To je i meni napisao dr.R. i ja sam u to uvjerena! Mene vec sad strah iako jos imam dva tjedna do CR da nesto ne krene krivo bez Fragmina od kojeg ce biti pauza nepunih mjesec dana do poroda..Valjda ce sve biti ok..Dr R. mi je savjetovao da sa njim prestanem u 34.tjednu a ja sam prestala prakticki sa punoh 34! Za sad je bebac svakodnevno aktivan pa me to smiruje..u ponedjeljak je kontrola pa cemo opet provjerit prokrvljenost...jedva cekam!mackulina prvotno napisa
Istina je da nema posebnih nuspojava a vise moze koristiti! Svakako se raspitajte tko bi vam ga prepisao bez da gubite vrijeme i novac na dodatne pretrage koje svakako ne moraju nista posebno pokazati....laky prvotno napisa
ZO jako mi je drago da si dosla do ove stepenice i ne dozvoli da te netko odgovori od toga! Vec sami ti spontani koje si imala moraju biti dovoljan razlog za pokusaj uz Fragmin ali dva dana nakon punkcije te najmanje dan prije transfera! Ako vam ga nitko nece prepisati,trebale bi otici do dr.Radoncica..pa valjda bi vam uskocio u pomoc i nasao neki razlog za HZZO da ga moze prepisati..........
lilium stvarno je vrijeme.....![]()
![]()
SRETNO CURE, svima reedom!![]()