kudri prvotno napisa
ja sam ti na kraju išla privatno kod dr.đelmiša. on je u petrovoj pročelnik za patalogiju trudnoće i inače je stručnjak za trudnice s trombofilijom, pa mi je to bilo najbrže. prvo privatno na konzultacije (Pronatal), pa onda direktno u petrovu jer ionako tamo na kraju trebam uzimati lijekove.
ali sam prije toga išla i kod hematologice na sv. duh (ne sjećam se ime), ali mi doktorica nikako nije sjela. prvo smo se zakačile oko termina umjetne oplodnje! objašnjavala mi pola sata kako riječ umjetno dolazi od umjetnost bla bla bla, onda mi nije htjela dati zeleno svjetlo za kretanje u postupak, iako sam imala sve osnovne pretrage, već me poslala na dodatne koje se čekaju mjesec dan, a koje sam realno mogla i naknadno, paralelno s postupkom odraditi. i na kraju krajeva, kad sam ostala prirodno trudna, zapravo bila već i kod nje na tom pregledu, ali nisam znala. i javila joj, otkantala me samo tako i rekla neka se javim kad stignu ostali nalazi! koja glupača! a meni možda trudnoća ovisi o heparinu! na kraju krajeva, dr. đelmiš mi je odmah rekao da mi treba niskomolekularni heparin i uputio zahtjev prema povjerenstvu. tako da je moj savjet, nemoj ići na sv. duh!