Ja sam zaboravila reći hematologici da bi radije Clexane nego Fragmin jer me F. u prve dvije trudnoće užasno pekao svaki put kad sam si ga davala i imala sam podljeve. Znam da su iskustva različita ali ja bi ovog puta probala sa Clexane. Pošto mi je hematologica preporučila Fragmin 5000 da li je ekvivalent tomu Clexane 4000 ili Clexane 6000?
Soc. gin. mi je napisala uputnicu D1 Clexane 5000 no koliko znam to ne postoji, naravno da sam skužila to tek kad sam otišla a čekala na 2 uputnice sati pol... Nadam se da to mi neće raditi problema u bolnici.
Planiram ići sutra u Vinogradsku još na štitnjaču (dr. Š. želi svaki mjesec TSH i Ft4) i onda pokupiti Clexane jer sam u četvrtak na 18. dc. kod Škvorca i nadam se da krećemo sa supresijom. Rečeno mi je da s heparinom trebam krenuti par dana prije početka stimulacije a to je nadam se ubrto jer bi moj sljedeći ciklus bi trebao biti stimulirani.
Pretpostavljam da odsad onda podižem heparin u Vinogradskoj kad sam tamo otišla na pregled hematologa i koja mi je heparin preporučiula. Pitam zato jer sam u prve dvije trudnoće bila kod Đelmiša u dnevnoj bolnici i onda nadalje u Petrovoj redovito podizala Fragmin.