Stranica 29 od 46 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2278

Tema: Heparinke ili Fragminke, bivse i sadasnje..imam pitanje..

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Podižem malo!
    Imala sam prije nekoliko dana operaciju krajnika (napravila laboratorijsku i transfuziološku obradu), te sam 12 h prije i 12 h posli operaciji primila po jednu inekciju fraxiparine 0,4 ml. Zanima me trebam li to spomenuti svom mpo dr na konzultacijama za sljedeći postupak?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

danas mi je 17 dan kako sam na fragminu 2500
    jos nisam vadila kks,
    kad ste vi kontrolirali prvi put krv nakon uzimanja heparina ?

elena-mk avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam tek 12tt, kad mi je i prekinut, cekali smo da se prvo formira posteljica. Pocela sam prvog dana nakon transfera.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Loly, mislim da ne. To ti se izluči iz organizma, a sve i da primaš u stimulaciji ne bi imalo neki kontra efekt.
    Crvenkapice, to ti je stvarno mala doza, ja sam primala istu od transfera i tek sam nekih par tjedan poslije bete vadila ks.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 06.01.2014. at 21:27

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

I da još jednom pozovem one kojima je bolničko povjerenstvo (nakon potvrđene trudnoće) odbilo dati heparin neka mi se jave, može i pp. Moramo se same izboriti za svoja prava!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure, da li znate da li se tijekom uzimanja terapije NMH (točnije fragmin uzimam) smije piti i dodatak prehrani OMEGA - 3?
    Zbog nedostatka omege u organizmu dobila sam preporuku da trebam popiti barem 1 dozu (to je taman 3 mjeseca), doc zna da sam trudna i da se pikam fragminom i uzimam još aspirin protect. Negdje sam pročitala, al ne znam gdje, da jedno ne ide uz drugo... Jel ima netko tko je koristio oboje istovremeno?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A kako znaš da ti fali omega?

Koliko mi je poznato, uz fragmin nije potreban aspirin, a omega masne kiseline se mogu uzimati samo uz liječnički nadzor.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Konfuzija radila sam provjeru vitamina i minerala.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hm, ako ti je doktor rekao da možeš... Premda omege nisu od životne važnosti u prvom tromjesečju.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure kad vadite nalaze tijekom trudnoće vezane za trombofiliju da li se to jutro pikate, ili poslije nalaza, ili npr.piknete se pa za 2h vaditi nalaze?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Brunaa stvarno ti ne treba i fragmin i aspirin. Ja sam skinuta s andola radi prelaska na fragmin. A za nalaze za teombofiliju ne znam, nisam ih nikad radila.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Brunaa stvarno ti ne treba i fragmin i aspirin. Ja sam skinuta s andola radi prelaska na fragmin.
    anddu, ne pijem aspirin uz fragmin na svoju ruku, nego prema preporuci hematologa, imunologa i ginekologa, receno mi je da ću aspirin piti do 30 i nekog tt, ne znam točno, na nalazu imam zapisano.

tatper1981 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ima li tko da je od Fragmina dobio osip na mjestu primjene? Ja ga koristim nešto više od mjesec dana (od 21.tt), prvo u dozi od 2500, a onda sam prije 5 dana prešla na dozu od 5000 zbog i dalje previsokih d-dimera (3200). Primijetila sam taj osip baš onda kad sam prešla na taj Fragmin od 5000.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajde da ti ja odgovorim. Na Fraksiparinu sam. Imala sam od njega svrbez za poludit. I ponekad crvene fleke, ponekad ne. Nakon peripetija i nalaza koje sam odradila, ustanovilo se da je to alergija na inekcije i da se moze javiti bilo kad u toku davanja, ne mora odmah. Pocela sam piti kalcij, u dogovoru s ginicem, i nakon dva tri tjedna svrbez nestao.
    Nije bas kao tvoj slucaj, ali ako ti je krvna slika u redu i nije neizdrzivo, obicno se nastavlja. Ali, nemoj se nikako oslanjati samo na forumske odgovore. Pitaj doktora obavezno.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A sad ja. Dala sam si veceras inekciju i izasle su dvije kapljice krvi. Hocu prezivjet?

I jos nesto. Koliko cesto kontrolirate krvnu sliku? Ja bih najradije svaki tjedan jer sam u strahu da mi ne padnu trombciti. Molim vas nemojte reci da je ne kontrolirate jer je to tek katastrofa. Dakle, koliko cesto?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Krvnu sliku bi trebala kontrolirati barem dva puta mjesecno,a krv je normalna pojava,jednostavno pogodis kapilaricu pa to mora izaci van. Bolje tako nego da dobijes masnice . Kolicina trombocita se nekada niti ne promjeni za neki preveliki broj,meni su jako malo padali,to je vise prevencija od zgrusavanja krvi. Bitno je tko ti je hematolog koji te kontrolira jer niti jedan ginekolog za to nije adekvatan niti zna dovoljno. Moj ti je savjet svaki mj dva puta kod hematologa na kontrolu. Ja sam se pikala jaaaako dugo,i ponekad sam i svaki tj morala dolazit.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A prije heparina sam pila aspirin i cardiopirin koji mi je ukinut cim smo saznali za T.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nisam odapela od kapljice krvi! :D
    Pa ja sam tako nekako vadila krv do sada, svaka dva tjedna, pa ću i nastaviti. Al hematologici idem jednom mjesečno, a s ginekologom sam u stalnom kontaktu. Dobro, da nešto primjetim bilo na nalazu, bilo na sebi, odmah bih zvala hematologicu, dala mi je i broj mobitela.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Molim iskustva...danas po prvi put uzimam fragmin 2500 u postupku mpo...nalazi su pokazali PAI-1 insercijsko delecijski polimorfizam 4G/5G i ACE insercijsko-delecijski tip ID, te je primjeceno mjestimicno sljepljivanje leukocita...svi ostali nalazi uredni. Citam da ste pod nadzorom hematologa i da provjeravate cesto nalaz krvi,a mene je na terapiju heparinom,vise preventivno stavio mpo ginekolog...tko vam izdaje uputnicu za krvni nalaz i koje vrijednosti traze? Ili je to sve potrebno provjeravati nakon potvrdjene trudnoce?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

I ja sam preventivno na heparinu od MPO Dr koji mi je dao
    Ne idem hematologu i mnoge cure ne idu hematologu, kako bi ja npr išla hematologu kad ni po heparine ne mogu ići jer moram strogo mirovati
    Vadim 1x krv samo se trombociti gledaju , to im je nekako najbitnije
    Mislim ako je to jedinica od 2500 ili 5000 i uzimamo preventivno da nije to sad za posjete hematologa svaki mj
    Drugo je sad ako netko bas ima problem sa trombofilijom
    Ne znam , moje mišljenje
    Ja sam išla kod hematologa i rekla mi je da je to mala doza da pratim samo kks i ginekolog ostalo kojim me vodi ili koji daje heparine,

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala Crvenkapice,odmah mi je lakse...ma lako mi je za sve, samo da upali vise,sve cu probati! Ti samo polako, pratim odavno i tebe, a i ja sam na cito, puno srece zelim tebi i tvojoj bebuski...jel ti ovo bio prvi put na heparinu?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Crvenkapice hoćeš li fragmine uzimati cilu trudnoću? I meni ih je dr. P dao radi neuspjelih postupaka i sad nakon pozitivne bete kaže da ću ih možda uzimati samo do 12 tt. Nalazi trombofilije su mi ok. Malo me strah prekinuti s fragminom tako rano!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Da ja sam na fragmine prvi put s 7 mi je ivf,, i meni je Dr rekao do 12tt a ja sam ga pitala jel mogu do kraja zašto prekidati mene strah. Onih zadnjih tjedana a ne prvih on je rekao da mogu i tako ja odlučila uzimati fragmin do kraja trudnoce , čak mi je Dr Roje iz Splita rekao da sad počnem uzimati 5000 fragmin

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Cure di ste se tocno pikale u nogu ?

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mene su u bolnici bockali u prednju stranu butine. Nije bolilo. Ja sam se par puta bocnula sa strane,katastrofa Cak mi je naredni dan na poslu to mjesto uboda prokrvarilo,jedva zaustavila krvarenje i hodala okolo sa ogromnom krvavom flekom na bijelim hlacama. Sreca pa sam stomatolog,pa su pacjenti mislili da sam nekom izvadila zub

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja si još uvik dajem u stomak, mada mi se nekad dogodi kad se idem ubosti da igla neće prođe, pa mijenjam misto, tražim di je mekše

tatper1981 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hvala ti puno na odgovoru! Nisam stigla prije odgovorit, jer sam do jučer bila u bolnici u Osijeku zbog toga. Držaliu su me tamo skoro 2 tjedna (i još bi da nisam svojevoljno otišla) i čudom se čudili, da nisu još na odjelu imali takav slučaj. Onda su mi mijenjali lijek pa dali Clexane, zatim Fraxiparin, a meni ista reakcija na oba, da bi mi onda skroz ukinuli heparin, a meni d-dimeri u 3 dana nekorištenja injekcija poludjeli. Onda sam odlučila uzet stvar u svoje ruke i naručila se u Pronatal kod prof. Đelmiša, idem sad u utorak. Nadam se da će mi on znati pomoći.
    Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde da ti ja odgovorim. Na Fraksiparinu sam. Imala sam od njega svrbez za poludit. I ponekad crvene fleke, ponekad ne. Nakon peripetija i nalaza koje sam odradila, ustanovilo se da je to alergija na inekcije i da se moze javiti bilo kad u toku davanja, ne mora odmah. Pocela sam piti kalcij, u dogovoru s ginicem, i nakon dva tri tjedna svrbez nestao.
    Nije bas kao tvoj slucaj, ali ako ti je krvna slika u redu i nije neizdrzivo, obicno se nastavlja. Ali, nemoj se nikako oslanjati samo na forumske odgovore. Pitaj doktora obavezno.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure dajem si fragmin svaki večer u isti uru, u 22 sata, ocu i večeras tako ili da si dam u 23 sata, buni me radi promjene sata unaprijed!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Loly, sat gore-dolje, nema veze.

tatper1981 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Mislim da ti to nije toliko važno, ali možeš npr. postupno pomicat uru, danas u 23, sutra u 22.45, preksutra u 22.30, itd. Tako barem ja radim ako mi se nešto poremeti pa si ne dam u sat u koji inače dajem.

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Cure dajem si fragmin svaki večer u isti uru, u 22 sata, ocu i večeras tako ili da si dam u 23 sata, buni me radi promjene sata unaprijed!

tatper1981 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ja sam probala svugdje, ali otkrila sam da mi je prednja strana bedra najmanje bolna i nekako najlakše ide.

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure di ste se tocno pikale u nogu ?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mene noga strasno boli pa se vracam na trbuh,
    kako sam presla na 5000 sad boli i pece za poludit i ostavlja modrice svugdje i na nozi i na trbuhu aaa
    uzas ....
    isto ubodem par puta dok ne nadjem mjesto di ne boli , a pece svjejedno

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kako sam dosta aktivna u jednoj grupi Mama nedonoščadi nedavno smo raspravljale o trombofiliji i puno nas je doživjelo zastoj u rastu bebe i prerani porod upravo zbog trombofilije čak i unatoč upotrebi heparina. Koliko sam uočila porodi se dešavaju između 30 i 35tt a bebe kasne za po nekoliko tjedana. Vjerojatno se radi i o oštećenju žilica maternice i prije trudnoće, meni npr implantacija nije bila dovoljno duboka (kaj to značilo, tako je patolog rekao). Stoga drage moje prijateljice pazite se jako, na svaku sumnju idite doktoru... mene i danas muči da sam imala premalo kontrola i da sam trebala inzistirati te ranije primijetiti da nekaj ne štima (smanjena pokretljivost bebe, trbuh mi nije baš rastao). No opet kod zastoja malo se može učiniti osim nadzora da se ne bi desilo najgore. No priroda se i tu pokazala, kada beba dobiva manje hrane većina ide u mozak kako bi on mogao regulirati rad svega drugoga, tako je moj lavić rođen s glavicom po mjeri 30tt a tijelo 24-25tt i rekli su da je to jako dobro za njega. I ako se išta nedaj bože desi inzistirajte na carskom rezu jer vaginalni porod dodatno izmori bebu i nagledala sam se lošijih ishoda od onih završenih CR.

Nadam se da ako sam nekoga splašila, da sam ga splašila zbog upozorenja da ništa nije sigurno, da se pazi i kontrolira. Ja sam vjerovala da to što sam na heaprinu je 100% sigurno. No ja imam bebu, uskoro će biti pored mene

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Linalena da ti beba sta prije dodje doma~~~~~~~~~
    Crvenkapice,kako si?
    ja jos koji dan primam hep u stomak,ak beta bude visoka pokazat ce mi med sestra nova mjesta za bockanje,ak ne,puj,puj,onda prekidam heparin

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Poucena svojim iskustvom mislim dasvatko treba kontrolirati krvnu sliku redovito ako je na heparinu, radi sebe i radi bebe. Nismo svi iz istog razloga dobili taj lijek ali iste probleme moze uzrokovati svima. I ja sam bila na strogom cuvanju trudnoce i pod stalnim nadzorom ginekologa i hematologa i pola doktora sa Rebra pa mi nije pomoglo. Heparin koliko pomaze toliko i odmaze. Samo kazembda kontrole moraju bit redovite , jasam znala doma pozvat sestru koja mi je izvadila krv i odnjela u lab. Ili kod ginica na pregledu pa oni posalju, a sa hematologom sam se cula telefonski.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

nivesa oprosti sto pitam, ali jel tebi heparin napravio neko zlo u trudnoci ili?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Recimo da da,ne znam koliko si sa svojim hematologom pricala o heparinu i posljedicama do kojih moze i nemora doci. Uglavnom sa ne duljim puno, od heparina pupcana moze oslabit, posto hep.oslabljuje i vene kao sto prorjeduje krv. To se dogodilo kod mene, pupcana se omotala sama ooko sebe,onak kao feder. Iako ni jedan doktor to sluzbeno nece napisat , hematolog kod kojeg sad idm je rekao kad ostanem t da se javim ali hep.samo zadnja tri mj trudnoce. Pa sta se moze zakljucit po tome? Da su me sprckali prvi put u petrovoj

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nivesa, koliku dozu heparina si dobivala?
    Zadnja tri mjeseca je možda ok za nas kojima je problem počeo u zadnjem tromjesečju, ali ima onih kojima je on potreban od samog početka radi sprečavanja ranih spontanih ili da bi do trudnoće uopće i došlo.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam dobivala clexan i fraxiparin. Primala sam ih te godine kad sam ostala trudna od 3 do 6 mj jer sam bila na operaciji (ostala bez slezene i zuci) pa sam dobila trombozu i jedva se izvukla. Poslje toga su mi trombociti stalno u nebesima,700-800. U 11 mj sam ostala trudna i nastavila sa heparinom,iskreno doze se vise ne sjecam,nekako sam taj dio izbrisala iz glave,zajedno sa podljevima koje sam na kraju imala.
    Znam da primanje heparina ovisi o svacemu i da ne ide kod svakog isto. Ja samo znam da me nitko u petrovoj nije kontrolirao kaj se toga tice,samo ono kaj sam ja na svoju ruku sa hematologom provjeravala. Tamo mi nisu nikad krv izvadili da vide kako stojim sa tim. Znam da sam prvo dobivala manju pa vecu dozu,a koliko nemam pojma,morala bi kopat po povjesti bolesti. Ali meni se u 25 tt pojavilo jos problema,da li od hep ili od neceg drugog stvarno ne znam,pocela sam vidjeti sve duplo,doslovno sve x2! Otisla okulisti oni me sprasili na hitnu na Rebru,tamo sam bila na neurologiji 4 dana da bi skuzili da su mi popucale kapilare i poceli su mi ugrusci pritiskati ocne zivce.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Strasno Nivesa...
    ja cu obavezno ak na prvom uzv( molim Te Boze) bude sve ok otic i do hematologa

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

NIvesa, kako to misliš da heparin slabi vene? To je upravo ono što bi heparin trebao prevenirati ili olakšati jer smanjuje mogućnost nakupljanja trombocita tj. stvaranja tromba (ugruška). Nisam stručnjak, ali mi se čini da je kod tebe bila kriva neodgovarajuća (niska) doza, a ne heparin sam po sebi.
    U svakom slučaju, trebala bi prokužiti zašto su ti trombociti tako visoki i riješiti to prije sljedeće trudnoće, ali mislim da ti ne gine heparin opet.
    Dosta nas kontroliraju slabo ili nikako, ali velika većina nas i nema probleme poput tvojih.
    Tako da ja ne bih strašila žene heparinom, meni je puno pomogao i nisam jedina.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma ne zelim ja nikog strasit,ja samo djelim svoje iskustvo,svako je poseban slucaj. Ne pokusavam po sebi suditi sve, bilo je sa mnom cura koje su ga primale od prvog do zadnjeg dana i iznjele sve bez frke,ja samo kazem da je sustav pracenja nas koje primamo takve ljekove jako slab,tj.nikakav. Moji trombici su visoki jer nemam slezenu a od anemije kostana srz proizvodi puno trombocita koji su se prije skladistili u slezeni a sad nemaju kuda nego u krvotok i tu pomoci nema...na zalost. Zato sam i pitala, nisam znala da se prima heparin da bi mogle ostati trudne. Meni su od toga pucale kapilare u nosu i na nogama. A doze mi nitko nije mjenjao,samo me hematolog kontrolira koliko sam ja mogla dolazit u dnevne bolnice. Nadam se da ce me netko ohrabrit sa jos kojim pozitvnim iskustvom. Ispricavam se ako sam nekoga isprepadala na bilo koji nacin..

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja imam jedno pitanje ako mi koja može odgovoriti bila bih vam zahvalna
    Naime, prema nalazu mojih pretraga ja imam nekih problema ali moj mpo liječnik smatra da su aspirin 100, folacin i vitamin d dovoljni. S time da aspirin nisam uzimala za vrijeme postupka jer sam poslije svakog pregleda krvarila pa mi je dr to maknuo. Sad moje pitanje je jel vama vaš mpo dr preporučio heparin ili fragmin ili ste na svoju ruku posjetile hematologa? Jel mpo liječnik dovoljno zna o tim stvarima i trebam li mu vjerovati ili posjetiti hematologa? Isto tako molim vas za preporuku jer ne znam kod koga bih išla i kako dalje... Hvala vam žene!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mozes trazit svog dr opce prakse da te posalje hematologu, oni znaju ipak najvise.

tatper1981 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

[QUOTE=kika222;2602193]Ja imam jedno pitanje ako mi koja može odgovoriti bila bih vam zahvalna
    Naime, prema nalazu mojih pretraga ja imam nekih problema ali moj mpo liječnik smatra da su aspirin 100, folacin i vitamin d dovoljni. S time da aspirin nisam uzimala za vrijeme postupka jer sam poslije svakog pregleda krvarila pa mi je dr to maknuo. Sad moje pitanje je jel vama vaš mpo dr preporučio heparin ili fragmin ili ste na svoju ruku posjetile hematologa? Jel mpo liječnik dovoljno zna o tim stvarima i trebam li mu vjerovati ili posjetiti hematologa? Isto tako molim vas za preporuku jer ne znam kod koga bih išla i kako dalje... Hvala vam žene!!

Mene je moja ginekologica uputila transfuziologu u Osijek i prof. Đelmišu u Pronatal. Ako imaš nekakve probleme s koagulacijom ili trombofilijom mislim da je ipak Đelmiš u tome najbolji, ali prvo bi trebala napravit pretrage čiji bi nalazi eventualno bili indikacija za primanje heparina.
    Posljednje uređivanje od tatper1981 : 09.04.2014. at 22:35

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

pozdrav cure...meni je dr.Zupančić sa Rebra napisala u nalazu da moram primati heparin 2500 i prije početka postupka ivf...iza mene su 2 IVF-a neuspješna jedan uz inekcije a drugi bez,a sad idem u treći od početka, znači prije punkcije ću uzimati inekcije i ako bude pozitivna beta do kraja trudnoće. ima li itko takva iskustva?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj emiro prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav cure...meni je dr.Zupančić sa Rebra napisala u nalazu da moram primati heparin 2500 i prije početka postupka ivf...iza mene su 2 IVF-a neuspješna jedan uz inekcije a drugi bez,a sad idem u treći od početka, znači prije punkcije ću uzimati inekcije i ako bude pozitivna beta do kraja trudnoće. ima li itko takva iskustva?
    Evo ja,isto primala heparin malo prije punkcije,i bio mi je uspijesan,sta zelim i tebi!

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ajme hvala tiii....dala si mi nadu vise i vjetar u leđa javim rezultate

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sam primala fragmin 2500 do 15 tj od tada sam na 5000 jer mi je dr rekao da kad već primam da primamo 5000 jer 2500 je jako slaba doza isto kao da i ne primam ( kao na moju kilažu. Visinu , to primaju žene od 55 kg, ja vitka visoka 60 kg 172 cm )
    Kako sam u bolnici vade mi krv svakih 2 tj , kontroliraju trombocite , pa se nadam da mi fragmin neće škoditi jer sam pod nadzorom ...

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

crvenkapice, 2500 je stvarno beznačajna doza, a budući da miruješ i pretežno ležiš u bolnici dobro je da su ti povećali dozu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •