-
zvalice u kutu usana
noi su se "izradile" zvalice u kutu usana. kako to rijesiti? cime? neki narodni lijek?
-
držati suho i čisto, brisati često maramicom od sline, možda staviti zg melem (to je meni obično pomagalo, ali za moje žvalice
)
-
-
to sam i mislila, ne znam koliko je star, eventualno ako ti stigneš svako toliko malo posušiti papirnatom maramicom. Možda dobiješ još koji primjenjiviji savjet
-
Da, trebalo bi to držati suhim.... i ne čupkati stalno kožicu usnica prstima i cuclati kosu
, što naravno moja mala radi. Ja joj prije spavanja i ujutro namažem melemom, nevenovom masti, biljnom masti od jednog travara... što li mi se već nađe u kući i pri ruci. Prođe za dva-tri dana. Ali jednom je imala velikih problema, ranica joj je stalno pucala i krvarila kad god bi otvorila usta, tada sam joj mazala s Geokortonom, i prošlo za dva dana. Obzirom da je to kortikosteroidna mast, ne preporučam nikom, a i ja ju ne mislim koristiti, osim u slučaju hude sile.
-
litala,to ti je streptokokna infekcija , ne znam za narodni lijek ali bi pomoglo mazanje Betrionom ( mupirocin po sastavu ,možda da tako tražiš )
-
Osoblje foruma
ako tako dugo traje mozda se nesto naselilo :/
mojima dosta brzo prodje, za 2-3-4 dana, uz nikakve posebne mjere lijecenja (ponekad malo kreme stavim, kad je vec suho, da ne puca opet)
-
Mi koristimo propolis za naseljenja u kutovima usnica (natrackamo koju kap).
-
litala,
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...8dd57f158d68b0
uz kombinaciju svega preporučenog prošlo. Teškom mukom za 2 tjedna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma