Drage moje,
pridružujem vam se..
Ukratko, u 2009. sam rodila zdravog sinčića. Dvije godine kasnije, šok - drugi sinčić nam je umro u 25. tjednu trudnoće

Tri mjeseca nakon toga, pokušaj da opet stanemo na noge neslavno propada - vanmaternična trudnoća.. Bila sam na prijekoncepcijskoj u Petrovoj, napravili su mi šture pretrage, između ostalog 'na parove razbroj se' pretrage na trombofiliju i rekli da je sve ok. Tu sam se malo razočarala u Đelmiša/Ivanišević.. Na moje inzistiranje, a prema informacijama s foruma (hvala!!!!) napravila sam još preostale genske i ispalo je da sam PAI homozigot 4g, MTHFR heterozigot..
Moram priznati da ni uz najbolju volju ne kužim o čemu se točno radi.
Ono što mi je bitno je primati primjerenu terapiju i biti pod nadzorom stručnjaka.
Sad sam 6 tjedana trudna

Već tjedan dana primam Fraxiparine 0,4 preko Petrove. Terapiju su mi odredili doslovno s nogu u hodniku.. Jedva sam zapamtila što moram reći sestrama.. Sljedeći tjedan idem kod Đelmiša privatno na konzultacije.
Biste li preporučile da uključim i hematologa, ili je Đelmiš dovoljan?
Na kojim pretragama trebam inzistirati i kako često?
Bojim se.. Ivanišević mi je rekla da heparin nije nikakva garancija.. Jesu li forumske trudnoće s uvedenim heparinom uglavnom bile uspješne?
Ima li neka tema za nas, trudnice na igli?
Hvala! Pusa!