-
Drage moje heparinke,negdje sam pisala o strahu i poteskocama promjene mjesta pikanja heparinom tocnije prelaska zbog rastuceg
trbuha ,sa njega na bedra.Isto kao i na trbuhu u zadnjih tjedana pikanja,sad mi se i na bedrima nakon svakog uboda rade divovske kvrge,
negdje poplave,negdje ne..Ali kako su to mjesta sa puno celulita,ne pitajte kako to inace izgleda...a i boli na dodir..kasnije svrbi..
Pitala sam hematologa za kvrge na trbuhu;rekao je da ne brinem,da sam valjda postala osjetljivija kako trudnoca napreduje,da ne duzim,
uglavnom,to je normalno..Sad,do sljedec kontrole kad cu ga moci pitati sto me interesira,ima li netko savjet kako si pomoci kod tih kvrga,
da li da stavim kocku leda nakon uboda ili nesto..da ne bukne svaki puta brezuljak.Da li se to smije,sto kako?
Pikam se pod odredjenim kutom kako mi je receno(naravno sad vise boli ubod i ima puno zilica u celulitu pa masu puta piknem u njih,ili
jednostavno igla ne ide makar je pritisak na nju uvijek isti)ali opet se pitam ne radim li mozda nesto krivo..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma