Citiraj Isabel prvotno napisa
Citiraj sanja74 prvotno napisa
Inače, i ja ću još 6tj nakon poroda uzimati heparin. Samo dan poroda (odn 24h ranije) ću biti bez njega...
Jesi li ti već dogovorila porod? Mislim, biti će carski, ili VBAC kad krene ili kako? Mislim, kako istajmirati 24h bez Fragmina porod ako nije inducirani tj. dogovoreni unaprijed?
I gdje ćeš roditi (opet sam zaboravila )?

ja sam pitala dr.H i rekao je da se u pravilu ide na programirani porod tako da se obustavi 24h prije poroda heparinska terapija, ali da ako je sve OK sa gin.strane, cervix i sl, nema problema sve da se ide i prirodno-tj.da nema neke velike opasnosti od iskrvarenja pri tim nižim dozama pogotovo niskomolekul.hep., a ako se vidi da je krvarenje problem da se da neki(e sad ne znam koji sastojak) da se trenutno malo zgusne krv da se ne iskrvari... u tom smislu nekaj...

mačkulina proći će brzo ovaj tjedan, ne brini nikaj, pa gle beba je dupla nego u prošloj T... i sve je u savršenom redu... samo ti mazi svoju princezicu...

Isabel draga i tebe strahovi more, vjerujem ti, ali bit će sve OK ovoga puta...

i budite sretne kaj su vam bebuške napredne, po meni to nije nikaj oko čega se treba brinuti, može biti samo bolje, pogotovo kad je isključen gest.dijabetes...