Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
Bivše heparinske trudnice, zanima me kako to sve ide vezano za porod, kad nas 'skidaju' s inekcija i mora li porod biti induciran ili ne? Kako sve sve to pomalo bliži, sve mi je više pitanja u glavi...
Rečeno mi je da ću zadnju inekciju prije CR primiti dan prije a obzirom da sam i ranije završila ispalo je da sam dan prije i primila inekciju i na dan kad sam završila na CR mi nisu dali.
Iskreno ne sjećam se da li su mi odmah dan nakon CR dali ponovo (mislim da jesu) ali sam stalno na viziti morala govoriti da još 6 tjedana iza poroda moram uzimati heparin na što je neki stari doktor govorio ma ne treba ali ja sam si svejedno davala na svoju ruku. Sad po rješenju vidim da su kod traženja odobrenja ukalkulirali i 6 tjedana iza poroda da mi odobre inekcije.
Čak sam imala frku jedno 2 mjeseca iza poroda jako me bolila noga i uhvatila me panika da nije tromb ali su mi napravili snimanje krvnih žila (u drugoj bolnici) gdje se pokazalo da nema tromba ali bolilo me je poprilično (inače imam visoki prag tolerancije na bol).

Vezano za to da li moraš na inducirani ili ne ne bih ti znala.