Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2278

Tema: Heparinke ili Fragminke, bivse i sadasnje..imam pitanje..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Dok se netko drugi ne javi...imaš dr. Djelmiša u Petrovoj koji je najbolji za te stvari - pobaj doći od njega. On radi i privatno u klinici Pronatal (imam doma vizitku, sutra ti pošaljem detalje).
    U međuvremenu možda da probaš preko svog MPO doktora u Vinogradskoj doći do fragmina na recept?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Dok se netko drugi ne javi...imaš dr. Djelmiša u Petrovoj koji je najbolji za te stvari - pobaj doći od njega. On radi i privatno u klinici Pronatal (imam doma vizitku, sutra ti pošaljem detalje).
    U međuvremenu možda da probaš preko svog MPO doktora u Vinogradskoj doći do fragmina na recept?

Tibi ja sam preko Đelmiša došla do injekcija (u mojem slučaju Clexan 0,4).
    Najbolje ti je otići privatno kod njega, on te drugi dan naruči u bolnicu (samo radi papira) i onda možeš dobivati injekcije u Petrovoj...

e sad, situacija je slijedeća...od 1.10. su pooštrili davanje mojih i sličnih injekcija tipa fragmina (HZZO radi probleme) tako da svako malo vaši papiri u bolnici idu na liječničke komisije...tako da i ako dobiješ injekcije preko bolnice nije garancija da ćeš ih moći dobijati cijelu trudnoću... vjerojatno bi pomoglo da nastaviš kontrolirati trudnoću kod Đelmiša pa se vodiš kao njegov pacijent, ali neznam koliko ti je to pametno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •