Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2278

Tema: Heparinke ili Fragminke, bivse i sadasnje..imam pitanje..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ima li igdje ikakva slika gdje se u nogu mogu bosti?
    za sada sam se bola u stomak, ali ako bog da da ostanem trudna, kako stomak bude rastao morati ću prijeći na nogu...
    UŽASAVAM se fragmina, samo da nadodam. prema ovome su mi gonali, menopuri, dekakpeptili, cetrotide mila majka.
    uf...
    Pinky - ne znam da li imas opciju da te netko drugi pika (a ne sama) - - ali mene je MM pikao do 22 TT i to u ruku, kod misica. "Zahvatio" bi kozu i malo mesa kod misica, zabio iglu do pola (zrak koji je u šprici bi potpuno istisli) i vrlo polako ispustao. Ako bi mi imalo brze istiskivao sadrzaj - ostajale bi mi masnice. Na ovaj nacin mi nije ostajalo nista (naravno, nakon nekoliko puta podljeva dok nije skuzio kako mi najmanje tragova ostaje). Za nogu stvarno ne znam - medicinska sestra koja je "poducila" MM da me pikne je rekla radije ruku (zasto - stvarno ne znam).
    I da - i ja sam se uzasavala fragmina. Sa gonalima, ovitelle... - sve sam se pikala sama, ali fragminsku iglu jednostavno nisam mogla zabiti u sebe... Sretno!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pinky, samo hrabro draga....
    nije se lako pikati, ali uspjet ćeš... kada prvu odvališ lakše je...ja sam se sva tresla prvih puta, nisam bila ziher gdje pikati, je li u redu, što kad izađe krv, što kad pomodri, što ovo, što ono...a onda kada sam vidjela kako to sestre u bolnici rade... šusnu takvom brzinom da se ni ne snađeš, po prilici negdje gdje treba, gotovo za sekundu, stisnu vaticom i odmah je maknu...nikakvo trljanje, ništa...i uvijek super...a ja doma ko da radim projekt svaki put kad sam se pikala... ovo za hlađenje sam i ja čitala da nije dobro radit ( ubijte me ako znam zbog čega ), a isto tako nikakvo trljanje ili stiskanje se ne preporuča, lagano vatica, pridržati nekoliko sekundi i to je to... moje tkivo je dosta burno reagiralo nakon nekog vremena, imala sam dosta kvrga za koje sam morala paziti da se opet u njih ne piknem, a na kraju sam se i sama pikala u ruku, stala kod štoka, stisnula se uz njega, koža se nabrala i tako sam to nekako izvodila...pinky sretno draga
    vikki

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •