Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2278

Tema: Heparinke ili Fragminke, bivse i sadasnje..imam pitanje..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Lili75, ja sam ih čekala cca mjesec dana - jedino da ih zamoliš i kažeš da imaš termin kod hematologa.
    Usput da pitam iskusne heparinke, jel bih ja prije postupka trebala otići hematologu, strah me da ne stignem do postupka ( planiram slijedeći ciklus u postupak - krajem travnja), i neda mi se više odgađati postupak, a opet me strah što ako bih trebala ovaj problem prvo riješiti posjetom hematologu, pa tek onda u postupak???? Ili je sasvim dovoljno pikati se fragminom od dana ET i cijelu trudnoću, pa kada rodim onda otići hematologu??? Please help!!!! Hvala....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nekako mislim da bi tebi bilo bolje da si već na fragminu ili heparinu prije nego kreneš u postupak, al neka ti radije kažu druge curke.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Lili75, ja sam ih čekala cca mjesec dana - jedino da ih zamoliš i kažeš da imaš termin kod hematologa.
    Usput da pitam iskusne heparinke, jel bih ja prije postupka trebala otići hematologu, strah me da ne stignem do postupka ( planiram slijedeći ciklus u postupak - krajem travnja), i neda mi se više odgađati postupak, a opet me strah što ako bih trebala ovaj problem prvo riješiti posjetom hematologu, pa tek onda u postupak???? Ili je sasvim dovoljno pikati se fragminom od dana ET i cijelu trudnoću, pa kada rodim onda otići hematologu??? Please help!!!! Hvala....
    ja nisam ni išla hematologu, vjerovala ili ne. dok nisam otišla privatno u 12.tt, a on je samo potvrdio ono što je moj mpo liječnik predlagao.
    bodem se od et i cijelu ću se trudnoću bost.
    trudnoću mi vodi moj mpo liječnik, redovno kontroliram koagulacijske faktore i druge krvne slike, za sada je sve u granicama normale za nekoga tko je u mojoj situaciji.

moja preporuka je - idi kod hematologa nakon što ostaneš trudna, kad provjeriš trudničke faktore koagulacije, d dimere, fibrinogen, a ako imaš indikacija za heparin/fragmin uvedi ga od dana transfera.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •