Pozdrav svim sadašnjim i budućim mamama
Vidim da se nešto i pisalo već na ovu temu, a budući da planiram roditi u Brežicama, zanimaju me iskustva drugih žena, jer u prethodnim postovima nije bilo dovoljno informacija.
Ima li tko od vas tko je rodio tamo možda ove godine?

MM (inače Slovenac) je bio tamo na informativnom razgovoru i pogledao rađaonicu, a i ja (Hrvatica) sam bila pregledu tamo i evo informacija koje smo dobili:
cijena vaginalnog poroda: od 1143,62 eura na dalje (ovisno o "komplikacijama")
carski rez: od 2149,01 eur. Mislim da te cijene uključuju i smještaj (3-5 dana ovisno o vrsti poroda).
Inače, ultrazvučni pregled, laboratorijske krvne pretrage i test na toksoplazmozu smo platili oko 47 eura.
Inače, činilo mi se sve ok, ništa posebno, pregled je bio ok, sestre ok, izgledalo je jako čisto i sterilno, i puno humanije nego u našim bolnicama... Jedino me rađaonica malo iritira jer postoji samo jedna, a taj dan kad sam bila na pregledu (prije cca mjesec dana) su bile 2 žene unutra (pa naravno da nisam išla pogledati rađaonicu osobno), ali nisam baš sigurna da bi htjela rađati zajedno s još jednom ženom (i njenom pratnjom), ipak mislim da bi mi privatnost značila puno.... :/
Ako imate bilo kakve druge infromacije, MM i ja bismo vam bili jako zahvalni. Također nam se slobodno javite ako i vi želite nešto pitati nas