Hvala cure na ohrabrenju , nadam se da vam se kasnije javljam sa dobrim vijestima!

Citiraj mačkulina prvotno napisa
mene brine zašto se one ranije porađaju (kako mi rekoše za bržu istrošenost psteljice jer ju heparin forsita na trošenje) i da li je opasno prenjeti od nekog imaginarnog XX tjedna koji se preporučava za porod..

To me jedino zanima....
Meni su na tu temu dr. R. i dr. Ivanišević rekli da ne, da posteljica baš olakšano "radi", da joj je bolji protok i lakše hrani bebu. I da u trudnoći sa heparinom postojimanji strah od ubrzanog starenja, infarkta ili odumiranja posteljice nego u "klasićnoj" trudnoći, jer ima bolje uvjete za rad. Nadam se da je tako! (pitala sam dr. Đ da li je za heparinsku trudnoću indikacija inducirani, tj. prijevremeni porod, i rekao je svakako da ne, da se normalno čekaju trudnovi i porod da krene sam)

A tko je na tu temu tebi rekao obrnuto? Da li je Podobnik na temu heparinskih trudnoća i poroda dobro potkovan? Jel zna išta o tome? Što on misli i kakva mu je praksa sa trudnicama koje dokraja uzimaju heparin? (ako znaš )