Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Ambrozija

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ambrozija

Što koriste vaša djeca alergična na amboziju? Kako im ublažavate muku?

Mi smo trenutno na 1/2 tablete Letizena ujutro i flixonase-u uvečer. Grozno se muči.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeste se testirali na ambroziju?
    koji su simptomi?

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo,mi smo danas isli po nalaze.ambrozija,korijeni trava,breza,ljeska,grinje jako,dlaka..nemamo bronhijalnih problema vec samo "neurodermitis".no receno nam je da kad prođe to,sto posto ce dobiti astmu ili bronhijalne probleme.sto se tice neuroderm. -nema pomoci,eto.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto posto ce dobiti astmu ili bronhijalne probleme
    citala sam nekad (kad je S. bio beba sa puno problema zbog neurodermitisa isl) da 25% djece koja u dojenackoj dobi obole od ND, kasnije dobiju astmu
    tako da sigurno nije 100%

i isto sam se bila izbedirala, jer sam mislila, jedno od 4 djece ce dobiti astmu, to je uzasno puno. S. nije dobio astmu, i nije imao bronhijalnih problema, srecom

pitam za ambroziju jer on ima alergiju na neke trave i drvece
    u zadnjih par tjedana vise kise i smrca, vidim da mu alergija "radi"
    ispod prozora sam vidjela da nam raste ambrozija, sve smo pocupali, i iako nije jos procvala (a koliko sam citala ona stvara probleme tek kad pocne cvjetati), zanima me kako se ocituju simptomi alergijske reakcije na ambroziju

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj emily prvotno napisa
    zanima me kako se ocituju simptomi alergijske reakcije na ambroziju
    Kihanje, šmrcanje, peckanje u očima, kašalj, "zujanje" u prsima - može biti samo jedan simptom, a mogu biti i svi.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Poslid, jel kapate oči, možda? Ako da, čime?
    Ustvari, nemam pojma je li ambrozija, ali šta je - da je, mala već drugu godinu u isto ovo vrijeme ima otečene oči. Za sada ne čujem škripanje dok diše, jedinio joj nos curi. I bjeloočnice su joj crvene uz pokoju upalnu krmeljicu.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ambrozija ti nemora biti uopce blizu, mislim da do 300 km putuje pelud , da sam negdje citala..jedna frendica mi je rekla da maloj stavi masku dok ide van ,e sad koliko to pomaze

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Poslid, jel kapate oči, možda? Ako da, čime?
    Ustvari, nemam pojma je li ambrozija, ali šta je - da je, mala već drugu godinu u isto ovo vrijeme ima otečene oči. Za sada ne čujem škripanje dok diše, jedinio joj nos curi. I bjeloočnice su joj crvene uz pokoju upalnu krmeljicu.
    Mi ne kapamo oči jer ona nema taj simptom (bar nešto)

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj sin je jako, jako alergičan na ambroziju, travu i korove. Prošle godine ga više nisam mogla gledati kako se muči svim lijekovima usprkos i otišli smo kod homeopata. Prošlu godinu je puno lakše preživio, a ovo proljeće ju nije ni osjetio. I onda smo napravili grešku i preko 7. mjeseca je prestao uzeti lijekove. Čim smo se vratili s mora u Zagreb, nije mogao disati. Počeo je opet piti lijekove.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj nadica_b prvotno napisa
    moj sin je jako, jako alergičan na ambroziju, travu i korove. Prošle godine ga više nisam mogla gledati kako se muči svim lijekovima usprkos i otišli smo kod homeopata. Prošlu godinu je puno lakše preživio, a ovo proljeće ju nije ni osjetio. I onda smo napravili grešku i preko 7. mjeseca je prestao uzeti lijekove. Čim smo se vratili s mora u Zagreb, nije mogao disati. Počeo je opet piti lijekove.
    Nadica, nisam razumjela, uz homeopatiju je cijelo vrijeme uzimao i antihistaminike, pa kad je prestao tegobe su se vratile?
    Moj sin je alergičar, na ambroziju nije u tolikoj mjeri, ali pitam zbog ostalih trava i korova.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ujutro uzima sirup rinolan, jednom dnevno mu štrcnem nazonex, a od jučer sam ponovo uvela singulair prašak... za sad je podnošljivo, ne kiše i ne kašlje tak strašno (kuckuckuc), pa mu nisam još dala flixotide...

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj nadica_b prvotno napisa
    koje lijekove si prekinula-homeopatske ili ove normalne?

moj muz je strasno alergican na trave i ambroziju i njemu jedino kaj je pomoglo je bio pavlovicev med za imunitet i zuta krema koju je stavljao u nos prije spavanja.stvarno je djelovalo.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pijem od petog mjeseca Petrovićev med protiv alergije - ne vidim baš nikakvo poboljšanje, ambrozija me i ovo ljeto komira

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prekinuo je sa svime jer mu je na moru bilo dobro pa sam si i ja mislila da si nema potrebe kljukati s tabletama. Uglavnom, postao je imun na Nazalexe, Tefale i ostale stvari službene medicine. Za sada reagira dobro na homeopatiju :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •