-
Novel,
please pojasni ovaj dio: ja sam pitala dr.H i rekao je da se u pravilu ide na programirani porod tako da se obustavi 24h prije poroda heparinska terapija, ali da ako je sve OK sa gin.strane, cervix i sl, nema problema sve da se ide i prirodno-tj.da nema neke velike opasnosti od iskrvarenja pri tim nižim dozama pogotovo niskomolekul.hep., a ako se vidi da je krvarenje problem da se da neki(e sad ne znam koji sastojak) da se trenutno malo zgusne krv da se ne iskrvari... u tom smislu nekaj...
što to znači? da ako ne dođe prirodno do trudova unutar 24 sata nakon što se prestalo s heparinom (svega 3-5% žena rađa na sam termin), da se može sačekat i i dulje da dođe do trudova? da ga se mora nužno isprovocirati indukcijom?
Mislim zar bi se stvarno moglo dogoditi nešto strašno da žena nije na heparinu 2-3 dana, to govorim za slučajeve kad netko nema trombofiliju ni probleme s koagulacijom?
Baš me zanima što će meni reći na SD za sam porod? Ići ću početkom travnja kod Blagajića, silno bih htjela prirodni porod,a ako ne ide rađe bi carski nego indukciju dripom jer nažalost znam kako ga beba, a bome i doživljavaju. A moje tijelo bolje da ne spominjem, poludi na bilo kakvu kemiju, na sve što mu nije prirođeno samo po sebi. pa i na male količine stimulacije sam reagirala velikim brojem jajanih stanica. Znala sam da će tako biti pa sam to naglašavala svom dr. L. na VV, Bogu hvala poslušao me.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma