Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Kako smanjiti dojenje

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pa kod nas je to sa mojim odsustvovanjem islo polako... prvo sam izlazila po danu, na pola sata-sat, a n. je ostajao sa mm ili bi njih dvojca izasli sami...

mnogo je pomoglo i to sto je mm nosio n. u marami, i sto je n. cesto tako spavao...

onda smo uveli ritual da mm nuna n. za spavanje... u pocetku sam ja morala da uletim sa cicom, a kasnije to nije bilo nuzno... sad se neki put desava da njih dvojica legnu i maze se i n. se tako uspava! ... sto meni verovatno nece jos dugo poci za rukom...

i tako smo nekako dosli do toga da ja bez brige mogu da odem danju/nocu gde god da treba, a da sam potpuno sigurna da ce sve biti ok...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

miljice, kad si uključila tm-a u akcije uspavljivanja?
    Meni je to sf

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam se trudila da to bude od samog pocetka... i mm i ja imamo specificna zanimanja pa smo veci deo dana/noci kod kuce (oboje smo muzicari pored ostalog)...

mm se u pocetku u uspavljivanju nije bas snasao, i to ga je dosta frustriralo, pa smo ustanovili neke smernice, kako bi svima bilo lakse i lepse... npr:

nunanje traje max. 15 min... ako se za to vreme n. ne uspava, ili mu se pisa/kaka, ili bi jos da sisa, ili ipak nije toliko pospan...

cilj nunanja ne treba da bude uspavljivanje, vec da se onaj ko nuna dete opusti, smiri i uziva u tome koliko god je to moguce... koliko god ovo nekome apsurdno zvucalo, kod nas obicno pali...

vremenom je mm poceo bas da uziva u nosenju i nunanju... a ocigledno je da se i n. oseca lepo i sigurno sa njim, jer me retko trazi kad njih dvojica ostanu sami, cak i po noci, a narocito otkako smo krenuli sa dohranom pa mm ima sta da mu ponudi u slucaju da je gladan/zedan... za ovih 11 meseci samo se jednom desilo da sam dosla kuci u 2. izjutra posle neke svirke, a njih dvojica su me cekali u spavacoj sobi, budni ali mirni...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •