANJIO SE.....
I sutra ujutro tata putuje u Maroko kod Mekkija.. i bit će tamo jedno 2-3 tjedna.. Koliko budemo mogli financijski izdržati..
Pa javim rezultate kakvi budu.
Tata je upoznao puno ljudi koji su išli u Maroko i vratili se bez tumora i bolesti..
Pa sada tko vjeruje, vjeruje...... 50% izlječenja je vjera![]()
I ja mu također želim potpuno izlječenje! Puno sreće, vjere i svega! I jel znate točno kad dolazi u ZG opet, čula sam u 9.mj....?
ima li kakvih novih info o dolasku Torabija u Hrvatsku?
Eto samo kratka prva informacija Meki bi trebao početi raditi 24.09 no to još nisam uspjela provjeriti pa neznam gdje točno ni kad čim dobijem povratni info javim
ja imam informaciju 20.09.
evo uglavnom dolazi krajem rujna..![]()
Kada dođe u Zg da li se treba najavljivati (Asadu ili ?) ili se samo dođe?
ne treba,samo dođeš i čekaš u redu 1,5-2h
takne ti kratko goli trbuh, desnu ruku koju mu pruzis, i kupovnu neotvorenu bocu vode koju drzis u lijevoj ruci (kasnije je popijes)
pročitala sam da dojilje ne smiju na tretman kod njega, ali me zanima mogu li bar doći kao pratnja? išla bih s tatom (ako ga uspijem nagovoriti :/ )
ne nikako, jer djeluje i 100m od njega
trudnice ni pod razno
mi smo ga na razglasu razumjeli da ne, medjutim cura koja mu pomaze kaze da je to zbog loseg prevoda Asada, pa da ti pravo kazem ne znam, treba provjeriti na licu mjesta
Ako netko sazna za dojilje neka molim vas javi