Citiraj theorema prvotno napisa Vidi poruku
Evo imam komentar za dr. P na rebru.
Imam mthfr homozigot i pai1 4g homozigot, faktor VII.
Dr me uvjeravao da mi ne treba nikakva terapija. Cak ni andol. Jer kao taj pai dolazi u kompletu s pcos-om, a mthfr mozemo ignorirati buduci da je homocistein uredan.
Mpo dr je rekao da ce mi oni konzilijarno dati heparin nakon +, da je hematolog "strucno" u pravu, al da oni lijece ljude, a ne dijagnoze te da ne mozemo isprobavati hocu li izgubiti bebu.
Nakon toga je hematolog rekao ok, oni vam to mogu prepisati, ali ja necu.

Prijateljica s istim dijagnozama dvoja vrata dalje kod drugog dr. dobila heparin.
Promini hematologa i uzimaj heparin...ja imam jos blazu sklonost trombofiliji i ostadoh trudna u postupku s heparinom, prvo nagovorila mpo dr privatnika da mi da preporuku za pretrage,onda uvjerila svoju gin da mi da uputnice, onda se nakon nalaza mpo dr mislio hoce li mi dati heparin,ali sam i tu bila uvjerljiva, pa mi je nakon utvrdjene trudnoce hep pocelo davati u bolnici preko hzzo iako su se cudili sta ce mi hep kad nisam imala,citiram, niti jedan spontani, pa sam im odrzala govor o svojih 5 godina pohoda po bolnicama a da oni nisu bili u stanju pronaci ni jedan razlog za nasu neplodnost,te da mi ne pada na pamet prekidat heparin i preporuku mpo gin....pa su na kraju odustali,napisali preporuku da primam hep do iza poroda....tako, bori se, njima je sve skupo,a ja neki dan sretnem susjedu,treci spontani,kiretaza,dr joj davao heparin,a ona nije htjela bockanje injekcijama...